Şimdi Ara

Acaba Tek Benmi böyle yapıyorum?Başkalarıda böyle yapıyormu dedikleriniz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
0
Favori
8.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uyumaya çalışırken mutlaka sallanırım yada ayağımı sallarım

Sigaramı yakmadan ucunu kırarım

Aklıma kötü bişey geldimi mutlaka 3 kere allah korusun derim (içimden)

Tek rakamlara takıntılıyım mutlaka yaptığım şeyde cift rakam olucak

Cift yastıkla yatarım yastığın birine sarılırım

Kalkarkalkmaz sabah mutlaka müzik açarım

Biri yanımda tükürdümü mutlaka bende tükürürüm (eger wc varsa yakında koşarak oraya gider tükürürüm)
  • quote:

Orjinalden alıntı: F@TM@

Biri yanımda tükürdümü mutlaka bende tükürürüm (eger wc varsa yakında koşarak oraya gider tükürürüm)

Bir kıza yakıştıramadım bunu

• Güzel şeyler çıktı demekki neymiş

Yalnız değilsin ..

Yalnız değiliz..

• quote:

Orjinalden alıntı: droll

Güzel şeyler çıktı demekki neymiş

Yalnız değilsin ..

Yalnız değiliz..

aga yat uyu artık dinlen biraz
  • Winampta Hiç Bi Müziği Sonuna Kadar Dinleyemem Yarısına Gelmeden Değiştiriyorum

Dans Çalışırken Evde Biri Beni izLiyomuş Gibi Hissedip Başka Bi Yerde Devam Ederim

Bide Sakız Olmadan Uyuyamam Nasıl Bi Alışkanlık Bilmiyorum Ama Bu Bence Kimsede Yoktur :D Oruç Tutarken Çok Zorlandım Sakız Olmadıgından Şimdi O Yüzden Burdayım Zaten Sakız Yok Uyuyamadım Başım Ağrıdı

• quote:

Orjinalden alıntı: Janine

Winampta Hiç Bi Müziği Sonuna Kadar Dinleyemem Yarısına Gelmeden Değiştiriyorum

Dans Çalışırken Evde Biri Beni izLiyomuş Gibi Hissedip Başka Bi Yerde Devam Ederim

Bide Sakız Olmadan Uyuyamam Nasıl Bi Alışkanlık Bilmiyorum Ama Bu Bence Kimsede Yoktur :D Oruç Tutarken Çok Zorlandım Sakız Olmadıgından Şimdi O Yüzden Burdayım Zaten Sakız Yok Uyuyamadım Başım Ağrıdı

Sakızı genelde kızlar çiğner ve sakız ciddiyeti bozar. Bence o alışkanlıktan kısa sürede kurtul 4 sene önce başıma bir olay geldi ondan sonra sakız sürmem ağzıma

• bazen ayna karşına karşına gecer yuzumu şekilden şekle koyarım cok malak bi tip olunca olm harun kendine
    gel diyip gulup bırakıyorum
    wcye girdigimde mutlaka bişi ile ugraşmalıyım genelde cep. tel. ile oyun oynayıp muzik dinliyorum
    yolda yururken herkes sanki bana bakıyormuş gibi geliyor tuhaf hissediyorum
  • Benimde öyle yaptığım oluyor.Mesela monitör araylarında contrast falan hep çifttir.
  • @droll

Burada yazılanların cogu sende varmıs sen nasıl bi insansın merak ettim dogrusu

Yalnız değilsin..

Yalnız değilsiniz..

• quote:

Orjinalden alıntı: C1VaTa

quote:

Orjinalden alıntı: numberone_0

güsel konu

elektrik süpürgesi sesine hasta oluyorum. yok böle güsel bi ses annem elektrik süpürgesi ni açtığı anda bende bi rahatlık oluyor,gözlerim kapanıyor hemen uyuyorum. sadece bendemi oluo acaba

bu herkes de oluyo bunun bi açıklaması vardı bilimsel hatırladığım kadarıyla elektirik süpürgesinin sesi anne karnındaki sese çok yakınmış ondan bi rahatlık ve uyku moduna sokuyomuş insanı ne kadar doğru bilemem

Lan şu elektrik süpürgesi olayı bende de oluyor.
    Ne ayak yav.Acayip rahatlatıcı bir ses.Özellikle de soğuk havalarda bir de yağmur yağarsa.

• quote:

Orjinalden alıntı: -Mctolga-

sırt üstü yatmayan varmı? lise çağımda bilinç altıma yerleşmiş sırtüstü yatınca karabasan (uyku felci)gelmişti .sonra yatmamaya başladım gidiş o gidiş alışkanlık

Off arkadaşımmm aynen benimde oyle ben de asla sırt üstü yatamam..hep yüzüstü yada sağ tarafıma dönerek yatarım..sol tarafımda kalp oldugu için oraya da yatamam sanki rahatsız ediyo gibi geliyo insanı..karabasan konusu da evet bi zamanlar vardı ama artık tık yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExSeLaNS

yatarken yorganı boğazıma kadar çekerim 30 derecede bile böyle yani yoksa uyuyamam tik olur

bide ayakkabının içinde parmaklarım hareket etmezse rahat edemem giymem o ayakkabiyi

2.
  • Arkadaşlar o süpürge meselesi de anne karnındaki dönemde işittigimiz ses aynen o süpürge sesine benzedigi icin rahatlatıcı ve uyku getirici bi ses belki duymuşsunuzdur..4-5ay boyunca duyuyoruz sanırım onu ve yer ediyo..bebeğiniz varsa yada tanıdıklarınızın bunu önerin eger bebegi rahat durmuyosa açsın süpürgeyi bi temizlik yapsın ciddi söylüyorum bu bilimseldir
  • yaw şu süpürge meselesi bende yok o sese acayip derecede gıcığım hiç rahatlatıcı değil
    sabah kalkdığımda ilk işim wc ye gitmek olur ayıptır söylemesi 1 dk küçük abdesti yapmadan rahatlıyamam
  • Mutlaka yatağın ters tarafında yatarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Generalx

yaw şu süpürge meselesi bende yok o sese acayip derecede gıcığım hiç rahatlatıcı değil

O zaman anne karnında çok çekmişsin sen.
  • ben baya takıntılıyım yürürken bazen kare atlarsam (yol kare kare ise) ikişer ikişer yürrüm bazen

sonra ses açma aynen senn gibi hatta bzim bi uydu vardı yazlıkta onun sesini 3er3er ayırıyodum

sora kumandayı elimde sallarm havaya atıp tutarım hep aynı çift olacak şekilde eğer bi kere ters tutarsam düzünü ve tersini tekrarlarım vs vs gibi çok şey daha var
  • bilgisayarı kullandıktan sonra eve yeni geldiğimde paso ellerimi yıkarım
    bilgisayarın ve yatağımın yanında su şişesi vardır
    telefonda resim-video hiç tutmam her akşam pcye atarım
    örn alnımın sağ tarafı nı kaşıdıysam solunuda kaşırım
    webcam ı kullanmadığım zaman duvara çeviririm
    her zaman boş cd dvd mevcuttur hiç bitmez
    süpürgenin sesinde bende uyuyorum
    nasıl yatarsam yatayım yorgan hep dikdörtgen şekilde kalır
    yolda yürürken çizgilere basmam
    telefon sağ ön,anahtarlık ve bellek sol ön,kent kart sol arka,para sağ arka cebimdedir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mickey~

quote:

Orjinalden alıntı: Generalx

yaw şu süpürge meselesi bende yok o sese acayip derecede gıcığım hiç rahatlatıcı değil

O zaman anne karnında çok çekmişsin sen.

o günlerde ne çektiğimi bi ben bi Allah biliyo

• gazete ve dergileri okumaya son sayfasından başlarım

yatmadan ewwel alarmı kurmuşmuyum diye an as 4 kere kontrol ederim

yatmadan önce yorganı kaldırıp,böcek var mı diye kontrol etmek

birşey yemeye başladığımda önce bir tarafla bir defa, daha sonra diğer tarafla iki defa, sonra tekrar öbür tarafla bir defa çiğnerim. aynı işlemi tarafları değiştirerek yine yaparım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.