Şimdi Ara

Access bilenler bir bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler. Benim Access'le hazırlamam gereken bir proje ödevim var bir spor mağazasının stok kontrolününün veritabanını oluşturup tablolar,sorgular ve formlarla bunu desteklemem gerekiyor.Genel anlamda Microsoft Office programlarını kullanmayı biliyorum ama bu projeye başlamak sıkıntılı bir durum benim için , bilen arkadaşlardan öncelikle neler yapmam gerektiği ve tablo ve formu nasıl oluşturmam gerektiği hakkında bikaç kısa bilgi almak istedim. Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

programla ilgili olarak önce tabloları oluşturmalısın, tabloları kategori halinde yapı bunları ilişkilendirmelisin yabancı oldun terimleri programda bulunan yardım menusunde arattırırsan açıklamalı olrak bulabilirsin yadım menusu baya geniş anlatılı bilmeni isterim... sonra oluşturduğun tbloları forum oluşturucuda oomatik forumda oluştur forumlardan sonra forum tasarım menusunde buton sihirbazından kaydet kayır sil vs. butonları ekleyebilirsin bunları kendisi ekler ve kod yazmana gerek kalmaz görevleri kendisi yapar..sorgular raporlar ve diğer işlerin için acces de otomatik oluşturucu var aklına gele bilmedin yerleri de dediğim gibi yardım menusunde örneklerle bulabilirsin..
    c dili bilenler bakabilir mi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.