Şimdi Ara

ACAYİP GAZA GELDİM.ASKERİ ÜSTE GİRECEZ TOPLANIN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Turkiye34BJK

O değilde o arabadan uçarak kızı kurtarışı neydi en saçma sahnesiydi filmin herhalde

Hakan Şükür'ün kafa golünü andıran kafa atış neydi öyle asıl.Adam Maykıl Cordın gibi uçarak kafa attı
  • Askeri alta girme yanlışlıkla
  • Beşiktaştaki MIT merkezine girelim. Planı hemen yaparım.

Şubenin önünde genelde 1 sivil durur. Geleni geçeni kontrol eder. Ana giriş kısmında 2 adet kule, 2 adet MP5'li bordo bereli durur. Tellerin diken olmayan duvar kısmında tırmanılabilecek bir yükseklik var. İhtiyacımız olan şey 3 adet hızlı hareket edebilen susturuculu silahı olan tecrübeli eleman ve tam karşıdaki BAAL lisesinin 2. ve 3. katlarına kaçanları korumak için iki adet keskin nişancı. Ayrıntıları depodaki sunumda anlatırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

quote:

Orijinalden alıntı: Turkiye34BJK

O değilde o arabadan uçarak kızı kurtarışı neydi en saçma sahnesiydi filmin herhalde

Hakan Şükür'ün kafa golünü andıran kafa atış neydi öyle asıl.Adam Maykıl Cordın gibi uçarak kafa attı

Aynen

• ASKERİ ÜSTE DEĞİL,ASKERİ ÜSSE OLACAK.
  • haha sinemaya para vermiş .acısını çıkarmaya çalışıyor .
  • Area 51'e gir de goreyim seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDenier -- 25 Mayıs 2013; 16:16:25 >
  • quote:

Evet beyler hızlı ve öfkeli 6 ya gittim şimdi acayip gaza geldim.Devletin bilgilerini çalacağız.Bu illa Türkiye olmak zorunda değil.Rusya olur Amerika olur farketmez.

Daha sonra ünlü bir işadamının ya da siyasi liderin kasasını patlatacağız. Bu esat olur Tayyip olur Ali Ağaoğlu olur Bill Gates olur farketmez.

Grup lideri, onun sağ kolu, Sağ kolun sağ kolu, beyin, beynin sağ kolu ve elektronik ve pc işlerinde uzman ve gereksiz sinir bozucu bir eleman lazım.

Not:Gruptaki gereksiz sinir bozucu adam ben olurum.O sorun değil.

Dostum askeri üste giremezsin askeri üsse girebilirsin
  • üst degil üs o.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende size dua okuyan mübarek imam olabilirim
  • quote:

Evet beyler hızlı ve öfkeli 6 ya gittim şimdi acayip gaza geldim.Devletin bilgilerini çalacağız.Bu illa Türkiye olmak zorunda değil.Rusya olur Amerika olur farketmez.

Daha sonra ünlü bir işadamının ya da siyasi liderin kasasını patlatacağız. Bu esat olur Tayyip olur Ali Ağaoğlu olur Bill Gates olur farketmez.

Grup lideri, onun sağ kolu, Sağ kolun sağ kolu, beyin, beynin sağ kolu ve elektronik ve pc işlerinde uzman ve gereksiz sinir bozucu bir eleman lazım.

Hızlı ve öfkeli 6 yı izleyip mi geldin demeye gelmiştim diyemeden çıkıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: myhero14

quote:

Dostum askeri üste giremezsin askeri üsse girebilirsin

OVVVV Kı mannnn meeennnn mmeeeeennn kkııı mmaaaaannnnnnnnn

• Askeri üst derken ne kadar üst? On başı, çavuş falansa benide yaz. Albaya, generale falan gireceksek ben yokum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.