Şimdi Ara

ACCENT YUMURTA / 1994-2000 (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.961
Cevap
38
Favori
467.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1-2 saate geliyo benden bişiler pls wait(ingilizceyi geliştiriyok bea )
  • Diyorum arkadaş bu ışık neden puslu puslu yanıyo aha sebebi içaydınlatma.
    [simage]
    http://img339.imageshack.us/i/fotoraf0058.jpg/
    [/simage]
    [simage]
    http://img705.imageshack.us/i/fotoraf0059e.jpg/
    [/simage]
  • Olmuş işte mavi gözlü park . gayette güzel :)

Tavan lambasını LED beyaz yap süper..
  • Tavan lambasının plastiğindeki böceklerin yarısı üstüme düştü sökünce birden resimdeki az hali

Birde motor temizleme spreyinden sıktım şanzumanın üzerine akan yağ nası bi katman oluşturduysa sürtmeden çıkmadı mübarek motor üst kapağından yağ sızma gibi bişi var ama araba yere yağ damlatmıyo nedir bu terleme falanmı??
  • TErmeledir o, ki normaldir. Çoğunda olabilr.Üst kapak contası ile ilgili.
  • 98 accent arka hoparlör patlamış 2 sinide cıkartmak istedim üstteki kapağı sökemedim nasıl yapıcaz abiler yardım lütfen birde onların yerine DECADE T 595 almayı düşünüyom benim orjinal teyp buna yetermi acaba
  • arkadaşlar benim aracı çalıştırdığım zaman büyük ihtimal kayıştan, ilk çalıştırmada sürtme sesi geliyor 1-2 kere gaz verince geçiyor. Araba biraz ısınınca tekrar çalıştırınca olmuyor ama sinirimi bozuyor aynı sesi direksiyonu tam kırınca da yapıyor bazen. Ne yapabilirim bu konuda?

Bir sorum daha olacakhttps://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp sitesinde mtv ödeme sorgulama kısmında aracım 1.3 gözüküyor ancak ruhsatta ve komtest yaptırdığımda 1.5 olarak gözüküyor. Aracıı yeni aldığımdan emin olamadım bu konuda. Hangisi daha doğrudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efekan258 -- 5 Nisan 2011; 16:28:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı:
    98 accent arka hoparlör patlamış 2 sinide cıkartmak istedim üstteki kapağı sökemedim nasıl yapıcaz abiler yardım lütfen birde onların yerine DECADE T 595 almayı düşünüyom benim orjinal teyp buna yetermi acaba

İlk önce kapının kilitleme dilini çevirin çıkartın
    kapı kolu dahil bi kaç yerde vida var onları söküp kenarlardan yavaşça asılın tırnaklarından atar kapı pandizotu sonra kapı açma zımbırtısını açarcasına çekip pandizottan ayırın ahanda söktük :D
  • quote:

Orijinalden alıntı:
    arkadaşlar benim aracı çalıştırdığım zaman büyük ihtimal kayıştan, ilk çalıştırmada sürtme sesi geliyor 1-2 kere gaz verince geçiyor. Araba biraz ısınınca tekrar çalıştırınca olmuyor ama sinirimi bozuyor aynı sesi direksiyonu tam kırınca da yapıyor bazen. Ne yapabilirim bu konuda?

Bir sorum daha olacakhttps://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp sitesinde mtv ödeme sorgulama kısmında aracım 1.3 gözüküyor ancak ruhsatta ve komtest yaptırdığımda 1.5 olarak gözüküyor. Aracıı yeni aldığımdan emin olamadım bu konuda. Hangisi daha doğrudur
    [

Sesi tam olarak tarif edebilirmisin?? Çekirge ötüşü gibi ise şanzumanın debriyaj balatası ile ilgili bi zımbırtısı var ondan geliyodur yada alternatör kayışı aracın özelliklerinden bahsedin elektrikli yan aynalar var mı? klima abs ? var ise o zaman 1,5 motordur rahat olun motordanda biraz anlıyosanız kabutu kaldırıp bakın karbüratoor yoksa ortalıklarda araç 1,5 enjeksiyon motordur

• quote:

Orijinalden alıntı:
    arkadaşlar benim aracı çalıştırdığım zaman büyük ihtimal kayıştan, ilk çalıştırmada sürtme sesi geliyor 1-2 kere gaz verince geçiyor. Araba biraz ısınınca tekrar çalıştırınca olmuyor ama sinirimi bozuyor aynı sesi direksiyonu tam kırınca da yapıyor bazen. Ne yapabilirim bu konuda?

Bir sorum daha olacakhttps://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp sitesinde mtv ödeme sorgulama kısmında aracım 1.3 gözüküyor ancak ruhsatta ve komtest yaptırdığımda 1.5 olarak gözüküyor. Aracıı yeni aldığımdan emin olamadım bu konuda. Hangisi daha doğrudur
    [

Sesi tam olarak tarif edebilirmisin?? Çekirge ötüşü gibi ise şanzumanın debriyaj balatası ile ilgili bi zımbırtısı var ondan geliyodur yada alternatör kayışı aracın özelliklerinden bahsedin elektrikli yan aynalar var mı? klima abs ? var ise o zaman 1,5 motordur rahat olun motordanda biraz anlıyosanız kabutu kaldırıp bakın karbürator yoksa ortalıklarda araç 1,5 enjeksiyon motordur

• Aynen çekirge ötüşü gibi bi ses. Soğuktan oluyordur falan diyen oldu sanayide ama arabayı yarım saat kullanıp 5dk durup tekrar çalıştırınca da tekrar soğumaz sanıyorum. Zaten baskı balata bitmek üzereymiş ondan kaynaklanıyo olabilir dediğiniz gibi.

Araçta elk. yan aynalar var. Klima abs yok. 98 model gls. Nasıl gls onu da anlamış değilim açıkcası :) Pek anlamam ama motordan bakmaya çalışıyım ehliyet kursundan hatırladıklarımdan ve intrnetden araştırarak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: efekan258

Aynen çekirge ötüşü gibi bi ses. Soğuktan oluyordur falan diyen oldu sanayide ama arabayı yarım saat kullanıp 5dk durup tekrar çalıştırınca da tekrar soğumaz sanıyorum. Zaten baskı balata bitmek üzereymiş ondan kaynaklanıyo olabilir dediğiniz gibi.

Araçta elk. yan aynalar var. Klima abs yok. 98 model gls. Nasıl gls onu da anlamış değilim açıkcası :) Pek anlamam ama motordan bakmaya çalışıyım ehliyet kursundan hatırladıklarımdan ve intrnetden araştırarak :)

Araç %90 1.5 motor
    Akşam eve geçince resmini atayım şanzumanın üstündeki parça ötüyor yağlayına geçer ama yağ yoğun olursa iyi olur gress gibi soğuktan olduğu banada inandırıcı geliyor çünkü yazın bizim arabada o ses yoktu

• quote:

Orijinalden alıntı:

quote:

Orijinalden alıntı:
    98 accent arka hoparlör patlamış 2 sinide cıkartmak istedim üstteki kapağı sökemedim nasıl yapıcaz abiler yardım lütfen birde onların yerine DECADE T 595 almayı düşünüyom benim orjinal teyp buna yetermi acaba

İlk önce kapının kilitleme dilini çevirin çıkartın
    kapı kolu dahil bi kaç yerde vida var onları söküp kenarlardan yavaşça asılın tırnaklarından atar kapı pandizotu sonra kapı açma zımbırtısını açarcasına çekip pandizottan ayırın ahanda söktük :D

http://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=24802

Umarım yardımcı olur hyundaiclup sitesinden takip ettiğim bir arkadaş güzel çaışmaları var accetle ilgilli..

• Beyler Kafayı Ses izialasyon işine taktım tekzenten alcam bu malzemeyi kesip bizim yumurtanın kaputa yapıştırıcam kapı içlerinede yapıcam aranızda yapan veya tavsiyede bulunabilecek birileri varmı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetozdogan06

Beyler Kafayı Ses izialasyon işine taktım tekzenten alcam bu malzemeyi kesip bizim yumurtanın kaputa yapıştırıcam kapı içlerinede yapıcam aranızda yapan veya tavsiyede bulunabilecek birileri varmı ??

Beni de en çok rahatsız eden olay ses olayı. Size yararlı olur da paylaşırsanız biz de uygulayalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: efekan258

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetozdogan06

Beyler Kafayı Ses izialasyon işine taktım tekzenten alcam bu malzemeyi kesip bizim yumurtanın kaputa yapıştırıcam kapı içlerinede yapıcam aranızda yapan veya tavsiyede bulunabilecek birileri varmı ??

Beni de en çok rahatsız eden olay ses olayı. Size yararlı olur da paylaşırsanız biz de uygulayalım..

Bugün ilanlara baktım ve yanlış anlamadıysam 1,5 gls modellerinde bagaj ses yalıtım mazlemesi kaplı 1,3 ls lx lerde yok

• O doğruda pek büyütülecek bir durum değil.

Düşük fiyata alınacak bişr ses izolasyon malzemesi ile çok rahat iş görüyor.
  • Arkadaşlar benim yağ kapağında beyaz köpük benzeri bir madde birikimi oluyor. Araç sabah akşam çok kısa mesafe kullanıldığından oluyor diye tahmin ediyorum. 4-5 aydır boyle
  • Çok çok önemli değil.

YAğ fazlalığı ve esiltme yoksa, su kaybında yoksa devam et
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogunmas

Çok çok önemli değil.

YAğ fazlalığı ve esiltme yoksa, su kaybında yoksa devam et

Evet yağ çubuğundan gördüğüm kadarıyla eksilme, yağda renk değişikliği, su kaybı yok. Yağ kapağı contası sertleşmiş ve deforme olmuş biraz acaba görevini tam yapmadığından olabilirmi? Kapak içinde yoğuşma var.
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.