Merhabalar. Dün Vatan'dan bir sistem topladım ve istediğim ekran kartının stokta olmadığını maalesef ki kampanyanın son günü öğrenebildim. İstediğim model 'ASUS GTX560 TI DIRECTCU II GDDR5 1GB 256BIT NVIDIA DX11' idi ve bu kart ile ilgili uzun uzun araştırmalar yapmıştım. Fakat gel gelelim mağazada ki elemanın bana; 'elimizde bu üründen hiç kalmadı malesef!' demesi hayallerimi başıma yıktı diyebilirim.
Bende oturup kara kara düşündüm ve kampanya bitmeden muhakkak bir ekran kartı alma konusunda kararlı olduğumu anladım. Biri kulağıma mı fısıldadı mağazada bilmiyorum ama aklıma birden 'MSI GTX560 TI HAWK GDDR5 1GB 256BIT NVIDIA GEFORCE DX11' geldi ve direk koşa koşa yine o elemanın yanına gittim ve siparişi verdim. Sistemi bugün alacağım için dün gece heyecandan pek uyuyamadım ve uyuduğum 2 saatlik zaman zarfı içerisinde ise rüyalarıma ASUS'un o ekran kartı girdi ve şu an acayip bir tereddüt içindeyim.
Acaba hata mı yaptım?
Daha iyi bile yapmışsın yani
hiç canını sıkma. bence çok daha iyi bir seçim olmuş.hayırlı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: OnLyLoveMe
hiç canını sıkma. bence çok daha iyi bir seçim olmuş.hayırlı olsun
Teşekkür ederim, umarım dediğiniz gibi olur
Sadece marka farkı olmuş. MSI ve ASUS kartlarından kullanmadığım için birşey diyemeyeceğim ama diğer arkadaşlar doğru olduğunu söylüyorlarsa sorun yok. Hayırlı olsun.
Kesinlikle sorun etmene degmez ayni kalite
Ben MSI Twinfrozer II/OC 560Tİ olanını kullanmadım çok iyi bir karttı Hawk'da öyledir. hiç'de hata yamamışsın ikiside gayet güzel kartlar sadece Asus'un teknik servis artısı var okadar :)
Performans olarak çok bir fark olacağını bende düşünmüyordum fakat kulaktan dolma bir bilgidir ki; 'MSI GTX 560 TI Hawk' çok ses yapıyor(muş). Tasarım ve soğutma sistemi olarak 'Asus GTX 560 TI' ile aynı olmasına rağmen neden böyle bir söylenti çıkmıştır bilinemez ama ben ne olur ne olmaz diye 3 fanlı bilgisayarıma ekstradan hava sirkülasyonu bol olsun diye bir fan daha taktırdım. Bu sayede eğer ki söylenenler doğruysa kasa içi sirkülasyon bol olur ve ekran kartı fanlarının çok zorlanmayacağı düşüncesindeyim.
Hawk ayrı bir güzeldir bana sorarsan havada hawk derim iyi yapmışşsın
Tercihte sorun yok
Umarım dediğiniz gibidir, sistem eve ulaşmış bende sabırsızlıkla mesai saatinin bitmesini bekliyorum. Bu arada aynı ekran kartından almak isteyenler veya düşünenler bu başlığı takip edebilirler. Eve gittiğimde ekran kartını zorlayıp yorum ve ısı bilgilerini buradan paylaşacağım.
bencede çok iyi bir seçim yapmışsın
kulagına kim fısıldadıysa iyi yapmış
Sen simdi bu duruma mi hata yaptim diyorsun ?? Umarim her hatan boyle olur .....
quote:
Orijinalden alıntı: punkerland
Umarım dediğiniz gibidir, sistem eve ulaşmış bende sabırsızlıkla mesai saatinin bitmesini bekliyorum. Bu arada aynı ekran kartından almak isteyenler veya düşünenler bu başlığı takip edebilirler. Eve gittiğimde ekran kartını zorlayıp yorum ve ısı bilgilerini buradan paylaşacağım.
Overclock vs yapma gerek yok
Hawk 950mhz/4200mhz de kart zaten oc li geliyor.
Asus 830mhz/4000mhz de geliyor
Normal test degerlerini paylaşabilirsin OC ye gerek yok Hawk ın yanında Asus seyirci kalır
Ne hatası yahu aralarında fark olmayacaktır asusun biraz daha serindir ama hawk ile arasında hissedilir fark olacağını düşünmüyorum hayırlı olsun
Sıkma canını okşa patl...
"Yiğidi Öldür Ama Hakkını Yeme Demişler" Ama Sen Yiğidi Bile Öldürmüşsün Şimdi arkana yaslan ve keyfine bak daha iyi yapmışsın... Keşke o kulağına fısıldıyan bizede FISLASA
Sanırım şu yorumlardan sonra eve gidip ekran kartının devasal bir resmini çekmeli ve salonuma çerçeveletmeliyim