Şimdi Ara

ACCENT ERA 1.6 SELECT ALINDI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mesajı tekrar düzenledim, okuyabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D..Drogba

Allah razı olsun hocam:). Brc den gerçekten memnunmuydunuz? Atikerle kıyaslayabilirmisiniz ve olmuşken iyisi mi olsun

Alıntıları Göster
    Biz sıfır almıştık. Hyundai 5 yıl garantiyi BRC ile koruyordu. Şu ana kadar bir sorun yaşamadık herhalde. Haşa da kullanıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

Biz sıfır almıştık. Hyundai 5 yıl garantiyi BRC ile koruyordu. Şu ana kadar bir sorun yaşamadık herhalde. Haşa da kullanıyoruz.

Alıntıları Göster
    Peki uzun yıllar kullanmışsınız bu aracı ben de nasipse yıllarca kullanmak istiyorum bu yüzden içli dışlı oldıuğunuz aracınızla ilgili şunu yap ya da yapma diyeceğiniz ekstra şeyler var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: kostantin

Mesajı tekrar düzenledim, okuyabilir misiniz?
    Hocam mesajı okudum kalemine sağlık. En mantıklısı özel veya yetkilden fiyat almak. Özel servislere bu konuda güvenebilir miyim yani içim rahat gidebilir miyim

• quote:

Orijinalden alıntı: D..Drogba

Peki uzun yıllar kullanmışsınız bu aracı ben de nasipse yıllarca kullanmak istiyorum bu yüzden içli dışlı oldıuğunuz aracınızla ilgili şunu yap ya da yapma diyeceğiniz ekstra şeyler var mıdır?

Alıntıları Göster
    Açıkçası biz bakımlarını düzenli yaptık. Çok da öyle usta ile görüşmemiz olmadı. Şükür sorunsuz kullandık. Artık tabi ufak hatalar oluyor. Ama minör şeyler. Güzel güle kullanın. Dediğim gibi virajlara dikkat

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

Açıkçası biz bakımlarını düzenli yaptık. Çok da öyle usta ile görüşmemiz olmadı. Şükür sorunsuz kullandık. Artık tabi ufak hatalar oluyor. Ama minör şeyler. Güzel güle kullanın. Dediğim gibi virajlara dikkat

Alıntıları Göster
    Bakımları nerede yaptırmıştınız peki özel veya yetkili servis olarak

• Yetkili servis

• Hayirli olsun..

• D..Drogba D kullanıcısına yanıt
    Guvenirsijiz hocam, başında durursun. Hangi ilde yaşıyorsunuz? İyi referanslı bir yer bulun . Yapılacak işlemler, abartıldığı kadar zor değil. Ustaların iyi tanıdığı bir motor.
    Yetkili servis inşallah sizi şoka sokmaz verdiği rakamlarla
    Benim olsa bu araç bu işlemleri bütçem elverdiğince yapardım. Devir daim de hesaba dahil. Ortalama fiyatlar
    Triger gates.180-200
    Devirdaim Gates/aisin.300
    V kayışlar. 150
    Klima gergi bilyasi. 60-70
    Antifriz. 60-70
    Termostat. 100-120
    Motor yağı. 150
    Yağ filtresi orjinal. Min 80 TL
    Hava ve polen. 30 +30 yansanayi filtron
    Buji. 60-70
    İşçilik.triger , termostat, yağ değişimi : ?bulunduğum yeree göre değişir. Tahminen sırasıyla min 250, 100,100 olabilir.
    2.000 altına yaptırırım sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kostantin -- 7 Temmuz 2020; 1:24:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEHZADE63

Hayirli olsun..
    Allah razı olsun

• quote:

Guvenirsijiz hocam, başında durursun. Hangi ilde yaşıyorsunuz? İyi referanslı bir yer bulun . Yapılacak işlemler, abartıldığı kadar zor değil. Ustaların iyi tanıdığı bir motor.
    Yetkili servis inşallah sizi şoka sokmaz verdiği rakamlarla
    Benim olsa bu araç bu işlemleri bütçem elverdiğince yapardım. Devir daim de hesaba dahil. Ortalama fiyatlar
    Triger gates.180-200
    Devirdaim Gates/aisin.300
    V kayışlar. 150
    Klima gergi bilyasi. 60-70
    Antifriz. 60-70
    Termostat. 100-120
    Motor yağı. 150
    Yağ filtresi orjinal. Min 80 TL
    Hava ve polen. 30 +30 yansanayi filtron
    Buji. 60-70
    İşçilik.triger , termostat, yağ değişimi : ?bulunduğum yeree göre değişir. Tahminen sırasıyla min 250, 100,100 olabilir.
    2.000 altına yaptırırım sanırım.
    Teşekkür ederim hocam izmirde yaşıyorum:) peki ağır bakımları yaptırdıktan sonra mı taktırmalıyım lpg yi

Manifoltu sökmeden LPG takılacaksa, önce LPG taktırmak sonra da yağ değişimi mantıklı.

• quote:

Manifoltu sökmeden LPG takılacaksa, önce LPG taktırmak sonra da yağ değişimi mantıklı.
    Fark ediyor mu hocam öyle normal lpg taktıracağım işte

Motorun içine çapak kaçmasa iyi olur tabi.

• Periyodik bakımı her türlü yerde yaparlar, yağı boşalt filtre sök tak falan cok cok basit işler. Ben yerinde olsam facebook grubuna girer iyi bir usta tavsiyesi alirim bulunduğum şehirde, iyi bir parçacidan orjinal olduğuna emin olarak hava filtresi yag filtresi polen filtresi(bu tercihen yan sanayi olabilir) ve yagla birlikte yine orjinal triger seti devirdaim v kayışı değişimini yaparim. Disk balata ve lastik durumu iyiyse devam yoksa onlari da elden gecirmeye çalışırım. Bunun dışında başka bir şeye gerek yok. Keyfi olarak da oto kuaforde koltuk temizleme ve kaliteli baslangic seviyesine yakin bir cam film olabilir. Hayırlı olsun aracınız.

• quote:

Motorun içine çapak kaçmasa iyi olur tabi.
    Ağır bakımlar için soruyorum hocam mesela triger vs değişecekse lpg taktırmadan mı taktırdıktan sonra mı değiştirmeliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: ALPHA LION KING

Periyodik bakımı her türlü yerde yaparlar, yağı boşalt filtre sök tak falan cok cok basit işler. Ben yerinde olsam facebook grubuna girer iyi bir usta tavsiyesi alirim bulunduğum şehirde, iyi bir parçacidan orjinal olduğuna emin olarak hava filtresi yag filtresi polen filtresi(bu tercihen yan sanayi olabilir) ve yagla birlikte yine orjinal triger seti devirdaim v kayışı değişimini yaparim. Disk balata ve lastik durumu iyiyse devam yoksa onlari da elden gecirmeye çalışırım. Bunun dışında başka bir şeye gerek yok. Keyfi olarak da oto kuaforde koltuk temizleme ve kaliteli baslangic seviyesine yakin bir cam film olabilir. Hayırlı olsun aracınız.
    Teşekkürler üstad sağ olasın tavsiyeler için.

• hayıurlı olsun.

1- atiker nano fast.

2 9 bin.

3- sorun olmaz.

4- aracı satın aldığınız kişiye sorun bunları. kampanalar bakım görmüş mü, triger kayışı değişmiş mi, sıvıları değişmiş mi , baskı balata ne durumda hepsini sorun, bilmiyorsa ustaya sorun, kafanız rahat edecekse trigeri değiştirin muhakkak

4 ben de bu araçtan kullanmıştım, arka süspansiyyonlar bana rahatsızlık veriyordu, şimdiki aklım olsa hemen arka amortisörleri sıfırlar ve daha keyifle binerdim..
    LPG den sonra değiştir . En azından ben öyle yapardım.

• Hayırlı olsun
    Güzel tercih yapmışsın. Era pişman etmez

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.