Şimdi Ara

Acaba silahla vurulmak böyle bir his mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu gece rüyamda, okulda yürüyordum. Yalnız benim şuan ki okulum değil gibiydi farklı bir okuldu. Sonra tam yürümeye devam ederken karşıdan elinde silahla bir çocuğun bir yere doğru hızlı hızlı gittiğini gördüm. Yanımdan geçip gitti baya bir sinirliydi. Ben hiç istifimi bozmadan yürümeye devam ettim. Köşeyi dönüp farklı bir koridor geçtiğimde ise başka bir çocuğun orada ateş ettiğini duydum. Onun arkadaşıydı muhtelemen. İleride toplu bir kalabalık kaçışma vardı herkes benden zıt tarafa doğru koşuyordu bende hala yürümeye devam ediyordum artık niyeyse. Sonra bir anda çocuk belirdi koridordan koşa koşa arkadaşına yetişmeye çalışıyordu.

Bir yanda da etrafındakilere ateş ediyordu. Tam benim yanımdan geçerken ben kendimi duvara yapıştırdım ve yanımdan geçmesini bekledim ama olmadı. Oraya doğru koşarken bana da silahı doğrultup 3-4 el ateş etti hızlı hızlı. O anda kendi şanssızlığıma da çok sövdüm. Ulan o kadar kişi arasında nereden beni gözüne kestirdin de gider ayak 3-4 el sıktın, bırak ateş etmeden nereye gidiyorsan git beni niye öldürüyorsun diye düşündüm :(

O sırada çok değişik hissettim. Kaç merminin girdiğini anlamadım. Hatta neremden vurulduğumu bile anlamadım. Bütün vücudum da keskin bir acı vardı böyle sıcaklık gibi bir şey kaplıyordu vücudumu. Yere düşmüştüm. Üzerimde montum vardı bir yanda da onu çıkarmak istiyordum ama öyle bir keskin değişik bir acı vardı ki zar zor hareket ediyordum. Ellerim kan içinde olmuştu ama neremi tuttuğumu, neremin kanadığını bile anlamıyordum.

Sonra nefes nefese uyandım ve en az 1-2 dakika daha o keskin acıyı tüm vücudum da hissettim sanki gerçekten vurulmuşum gibi. Çok merak ettim şimdi acaba vücudumun hissettiği bu acı gerçeğe yakın bir şey miydi yoksa tamamiyle uydurma bir acı mıydı bilemiyorum. Daha önce hiç hissetmediğim bir acı çeşidi olduğuna emindim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 6 Ocak 2019; 15:52:7 >

• Off vurulasim geldi ya ne guzel bir.duygudur olme duygusu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonra yatakta bir ılıklık......

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben rüyaların boşa olduğunu düşünmüyorum büyük ihtimal önceki hayatında gördüğün gibi olmasada bi şekilde öldürüldün
  • Çok ilginç bir rüyaymış la hoşuma gitti takip
  • Rüyada kan görmek uyanmaya sebep olur kan göremezsn diye biliyorum. Ayrica beyin ölümün nadil birsey oldgunu bilmedigi icin ruyada ölmek uzereyken uyaniriz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam sen birine vurulacaksın bence bu anlama geliyor rüya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben rüyamda kafamdan vurulmuştum bir kere o da çok değişik bir histi ama unuttum ne hissettiğimi göreli uzun zaman oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamilburak35

Rüyada kan görmek uyanmaya sebep olur kan göremezsn diye biliyorum. Ayrica beyin ölümün nadil birsey oldgunu bilmedigi icin ruyada ölmek uzereyken uyaniriz
    zaten kanı gördüm ve tam o ölüm hissinin geldiği anda uyandım. Kandan sonra pek bir şey yaşanmadı
  • up , başka silahla vurulan yok mu la ?
  • Muhtemelen izlediginiz dizi/filmlerden dolayi silahlarin nasil aci verecegi uzerine yalanci bir his olusturdunuz. Gercek degil ayrica ruyalara sacma sapan anlam yuklemekten vazgecin. Silahla vurulmak ayni hissi vermeyecektir, iyi gunler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nYselmech

Muhtemelen izlediginiz dizi/filmlerden dolayi silahlarin nasil aci verecegi uzerine yalanci bir his olusturdunuz. Gercek degil ayrica ruyalara sacma sapan anlam yuklemekten vazgecin. Silahla vurulmak ayni hissi vermeyecektir, iyi gunler.
    teşekkürler

iyi günler
  • Hocam bence matrix gibi bu olaylar ama daha az sancılı hani orada içeri giren elemandan gemide kan gelmeye falan başlıyor ya işte vücut orada bir şey varmış gibi davranış gösteriyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.