Şimdi Ara

Acaba Tek Benmi böyle yapıyorum?Başkalarıda böyle yapıyormu dedikleriniz? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
0
Favori
8.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dudaklarımı yolarımartık tik gibi birşey oldu sanki
    mesala vücudumun bir yerini kaşırsam dokunursam tam tersi olan öteki yerinede dokunmam lazım yoksa rahat edemem
    süpürge sesinden nefret ederim.
    nemli paradan hoşlanmam yani böyle bazen cepte paralar terliyor ya.o yüzden sık sık parayı çıkarır havalandırırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: DH.Ready

dudaklarımı yolarımartık tik gibi birşey oldu sanki
    mesala vücudumun bir yerini kaşırsam dokunursam tam tersi olan öteki yerinede dokunmam lazım yoksa rahat edemem
    süpürge sesinden nefret ederim.
    nemli paradan hoşlanmam yani böyle bazen cepte paralar terliyor ya.o yüzden sık sık parayı çıkarır havalandırırım

Bu sonuncusu güzelmiş

Yalnız değilsin..

Yalnız değiliz..

• bendede simetri hastalığı var.. arabayı dümdüz olacak şekilde park ederim sonra 50 mt ilerden bakarım lastik yamuksa gider tekrar düzeltirim.evet çok acıklı
    ayrıca sırtüstü yatarsam rahat uyuyamam, yastığa yatak arkadaşımmış gibi davranırım..bu simetri hastalığından çok çekecem sanırım teknosadaki laptopları yamuk diye tek tek düzeltiğimi hatırlıyorum,çalışan elemanın bana biz yapardık abi dediğini hatırlıyorumayrıca renkli kaldıırımlardan nefret ederim,o taşlar yüzünden zıplaya zıplaya yürüyorum.ee aynı renk taşa basmak kolay değil..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kralkobra_kralkobra

bendede simetri hastalığı var.. arabayı dümdüz olacak şekilde park ederim sonra 50 mt ilerden bakarım lastik yamuksa gider tekrar düzeltirim.evet çok acıklı
    ayrıca sırtüstü yatarsam rahat uyuyamam, yastığa yatak arkadaşımmış gibi davranırım..bu simetri hastalığından çok çekecem sanırım teknosadaki laptopları yamuk diye tek tek düzeltiğimi hatırlıyorum,çalışan elemanın bana biz yapardık abi dediğini hatırlıyorumayrıca renkli kaldıırımlardan nefret ederim,o taşlar yüzünden zıplaya zıplaya yürüyorum.ee aynı renk taşa basmak kolay değil..

Bu yazdıkların çok tanıdık geliyor gerek arkadaşlarımdan gerek benim huylarım olarak

Simetri hastalığım yok ama arabayı düz parkedicem lastikler düz olucak direksiyon vs.. birde vites1de bırakıcam arabayı

Renkli kaldırımlar konusunu yazmıştım:) kolay bir iş değil..

Ama simetri manyağı arkadaşım var hatta lise2de hocam vardı:)

Masadaki kalem sıranın üstündeki kalemlikte hep düz olucaktı:)

mufat yoksa Lise2deki hocammısın

• quote:

bendede simetri hastalığı var.. arabayı dümdüz olacak şekilde park ederim sonra 50 mt ilerden bakarım lastik yamuksa gider tekrar düzeltirim.evet çok acıklı

• Kareli döşemelerde çizgilere basmamak,kipriklerimi koparmak,çorapla uyumak ama ayağım yoganın dışında olcak şekiLde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: droll

quote:

Bu yazdıkların çok tanıdık geliyor gerek arkadaşlarımdan gerek benim huylarım olarak

Simetri hastalığım yok ama arabayı düz parkedicem lastikler düz olucak direksiyon vs.. birde vites1de bırakıcam arabayı

Renkli kaldırımlar konusunu yazmıştım:) kolay bir iş değil..

Ama simetri manyağı arkadaşım var hatta lise2de hocam vardı:)

Masadaki kalem sıranın üstündeki kalemlikte hep düz olucaktı:)

mufat yoksa Lise2deki hocammısın

Bilmem diilim galiba

• Sırtüstü yatamam , tv açık olmadan uyuyamam , baş ve işaret parmağıyla para işareti yapan görürsem içim gıcırdanır
  • @mufat

Erkeksen değilsindir zaten

Bayandı hocam kadın oturduğu yerden kalkar gelir yamuk sırayı düzeltirdi bizede demezdi bozacağımız için:)

Ama yazılılarda şöyle taktiğimiz vardı bi taraf kopya çekerken diğer tarafın kağıdı sırası kalemi vs neyse eğik olurdu
  • Durduğum odanın kapısını kapalı olmak zorunda.Bazen dizilerde kapıları açık bırakıyolar,kanalı değiştiriyorum.

Ufakken bende + çizme hastalığı vardır.Beynimde baktığım bir noktaya bir yine kafamın içinde bir çizgi çekerdim sonra bi tane daha artı olcak şekilde.İyi ki unutmuşum.

Perde her zaman düz olmalı.

• quote:

Orjinalden alıntı: droll

@mufat

Erkeksen değilsindir zaten

Bayandı hocam kadın oturduğu yerden kalkar gelir yamuk sırayı düzeltirdi bizede demezdi bozacağımız için:)

Ama yazılılarda şöyle taktiğimiz vardı bi taraf kopya çekerken diğer tarafın kağıdı sırası kalemi vs neyse eğik olurdu

Ozaman hiç diilim Biz hocayı gazeteyle kandırıyoduk. Cumhuriyet okumaya pek bi meraklıydı kendisi. Yazılı günü gazete önünde olunca kendinden geçiyodu adam Biz de işi götürüyoduk o arada... heyt be ne günlerdi

• biriyle tokalaşırken samimiyet derecesini tam ölçemem
    kafamı uzatmakla uzatmamak arasında kalırım, bazen ben sadece elimi uzatmışken karşıdakı kafasını da uzatınca 1 saniye kontröpiyede kalırım.
    öyle garip huylarım var
  • yatarken ilk başlarda sırt üstü yatarım..
    çift sayıya takıntım yok tv nin sesi genelde ya 20 yada 22 de kalıyor bazen dalgınlığıma denk geliyor 21 de kalıyor.(son ses 63)
    uydu cihazım sağolsun. çift sayı takıntısı yapacak.
    tv seyrederken bazı aralar cihazın floresant ekranına bakıyorum(takıntı var biraz önde kanal isimleri gözüküyor ondan)
    mönitör çarpaz duracak illa..
    birde yazıları elimle yazar gibi yapıyorum..genel oluyor.
    iş soba yakmaya gelince illa bu çok yanacak.. (çok deli yakıyorum.)
    birde soba yanarken kapağını açacam.(kontrol birde görünce hep içine bakarım)
    telefonu durmadan kontrol ederim anormallik varmı yokmu..
    barbekünün oraya çıkıyorum üst kata ondada öle kontrol..(çok defa yaktımdır..)
    araçta göstergeye bakma takıntım var kaç km hız yapmış vs.. midibüslerde takografa bakarım çok(önde duruyuorum genelde gözüm hep takografta hemde yolda.)
    müzik açmam hiç .
    en sevdiğim renk kırmızı olduğu için illa kırmızı olacak bir renk varsa.
    sol cepte telefon duruyor..
    sağ cepte cüzdan ile anahtarlık..(bazı yerde para almıyorum yanıma gerek yok diye)
    kaldırımlarda renklere bakarım hep.(bazen)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se_co -- 29 Eylül 2008; 15:21:18 >

• Alacağım ayakkabı içinde ayak parmaklarım kesinlikle hareket etmeli...
    Bu elektrik süpürgesi olayında ise sizler seviyorsunuz ben ise nefret ederim ... Annem çalıştırınca ya kulaklık takarım ya son ses müzik açarım duymamak için bu sesi ya da kapımı kapatırım... Bir de her eşyam düzgün olmalı sanırım simetri buna diyorsunuz...

Evet ne diyoruz..

Yalnız değilsin..

Yalnız değilsiniz..

• quote:

Orjinalden alıntı: emredici

biriyle tokalaşırken samimiyet derecesini tam ölçemem
    kafamı uzatmakla uzatmamak arasında kalırım, bazen ben sadece elimi uzatmışken karşıdakı kafasını da uzatınca 1 saniye kontröpiyede kalırım.
    öyle garip huylarım var

aynısı bendede var ya cok gıcık oluyorum bayramda geldi anasını satıym bi sürü kisiyle goruscez gene bi suru bu durumla karsı karsıya kalcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Se_co

yatarken ilk başlarda sırt üstü yatarım..
    çift sayıya takıntım yok tv nin sesi genelde ya 20 yada 22 de kalıyor bazen dalgınlığıma denk geliyor 21 de kalıyor.(son ses 63)
    uydu cihazım sağolsun. çift sayı takıntısı yapacak.
    tv seyrederken bazı aralar cihazın floresant ekranına bakıyorum(takıntı var biraz önde kanal isimleri gözüküyor ondan)
    mönitör çarpaz duracak illa..
    birde yazıları elimle yazar gibi yapıyorum..genel oluyor.
    iş soba yakmaya gelince illa bu çok yanacak.. (çok deli yakıyorum.)
    birde soba yanarken kapağını açacam.(kontrol birde görünce hep içine bakarım)
    telefonu durmadan kontrol ederim anormallik varmı yokmu..
    barbekünün oraya çıkıyorum üst kata ondada öle kontrol..(çok defa yaktımdır..)
    araçta göstergeye bakma takıntım var kaç km hız yapmış vs.. midibüslerde takografa bakarım çok(önde duruyuorum genelde gözüm hep takografta hemde yolda.)
    müzik açmam hiç .
    en sevdiğim renk kırmızı olduğu için illa kırmızı olacak bir renk varsa.
    sol cepte telefon duruyor..
    sağ cepte cüzdan ile anahtarlık..(bazı yerde para almıyorum yanıma gerek yok diye)
    kaldırımlarda renklere bakarım hep.(bazen)

Engin olayı çözmüş

Yalnız değilsin..

Yalnız değilsiniz..

• quote:

Orjinalden alıntı: ernsyds1

quote:

Orjinalden alıntı: emredici

biriyle tokalaşırken samimiyet derecesini tam ölçemem
    öyle garip huylarım var

aynısı bendede var ya cok gıcık oluyorum bayramda geldi anasını satıym bi sürü kisiyle goruscez gene bi suru bu durumla karsı karsıya kalcam

off sorma ya
    o an kadar kötü bir an yok, sen hamle yapıyorsun karşındaki sabit duruyor.
    veya sen duruyorsun el sıkıyorsun, karşıdaki atlıyor.

• Kola ve su içerken bardağın yarısı değil hepsi dolu olacak yoksa hiç bir tat alamıyorum
  • Yatarkan Heryerim Kapalı Olur.Ayağım Hariç.Ayağımı Dışarı Çıkartırım Hep.Ortada Yatmayı Sevmem Kenarlarda Yatarım.Tuvalete Girince Kendima Aynada Bakarım Bakmadan ÇıkmamMisal Sağ Elimi Elledim.Sol Elimide Ellerim.Yoksa İçim Gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoderWriter -- 29 Eylül 2008; 15:58:07 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Görkem ! -- 29 Eylül 2008; 16:00:11 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.