Arkadaşlar şimdiye kadarki bütün charlarımda accessory e hiç önem vermedim zaten 54 + charımda olmadı ... şimdi yeni açtıgım charımı geliştirmekte kararlıyım accessory ler nekadar önemlidir .. + itemlere kaç lvl den sonra blue basmamı önerirsiniz ben 4x-5x olarak belirledim önerileriniz?
72-77 arası basıcaksın tabikide, ozamana kadar elementlerini ve paranı biriktir derim, aşşasına gıdım para harcama tabi botla kasıyorsan
itemlere 7 degree den itibaren blue bas.
accesorryler çok önemli daha az damage yemeni sağlıo
quote:
Orjinalden alıntı: Tyar
72-77 arası basıcaksın tabikide, ozamana kadar elementlerini ve paranı biriktir derim, aşşasına gıdım para harcama tabi botla kasıyorsan
wizard kasıyorum arkadaşlar onlarda olay biraz karışık 6dg den üst item göremedimde :S + botla kasıyorum ama wizard da nasıl olucak bilmiorm pat pat yatacakmı şimdilik ii gidiyor sabah açtık 15 lvl oldk
quote:
Orjinalden alıntı: t-R e X
wizard kasıyorum arkadaşlar onlarda olay biraz karışık 6dg den üst item göremedimde :S + botla kasıyorum ama wizard da nasıl olucak bilmiorm pat pat yatacakmı şimdilik ii gidiyor sabah açtık 15 lvl oldk
avrupa çarlarında bu 15 saniyede pot basma olayı çok kötü olmuş.pvplerde pot basmama yüzünden yatmaya başladığında işallah tüh ben naaptım demezsin ben 40 levelde itemlerin iyi olmasına rağmen genelde yattığı için nuker'i bıraktım ve FULL STR Glavier açtım şimdi level üstü yaratıkalrdan bile 3-4 tanesi bile dalsa banamısn demiyorum(parti olmadığı sürece) işallah pişman olmazsın bence yol yakınken çin karakterine dön derim
çin karakterlerinden bıktım + şöyle bi durum var ben int hastasıyım max dmg görmek çok hoşuma gidiyor char yatarsa yatsın benim zevk aldığım şekil budur ve ilginçtirki çin charı açayım 10 sn den 9 sn si lag 1 sn oyun oynayabiliyorum avrupa charında böyle bi sorun yok
quote:
Orjinalden alıntı: t-R e X
çin karakterlerinden bıktım + şöyle bi durum var ben int hastasıyım max dmg görmek çok hoşuma gidiyor char yatarsa yatsın benim zevk aldığım şekil budur ve ilginçtirki çin charı açayım 10 sn den 9 sn si lag 1 sn oyun oynayabiliyorum avrupa charında böyle bi sorun yok
ilginçtirki çin charı açayım 10 sn den 9 sn si lag 1 sn oyun oynayabiliyorum avrupa charında böyle bi sorun yok
Harbiden Çin'de ne lag var öyle ya? Avrupa'dan sıkılıp eski çarımla vakit geçireyim diyorum, dediğime diyeceğime bin pişman oluyorum.
Acc lerin ne kadar önemli olduğunu öğrenmek istiyorsan şunu yap önce bütün kıyafetlerini çıkarıp (acc ler hariç) herhangi bir yaratığın sana vurduğu rakama bak daha sonra kıyafetlerini giy acc leri çıkar aynısını yap . İkinci rakam ilkinden epey daha büyük olacaktır , dene ve gör . Şöyle özetliyeyim sosun chest mi yoksa necklace mi dersen necklace i tercih ederim .Yavaş lvl alıyorsan basa basa git zararını değil faydasını görürsün .
quote:
Orjinalden alıntı: mai_mai
Acc lerin ne kadar önemli olduğunu öğrenmek istiyorsan şunu yap önce bütün kıyafetlerini çıkarıp (acc ler hariç) herhangi bir yaratığın sana vurduğu rakama bak daha sonra kıyafetlerini giy acc leri çıkar aynısını yap . İkinci rakam ilkinden epey daha büyük olacaktır , dene ve gör . Şöyle özetliyeyim sosun chest mi yoksa necklace mi dersen necklace i tercih ederim .Yavaş lvl alıyorsan basa basa git zararını değil faydasını görürsün .
sosun chest
ozaman ben her lvlde acc leri güzel düzmeye çalışayım , hem yatma oranım azalır hemde pot tasarrufu olur saolun
çok önemli amma 7 degree de bas amma o ldr fazla onem werme 7 degree itemler warken paranı toplamaya bak sona elemntlerı fln topla 8 degree de yapiştir full blues okea
quote:
Orjinalden alıntı: feversea
quote:
Orjinalden alıntı: mai_mai
sosun chest
Evet baba sallamıyorum dene bir chestini çıkarıp yediğin damagelere bak bir de necklace ini çıkarıp bak tercih sebebimi anlayacaksın
acc lar çok önemlidir hem şans arttırır hem defence sağlar hemde werdii özellikler ile senin donmani fln engeller her zaman önem wermelisin
az damage yemeni sağlıyo benim charım soyulmuştu takım yoktu itemler tmm dı çok damage yiyodum takıları düzdüm eski hali,me döndüm
sabah marsta açtım yeni char 16 lvl im şimdi biraz daha lvl alalım gireriz acc işine
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme