Şimdi Ara

ACCENT YUMURTA / 1994-2000 (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.961
Cevap
38
Favori
467.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hkngzr

quote:

Orijinalden alıntı: ogunmas

Çok çok önemli değil.

YAğ fazlalığı ve esiltme yoksa, su kaybında yoksa devam et

Evet yağ çubuğundan gördüğüm kadarıyla eksilme, yağda renk değişikliği, su kaybı yok. Yağ kapağı contası sertleşmiş ve deforme olmuş biraz acaba görevini tam yapmadığından olabilirmi? Kapak içinde yoğuşma var.

yağ değişikliği yaptınızmı yakın vakitte ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetozdogan06

quote:

Orijinalden alıntı: hkngzr

quote:

Çok çok önemli değil.

YAğ fazlalığı ve esiltme yoksa, su kaybında yoksa devam et

Evet yağ çubuğundan gördüğüm kadarıyla eksilme, yağda renk değişikliği, su kaybı yok. Yağ kapağı contası sertleşmiş ve deforme olmuş biraz acaba görevini tam yapmadığından olabilirmi? Kapak içinde yoğuşma var.

yağ değişikliği yaptınızmı yakın vakitte ??

Ocakta değişim yaptım. Yine castrol magnateg kondu. Çok km yapmıyorum ama her gün sabah akşam kısa mesafe kullanıyorum. Kapakta beyaz köpük ve yoğuşma var. Kapak contasından olabilir mi? Yağda sorun yok sanırım çubuktan baktığımda bi renk değişimi ve su damlacığı görmedim.

• Bence önemli bir sorun yok.
    YAğ eklsilmiyor fazlalalaşmıyor.
    Su da eksiltmiyor.

yağın özelliğide olabilir..
  • Dün Babamları umreye yolcu ettik ankara-esenboğadan dönerken bizim arabayı dayım kullandı ve arabanın direksiyonunda aşırı derecede boşluk olduğunu söyledi ve arkamızda gelen diğer dayımda aracın çok beyaz duman attığını söledi (ikiside lastik ustası-uzmanı) rot balans falan anlarlar yani

şimdi beyaz duman= araç yağmı yakıyor

direksiyon boşluğu = araç rot balansa gireli çok olmadı ve şase boyalı acaba rot balans ayarı tutmuyor olabilirmi araba ??
  • Hayırlısı ile gitsin, hayırlısı ile gelsin. NE mutlu sana ve babana..

Subap lastiklerine baktırın. ( DUMAN)
    LAkırtı takırtı olmadan Kolay beri boşluk olmaz.
    Hele hele accentlerde kolay ön takım bozulmaz.. Yanlışlık var
  • quote:

Hayırlısı ile gitsin, hayırlısı ile gelsin. NE mutlu sana ve babana..

Abi tamda demek istediğim şey LAKIRTI yalnız çukurlarda geliyor düz yolde seyrederken problem yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetozdogan06

quote:

Hayırlısı ile gitsin, hayırlısı ile gelsin. NE mutlu sana ve babana..

Abi tamda demek istediğim şey LAKIRTI yalnız çukurlarda geliyor düz yolde seyrederken problem yok.

Eh o zaman bir ön takım şart olmuş
  • bendede debriyajdan ses geliyodu debriyaja basınca geçiyordu ses ön tarafta debriyaj telini yağladım şuan 1 aydır ses gelmiyor birazda yumşama oldu
  • Arkadaşlar merhaba. 99 model 1.5 gls yumurta kasa accent aldım. Arabayı babam teslim almıştı satan kişi kontağın yanında bir de küçük bir anahtar vermiş nerenin anahtarı olduğunu bulamadım benzin deposunu dedim ama benzin deposu içerden açılıyor. Bagaja denedim anahtar girdi ama açmadı. Acaba sizde de böyle bir anahtar var mı varsa ne işe yarar.
    Bundan önce 92 toyota 1.6 corallam vardı. Hyundaıye daha alısamadım sehır ıcınde yavasladığımda birinci vitese zor gecıyo yanı arabayı durdurmadan bire alamıyorum. ikinci vitesle devam etmek istediğimde ise vites buyuk geliyo bu olay sizde de oluyo mu acaba
  • 1. vitesin devrinden yüksek devirdeyken yani 2 de gidebilicekken 1 e bende alamöıyorum biraz kemikli vitesler tüm accentlerde durum bu diğer konu biz 50 km hızda 5 e atıyoruz arabayı banamısın demiyor tasarruf meselesi
  • arkadaşlar kontağın yanındaki küçük anahtarın ne işe yaradığını bilen yok muuuuuuuu
  • quote:

Orijinalden alıntı: munlu66

Arkadaşlar merhaba. 99 model 1.5 gls yumurta kasa accent aldım. Arabayı babam teslim almıştı satan kişi kontağın yanında bir de küçük bir anahtar vermiş nerenin anahtarı olduğunu bulamadım benzin deposunu dedim ama benzin deposu içerden açılıyor. Bagaja denedim anahtar girdi ama açmadı. Acaba sizde de böyle bir anahtar var mı varsa ne işe yarar.
    Bundan önce 92 toyota 1.6 corallam vardı. Hyundaıye daha alısamadım sehır ıcınde yavasladığımda birinci vitese zor gecıyo yanı arabayı durdurmadan bire alamıyorum. ikinci vitesle devam etmek istediğimde ise vites buyuk geliyo bu olay sizde de oluyo mu acaba

* 2. küçük anahtar yoktur. Başka bir şeyin anahtarı anahtarlıkla gelmişrtir.
    * Aracı DURMADAN kesinlikle 1 e almayın. 1.5 GL/GLS 2. vitesde ne kadar yavaş olursanız olun hareket halinde kalmanıza mani olmaz.
    1.3 lerde 2.vites ağır gelebilir yarım debriyaj kullanın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: munlu66

Arkadaşlar merhaba. 99 model 1.5 gls yumurta kasa accent aldım. Arabayı babam teslim almıştı satan kişi kontağın yanında bir de küçük bir anahtar vermiş nerenin anahtarı olduğunu bulamadım benzin deposunu dedim ama benzin deposu içerden açılıyor. Bagaja denedim anahtar girdi ama açmadı. Acaba sizde de böyle bir anahtar var mı varsa ne işe yarar.

* 2. küçük anahtar yoktur. Başka bir şeyin anahtarı anahtarlıkla gelmişrtir.
    * Aracı DURMADAN kesinlikle 1 e almayın. 1.5 GL/GLS 2. vitesde ne kadar yavaş olursanız olun hareket halinde kalmanıza mani olmaz.
    1.3 lerde 2.vites ağır gelebilir yarım debriyaj kullanın.

Bende aynen öyle yapıorum ogün abi bi kere bayağı takmıştım bu işe 1e almak için zorladım o meşur ses çıktı ''gajıırrttttt''şanzumanda problem olduğunu düşünmüştüm bende içime su serpildi bunun sebebi vites geçişlerinin tabiri caizse ''kemikli'' olmasındanmı?

• aynen..

biraz yumuşatmak için halatlar yağlanabilir. Şanzıman yağına katkı konabilir.
    %15/20 yumuşatıyor.
  • yedek parça durumu nasıl bu serinin
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

yedek parça durumu nasıl bu serinin

ankara' da gayet bol :D ve UCUZ tabi türkiye de yapılan makyajlı yumurtaların.
  • arkadaşlar bugun yagan yagmurda yogun bir su birikintisinden geçtim hemen 2 dk sonra araba teklemeye başladı 3 4 kez stop etti gaza basıyorum araba gitmiyor 15 dk böle kullandım arada bir düzeliyor sonra tekrar yapıyor yarın bi ustama gidicem artık enjeksiyon beyninde mi bi problem oldu acaba fikri olanlar paylaşırsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raptile06

arkadaşlar bugun yagan yagmurda yogun bir su birikintisinden geçtim hemen 2 dk sonra araba teklemeye başladı 3 4 kez stop etti gaza basıyorum araba gitmiyor 15 dk böle kullandım arada bir düzeliyor sonra tekrar yapıyor yarın bi ustama gidicem artık enjeksiyon beyninde mi bi problem oldu acaba fikri olanlar paylaşırsa.

geçmiş olsun tofaşlarda bujilerin ıslanmasından dolayı olurdu bundaki sebep nedirbilemem

Bu arada seyredenler oldumu kurtlar vadisi pusuda accent yumurta kasayla çatışma sahnesi var sonunda yumurtayla ağaca giriyor polat alemdar

• Birde sorum olcak bizim araçlarda ECU vardı heralde ?? burdan km ile oynanıp oynanmadığını görebilirmiyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: raptile06

arkadaşlar bugun yagan yagmurda yogun bir su birikintisinden geçtim hemen 2 dk sonra araba teklemeye başladı 3 4 kez stop etti gaza basıyorum araba gitmiyor 15 dk böle kullandım arada bir düzeliyor sonra tekrar yapıyor yarın bi ustama gidicem artık enjeksiyon beyninde mi bi problem oldu acaba fikri olanlar paylaşırsa.

Kablo ve bujilerin ıslanma olasılığı çok yüksek.

böyle bir durumda aracınızı uygun biryere çekin 3-5 dk bekleyin sıcak olan araç tüm materyalleri kendi kendine kurutacaktır.
    MArşa basın devam .
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.