Şimdi Ara

ACCENT YUMURTA / 1994-2000 (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.961
Cevap
38
Favori
467.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: phoenix77

Arkadaşlar, aşağıdaki linkteki araç hakkında yorumlarınıza acil ihtiyacım var. Genelde haftasonu gezmek ve şöförlüğü geliştirmek amacıyla kullanıp 2 sene sonra daha yeni bir araba almayı düşünüyorum. Tavsiyeleriniz, dikkat etmem gereken konular nelerdir ve en önemlisi sorunsuz kullanacağım bir araç olur mu??
    Yardımcı olan ve olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-sahibinden-hyundai-accent-1-5-gls-lpg-li-44766086/detay/

Teknik konuları bn pek anlamam ama bende ilk arabam olarak şoförlüğümü geliştirmek amacıyla 98 modelini 10.500e aldım. 2 ay oldu. Çok memnunum şimdiye kadar. Tüpsüz olmasına rağmen 20-25 kr civarı yakıyor tüplüsünü düşünemiyorum. Memnun kalacaksındır tahminim tavsiye ederim..

• Yumurta 1.5 ler sorunsuzluk üzerine yapıladırılmış araçlardır.Düzenli bakımları yapılmış araç ise memnun kalacağınzı kesindir.

Kullanımı rahat lastikeri düzgün ise virajlarda sizi kesinlikle üzmez.
    ekonomik bir araçtır.
  • Adam sölemiş anahtarı çevirip gitçen Şaka bi yana bana komple boyalı gibi geldi rengi çokcanlı duruyo ve ogün abinin dediği gibi bakımlı olduğu sürece no problem
  • Arkadaşlar, yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
    Aracın bel altı boyalı olduğunu söyledi satıcı ama bencede komple boyalı ve aracın ön tarafı yapılmış gibi geldi çok içime sinmedi açıkçası.
    Ama temiz bir Hyundai bakmaya devam edecem, almam gereken model olarak kafam daha net. Hayırlısı inşallah, aramaya devam.
  • kolay gelsinn
  • quote:

Arkadaşlar, yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
    Aracın bel altı boyalı olduğunu söyledi satıcı ama bencede komple boyalı ve aracın ön tarafı yapılmış gibi geldi çok içime sinmedi açıkçası.
    Ama temiz bir Hyundai bakmaya devam edecem, almam gereken model olarak kafam daha net. Hayırlısı inşallah, aramaya devam.

Bence koredeğilde makyajlı türkiye üretimli yumurtalara bak parçafiyatları daha ucuz çok fazla fark olmasada.Ve kesinlikle acele etme araç alma konusunda biz biraz acele ettik ve araca baktırmadan tanıdıktan aldık ve en az 20. kazığımızı yedik tanıdıktan AMAN DİKKAT
  • Biz 170 binde aldık şu an 183 binde 181 binde baskı balata - amortisörler (ön) lpg beyi atikerle değişti. Ön takımla ilgili bi kaç ıvır zıvır değişti (tıkırtı burcu gibi.) arka ddenge çubuğu burcu bi ton bişiler daha motor yağı filtreler değişti

karbürator temizlendi bide ayar çektirdik şimdidde ssatıcazmuhabbeti ediyoruz zuahahhhahaha

Mayıs Haziran gibi satıcaz inş.
  • Ya Ahmet neden kızıyosun ki, sana 1.5 al dedik sen gittin 1.3 aldın. sonrada kızıyorsun.
    ben 1.5 GLS ile focus a kafa tuttum. daha ne diyeyim. 120 ye kadar adam çıldırdı resmen
    (Şaka değil gerçek )
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogunmas

Ya Ahmet neden kızıyosun ki, sana 1.5 al dedik sen gittin 1.3 aldın. sonrada kızıyorsun.
    ben 1.5 GLS ile focus a kafa tuttum. daha ne diyeyim. 120 ye kadar adam çıldırdı resmen
    (Şaka değil gerçek )

Abi arabada problem yok bakım zaman gelmiş sadece adam bize yaptırtı her yerini o yüzden
    bende yokuş yukarı 1,4 broadway e kafa tuttum ikimizde bayıldık kıl payı geçtim adamı

Babam nasıl bi gazz ayarı yaptırtmışsa araba rolantide çalışıken motor sesi gelmiyo Nası kıstırdıysa artıkın

• Güzel bir LPG ayarında Benzliniden daha iyi performanas alındığı doğrudur.
    Ama ustasına düşeceksin.

Diğer taraftan 1.3 ten bu kadar memnunsan 1.5 olsaydı vay.. vay.. vay...
    Gelen geçenle kesin drag yapardın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogunmas

Güzel bir LPG ayarında Benzliniden daha iyi performanas alındığı doğrudur.
    Ama ustasına düşeceksin.

Diğer taraftan 1.3 ten bu kadar memnunsan 1.5 olsaydı vay.. vay.. vay...
    Gelen geçenle kesin drag yapardın.

1.5 olsa arabayı çalıştırır akşamakadar motor sesini dinlerdim nası bişe ise motor sesi çok hoşuma gidiyo bizimkini benzine alıncada o ses bi an geliyo gibi

Ha bu arada satma sebebimiz araçtan memnun olmadığımız anlamına gelmez yüksek model araç almak için sadece du bakem daha 2 ay gibibi süre var.

Daha şekil şemal yapcam ben arabaya

• Az önce dikkat ettimde netteki ilanlara baktım yumurta kasa ls lerde devir göstergesi yokmu ne ??

Birde yağ çıbığını çekip kontrol etcem motor üfleme olayını ordan gelen hava egsoz dumnaı gibimi kokması gerekiyor ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetozdogan06

Az önce dikkat ettimde netteki ilanlara baktım yumurta kasa ls lerde devir göstergesi yokmu ne ??

Birde yağ çıbığını çekip kontrol etcem motor üfleme olayını ordan gelen hava egsoz dumnaı gibimi kokması gerekiyor ???

Bu araçlarda üfleme olur. Araç üstten egzantrikli
    önemli olan arakadan yağ yakarak mavi sduman atmaması.
    Ayrıca bir yağ değişimi 5000 k de 300/600 gr 10000 de 400/800 gr yağ eksiltmesi doğal kabul edilir.
  • Dün Araba çalışır haldeyden yağ çıbığını çıkardım üfleme olayına bakmak için lama gibi suratıma attı 1 galon yağı

+ sürücü çamında tık yok önceden kasılarak da olsa açılırdı dünde yolcu camının motoru 1-2 saniye boşa dönüyo onda sonra çamı harekete geçiriyo hava güzel olursa inşallah pazar günü mesai var

• YAğ çubuğundan suratıan yağ gelir tabi. Araç çalışıyor ..

ama süper..
  • bugün sağ kapı pandizotunu söktüm baktım camın mekanizmayı çeken bi halat var o halatın sarıldığı yerden (yolundan çıkmış) saçma sapan dolanıyo tek kişi gözüm yemedi sökmeye bide yağmur bastırdı kaldı 2 hafta sonra 2 hafta çünkü haftaya üniversite sınavım var
  • Cam krikosu pek arıza yapmaz halat kopması dışında.Birde camı tutan kısımda silikonla yapıştırılan yeri camı salmış olabilir(kasıntı yapar).Halatı tamir ettirmende mümkün ama komple mekanizmanın yenisi 40-50 tl civarında olmalı.Telide yaptırtırsan 20-30 tl den aşağıya yapmazlar,yaptırtsanda uzun ömürlü olmayabilir.En iyisi söktüğünde teli incele kopma yada yıpranma varsa açmışken kapıyı yenisi ile değiştir.
  • Benim arabanın devir saati bazen çalışmıyor bazende sorunsuz çalışıyor neden olabilir fikri olan varmı ?
  • Bizim Kerata rekora koşuyo 361 km gitti full depo vakumlu lastıklerle
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırımlıkurt

Benim arabanın devir saati bazen çalışmıyor bazende sorunsuz çalışıyor neden olabilir fikri olan varmı ?

Panel arkasını kontrol ettinmi ?
    Soket bağnlatısında da sorun olabilir !
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.