Şimdi Ara

ACAYİP GAZA GELDİM.ASKERİ ÜSTE GİRECEZ TOPLANIN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elektronik ve pc işlerinde uzman citizen olmasın da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oturan adam -- 25 Mayıs 2013; 0:48:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metabolism

rubun Başı olabilirim

Neyin başı?
  • Harbi boş adamsınız.
  • İlk kez sinemaya gitmiş sanırım
  • skyline gtr ımı eğerleyin askerler...
  • Kimse de demiyor ki aga ÜST nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhatsUp?

Harbi boş adamsınız.

blokla kardeş o zaman.Konu dışından Cern deneyi felan bekliyorsan buradan git bilim adamı ol.
  • Fasulye mi yedin mercimek mi Allahtan başka film izleyip gaza gelmedin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

quote:

Harbi boş adamsınız.

blokla kardeş o zaman.Konu dışından Cern deneyi felan bekliyorsan buradan git bilim adamı ol.

Ne alaka deney yapmıyoruz diye saçmalamak mı gerekiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: byabancı

quote:

quote:

Harbi boş adamsınız.

Burası konu dışı arkadaşım.Ciddi konu istiyorsan Konu Dışı Özel var.Gider orada ciddi ne tartışacaksan tartışırsın.Ya da Kültür bilim ya da başka bir yer.

Burası konu dışı.Buraya gelip niye saçma sapan post atıyorsunuz yuaa demek namaz kılmak için neden camiye gidiyorsunuz demekle ya da yemek yemek için neden yemekhaneye gidiyorsunuz demekle aynı saçmalıkta şeyler.Beğenmiyorsan üyeyi basarsın bana olmadı girmesin bölüme.Bir çok kişi girmiyor konu dışına.

Bu adamların amacı farklı.Her konuda çıkıyor bunlardan.Kendi kafasında herkesin yaptığını yapmam herkesin güldüğüne gülmem ben farklıyım mantığıyla milletin güldüğü şeylere komik mi bu yuaaa , saçma sapan konu açıyorsunuz yaa ,diyerek kendi egolarını tatmin etmeye çalışıyorlar.Ve yeni türedi bunlar.Eskiden bu forum böyle değildi.Bu adamlar içine etti forumun.Keşke 2005 2008 dönemi gibi olsa forum ama keşkelerle olmuyor işte.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: byabancı

quote:

quote:

Harbi boş adamsınız.

Burası konu dışı arkadaşım.Ciddi konu istiyorsan Konu Dışı Özel var.Gider orada ciddi ne tartışacaksan tartışırsın.Ya da Kültür bilim ya da başka bir yer.

Burası konu dışı.Buraya gelip niye saçma sapan post atıyorsunuz yuaa demek namaz kılmak için neden camiye gidiyorsunuz demekle ya da yemek yemek için neden yemekhaneye gidiyorsunuz demekle aynı saçmalıkta şeyler.Beğenmiyorsan üyeyi basarsın bana olmadı girmesin bölüme.Bir çok kişi girmiyor konu dışına.

Bu adamların amacı farklı.Her konuda çıkıyor bunlardan.Kendi kafasında herkesin yaptığını yapmam herkesin güldüğüne gülmem ben farklıyım mantığıyla milletin güldüğü şeylere komik mi bu yuaaa , saçma sapan konu açıyorsunuz yaa ,diyerek kendi egolarını tatmin etmeye çalışıyorlar.Ve yeni türedi bunlar.Eskiden bu forum böyle değildi.Bu adamlar içine etti forumun.Keşke 2005 2008 dönemi gibi olsa forum ama keşkelerle olmuyor işte.

Sana da iyi geceler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

quote:

Orijinalden alıntı: Metabolism

rubun Başı olabilirim

Neyin başı?

g

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • assaklarınızı keseler benden demesi
  • Sen alttan gir
  • O değilde o arabadan uçarak kızı kurtarışı neydi en saçma sahnesiydi filmin herhalde

• Ben herkesin basi belaya girdiği zaman gelip onları kurtarıp günün kahramanı olan adam olmak istiyorum

• Sinir bozucu adamın sağ kolu olurum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.