Şimdi Ara

access point hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Altımda bir işletme var ve ben Wireless şifresini öğrendim. Yalnızca evin her yerinde çekmesini yani daha güçlü sinyal almak istiyorum. Bunu access pointle yapabileceğimi söyledilerde bu konu hakkında bilgim yok. Bir access point alsam daha sonrasında ne yapmam gerekiyor? Adamların netini kullandığımdan haberleri olmamalı ama. Yani o tarafta kurulum yapma gibi bir şansım yok. Şimdiden teşekkür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evilcraft93 E kullanıcısına yanıt
    Bağlandığınız ağın ip adresini ve şifresini bilmeniz yeterli olacaktır. Bu noktadan sonra TL-WA901ND , TL-WA801ND Access Point cihazlarını kullanarak sinyal güçlendirme sağlayabilirsiniz.

Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE
  • Universal repeater yapacaksin veya client olarak baglanacaksin ama agda gorunmeme gibi bir durumun yok bilen birisi ise kontrol ettiginde mac adresini veya ip adresini gorur

• ap yi kablolu bağlaman gerek ek olarak, tekrarlayıcı ile yapmak istersende bu sefer adamlarında ayar yapması gerek

en güzeli camından aşaya usb uzatma kablosu sarkıt:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kru

ap yi kablolu bağlaman gerek ek olarak, tekrarlayıcı ile yapmak istersende bu sefer adamlarında ayar yapması gerek

en güzeli camından aşaya usb uzatma kablosu sarkıt:)

Universal repeaterde modemde oynamaya gerek yok kablosuz şifreyi bilmesi yeterli

Wds repeaterde modeme repeater yapan cihazın mac adresini tanitmasi gerek

• doğrudur hocam...
  • ayrıca bilginiz olsun pc niz alt kattaki ağı az çekiyorsa ap hiç çekmez nasıl derseniz pc niz 4bar çekiyorsa ap 3 yada 2 bar çeker(çok iyi birşey olmadıkça örn kilometrelik ap)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Outdoor Access Point Önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.