Şimdi Ara

Accent,Megane ve Clio Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Hyundai Accent,Renault Megane ve Clio hakkında yorumlarınıza ihtiyacım var daha doğrusu bilgilerinize.

http://arabam.com/ikinciEl/detail.aspx?sid=613370 Accent

http://arabam.com/ikinciEl/detail.aspx?sid=610622 Megane

http://arabam.com/ikinciEl/detail.aspx?sid=590841 Clio

Linklerini verdim.Linkler öylesine verilmiştir.Yani sırf linkteki için yorum yerine genel düşünelim.Bunlar arasında ikinci el alınması en uygun araç hangisidir ?Accentler güzel duruyor ama bilemem tabi makina nasıldır ?
    1300-1400 cc ve 15000 YTL civarı olmalı,fazlası gerer.
    Bir de benim merak ettiğim bazıları 16 valf.Bunun ne avantajı olur.
    Gelelim işin en civcivli tarafına.Bunlara tüp takılma durumları nasıl oluyor ?Hangisine daha pahalı hangisine ucuz takılıyor ?Tüp hangisi için uygun kaçmaz v.b.Yoksa benzinli de kullansak tüp gibi mi olur ?(Nerede)

Kalite,yakıt tüketimi,fiyat/performans oranı,yedek parça fiyatı gibi kriterleri karşılaştırmak istiyorum aslında.

Çok teşekkürler.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ters İntegral -- 6 Mart 2006; 20:15:39 >

• üçüde birbirinden beter al birine vur diğer ikisine bence 2000-01 model astralara bak sen
  • öncelikle adresini verdiğiniz araçlar içerisinde megane ve accent bir üst sınıfta yer alıyor..bu araçlar içinde konfor olarak tercih megane olmalı bence fakat clio da GP olduğundan donanım olarak megane den biraz daha önde..tüp uygulaması konusuna gelince bence bu sınıftaki araçlar için lpg uygulaması gereksiz..sonuçta tümü fazla yakıt harcamayan araçlar..performans olarak clio içlerinde en hafifi olduğundan performansı en iyi olanıdır..tabii burada bir de marka tercihi var..örneğin ben olsam bu listeden hyundaiyi silerdim..clio ile megane arasında kalırdım ve magane ı tercih ederdim..benim için önemli olan konfor çünkü..o yüzden bence önce hangi sınıf bir araba sizin ihtiyacınızı karşılar?bir araçtan beklentiniz nedir?performans mı konfor mu?ona karar verin..böylece size daha iyi yardımcı olabiliriz..
  • 1.4 meganeyi bilmem ama kullandığım araç 1.6 megane RXT bu araçla kıyaslarsam tek geçerim meganeyi
  • Yani megane hepsini siler diyorsunuz.
  • eğer adresini vediğiniz 3 araç arasında kaldıysanız elbetteki megane tercih edilmelidir..ama dediğim gibi sizin beklentinizdir önemli olan..ben bu 3 araç arasında kalsaydım megane yi tercih ederdim
  • http://forum.donanimhaber.com/m_3839560/tm.htm

bu link lpg konusundaki bütün merakını giderir..16 valf araçalara sıralı sistem denilen ve kaliteli bir marka kullandığında yaklaşık 2000 ytl ye malolan lpg sistemleri uygulanıyor. senin seçtiğin araçlar içinde lpg uyumu ve motor hacmine göre en az tüketim bildiğim kadarı ile hyundai de olacaktır fakat megane tabiki bu üç seçenek içindeki en kaliteli araç.. yedek parça fiyatı bakımındanda aralarında pek bir uçurum yoktur sanıyorum ama bu konuda hiç bilgim yok.. yalnız sana şunu söyliyeyimki biraz kararsızsan ve karar vermek için forumlardan medet umuyorsan ayvayı yedin..
    kafan şimdi biraz daha karışacak.. bana kalsa opelin yanından geçme derim ama sharkemre'de git astra'ya bak diyor mesela... burada beklentiler önemli. sen az yakan yedek parçası ucuz ikinci eli kuvvetli bir araç arıyorsun tıpkı benim gibi.. bende bir kaç aydır arıyorum ama nafile karar veremedim. şimdi bide yaz aylarında ithal ikinci el söylentisi var.. ikinci el fiyatları dip yapacak yorumları falan ortalıkta geziyor iyice allak bullak oldum. şimdi bende senin kafana bunları sokayımda sende biraz allak bullak ol.. ama daha kolay satmak için yerli malı yurdun malı prensbinden şaşmamak lazım...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • linkleri açamadım
  • valla hyundai model olarak yüksek ama tercih senin
    ben de o fiyata hyundai accent 1.5 crdi almayı düşünüyorum
  • tabiki megane rxt 1.6 16v

arba hem az yakıyo hemde canavar astra halt yesin araba irenç
  • tabiiki megane...tartışılmaz...

bu arada accent il clio aynı sınıftır - meganeın hyundaideki rakibi elantradır....
  • opel tavsiye eden kesin eminim opel yedekparça tedarikçisidir...
    Ayıp ya 2. el Opel e para vermek günah...
    En iyisi clio 2.el i de var...hem de ucuz...
    Konfor,sağlamlık arıyorsan honda ya da toyota bak..
  • 1300-1400 motorsa megane kaldırmaz ama clio ve accent kaldırır

ikisinin arasında seçim yapamadım ikiside aynı kaliteye sahip denebilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.