Şimdi Ara

ACCENT YUMURTA / 1994-2000 (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.961
Cevap
38
Favori
467.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1. viteste ilerlerken ayağımı gazdan çekince, araba silkeleyerek (kademe kademe, sallanarak, bir nevi tekleyerek) komprese biniyor.

2. viteste ilerlerken yine aynı şekilde, ayağı gazdan çekince silkeleme oluyor.

vites yükseldikçe bi nebze bu durum azalıyor sorun nedir acaba?
  • Buji kablolarını kontrol ettir derim..

LPG de yapıyorsa Benzine geçerek benzinde yapıp yammadığını test et.

Eğer lpg de yapıp benzinde yapmıyrosa LPG ayarı.
    Her ikisinde yapıyorsa Kablolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı:

1. viteste ilerlerken ayağımı gazdan çekince, araba silkeleyerek (kademe kademe, sallanarak, bir nevi tekleyerek) komprese biniyor.

2. viteste ilerlerken yine aynı şekilde, ayağı gazdan çekince silkeleme oluyor.

vites yükseldikçe bi nebze bu durum azalıyor sorun nedir acaba?

UFAK Bİ AYRINTI SADECE AYAĞIMI HIZLI ÇEKİP VE AYNI ŞEKİLDE GAZA HIZLI BASINCA OLUYO SİLKELEME DURUMU
  • aynı sorun bendede vardı buji kablolarını komple deiştim geçti distrbütörden gelen kabloda problem varmış.
  • Sayın yumurta dostları sahibinden.com da 49657566 ilan nosuyla beyaz yumurta satılıktır.Lütfen duymayanlara duyuralım.
  • 98 model accentmi renault 19 mu ?? hangisi acaba tavsiyeniz. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkn_52

98 model accentmi renault 19 mu ?? hangisi acaba tavsiyeniz. ?

19 özellikler ve parça maliyeti ile accent 1.5 GLS nin arkasında kalır. Fiyatıda yüksektir derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogunmas

quote:

19 özellikler ve parça maliyeti ile accent 1.5 GLS nin arkasında kalır. Fiyatıda yüksektir derim.

Dün gece AMASYA seyahatinden geldik yumurtayla en ufak problem çıkarmadı dağ taş mübarek ama 1.3 motor + kıstırılmış gazın azizliğine uğradık

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetozdogan06

quote:

Orijinalden alıntı: ogunmas

quote:

Dün gece AMASYA seyahatinden geldik yumurtayla en ufak problem çıkarmadı dağ taş mübarek ama 1.3 motor + kıstırılmış gazın azizliğine uğradık

+ 140 km hızla viraja girdik hafif sert en ufak bi güvensizlik hissetmedim sözde aracın şaseyle oynanmış ama ön panel örjinal deniyor nası bi şeydir anlamadım resimleri eklicem birde sizden yorum alalım

• Arkadaşlar Benim Araç (98 Accent GLS +Atiker) Km 245 civarı yakıyor bana biraz fazla gibi geliyor ,sizin araçlarınız nasıl yakıyor.
  • şehir içi 250 kr. şehirdışı 100 km sabit hiz 180 kr.
  • 83.000 de 9.500 e orjinal parçalı ve servis bakımlı yumurta kasa accent buldum. lpgsi yok. araç modeli gls. sizce çok yakarmı. yakıttan yana bir korkum var araç 1.5
  • quote:

83.000 de 9.500 e orjinal parçalı ve servis bakımlı yumurta kasa accent buldum. lpgsi yok. araç modeli gls. sizce çok yakarmı. yakıttan yana bir korkum var araç 1.5

''Şahsi düşüncem ''

yakıttan yana korkun olmasın sadece benzin litre fiyatı seni zora sokabilir .
  • quote:

83.000 de 9.500 e orjinal parçalı ve servis bakımlı yumurta kasa accent buldum. lpgsi yok. araç modeli gls. sizce çok yakarmı. yakıttan yana bir korkum var araç 1.5

İyi km , iyi fiyat.. GLS tavsiyemdir.
  • slm usta. bi sorum olacaktı. bende 2000 model 1,5 gls var. ayağında 195-55-15 lastikler var. ben bu arabayı nasıl düşürecem. spor yaylar malum çok pahalı. bi arkadaşın tavsiyesine uydum (uymaz olaydım) yayları kestirdim. önlerden 1,5 bakla, arkalardan 1 bakla. önlerden çok ses gelmeye başladı. acayip lakırtı yapıyordu, sanki demir parçası yere sürtüyormuş gibi. dümdüz yolda bile yapıyordu. ön takımı komple değiştirdim yine gitmedi. orjinal yaylarını aldım taktım ses gitti. amrtisörün keplerinden kısaltalım hem araba esner, hemde ses yapmaz dedi tamirci. bi sakatlık çıkarmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LWoN-5dk

slm usta. bi sorum olacaktı. bende 2000 model 1,5 gls var. ayağında 195-55-15 lastikler var. ben bu arabayı nasıl düşürecem. spor yaylar malum çok pahalı. bi arkadaşın tavsiyesine uydum (uymaz olaydım) yayları kestirdim. önlerden 1,5 bakla, arkalardan 1 bakla. önlerden çok ses gelmeye başladı. acayip lakırtı yapıyordu, sanki demir parçası yere sürtüyormuş gibi. dümdüz yolda bile yapıyordu. ön takımı komple değiştirdim yine gitmedi. orjinal yaylarını aldım taktım ses gitti. amrtisörün keplerinden kısaltalım hem araba esner, hemde ses yapmaz dedi tamirci. bi sakatlık çıkarmı ?

LAstik ebatınızın orijinali 175 70 13 tür. zaten yanakları 55 e getirmisiniz. yani yanaklar ile 1.5 santim aşağıya düşmüş.
    YAy kestirme konusunda şansızlık yaşamışsın. İşinin erbabı usta bu hatayı yapmazdı sanırım.

Amortisör kepi konusunda net bir şey diyemiyeceğim.

• Bende bakıma sokucam Yumurtamı ;)
    Dün Yetkili satıcıdan Ön arka Amortisörler viraj denge çubukları ve papuçları(ön - arka), Rot başı ve mili, Sinyal kolu ve Hava filtresi aldım. (350TL tuttu bunlar) işçilik için ise 150 TL istiyolar. Sizce normal mi? İşçilik için daha uygun bi yere mi bakmak lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: salsakingss

Bende bakıma sokucam Yumurtamı ;)
    Dün Yetkili satıcıdan Ön arka Amortisörler viraj denge çubukları ve papuçları(ön - arka), Rot başı ve mili, Sinyal kolu ve Hava filtresi aldım. (350TL tuttu bunlar) işçilik için ise 150 TL istiyolar. Sizce normal mi? İşçilik için daha uygun bi yere mi bakmak lazım?

Çoğu ustalar bu tip ufak tefek ama uğraştıran işler için bence işçiliği biraz artırıyorlar fiyat iyi gibi gibi
  • 1.3 accent lpgsiz nasıl yakar . 1.3 motor olunca bi düşünüyorum. burdan basıp memlekete gitsem yolda beni çokmu üzer diye. yola gitmicek gibi 1.3 diyince suratım düşüyor resmen.
  • Slm arkadaşlar...Ben bir çaylağım.Arabaya ayıracak max. 10000 tl param var.Yumurta gls ye karar verdim, paylaşımlarınız sayesinde.Temiz bir araç arıyorum.tercihen beyaz.Aranızda aracını satmayı düşünen varsa Konya' dan gelir bakarım.anlaşırsak satışımı alır giderim.Ve aranıza katılırım.İlk arabam 2000 mdl uno idi.Acemiliği attım sayılır.Yardım edecek arkadaşlara tşk.
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.