Şimdi Ara

acaba?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beşiktaş, Benfica'nın 6 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Real Madrid'den transfer ettiği 19 yaşındaki Brezilya asıllı İspanyol golcüyü 1 yıllığına kiraladı.

Beşiktaş golcü transferinde büyük bir sürprize imza atarak, Benfica'dan Rodrigo'yu kiralık olarak renklerine kattı.

İspanya'ya dün çıkarma yapan Asbaşkan Serdal Adalı ile yönetim kurulu üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, teknik direktör Schuster'in alınmasını istediği 19 yaşındaki Brezilya asıllı İspanyol golcü için Benfica Kulübü ile dün pazarlık masasına oturdu.

Siyah beyazlı yöneticiler yapılan görüşmeler sonucunda Portekiz Kulübü ile Rodrigo'nun 1 yıllığına kiralanması için anlaşma sağladı.Beşiktaş'ın , Real Madrid alt yapısından yetişen genç golcünün satış opsiyonunu da aldığı öğrenildi.

kaynak: hürriyet spor servisi

• quote:

Orijinalden alıntı: baltazar1903

Beşiktaş, Benfica'nın 6 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Real Madrid'den transfer ettiği 19 yaşındaki Brezilya asıllı İspanyol golcüyü 1 yıllığına kiraladı.

Beşiktaş golcü transferinde büyük bir sürprize imza atarak, Benfica'dan Rodrigo'yu kiralık olarak renklerine kattı.

İspanya'ya dün çıkarma yapan Asbaşkan Serdal Adalı ile yönetim kurulu üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, teknik direktör Schuster'in alınmasını istediği 19 yaşındaki Brezilya asıllı İspanyol golcü için Benfica Kulübü ile dün pazarlık masasına oturdu.

Siyah beyazlı yöneticiler yapılan görüşmeler sonucunda Portekiz Kulübü ile Rodrigo'nun 1 yıllığına kiralanması için anlaşma sağladı.Beşiktaş'ın , Real Madrid alt yapısından yetişen genç golcünün satış opsiyonunu da aldığı öğrenildi.

kaynak: hürriyet spor servisi

Kanımca bu oyuncudan bahsediyorlar..
    http://en.wikipedia.org/wiki/Rodrigo_Moreno_Machado
    Olursa süper olur bence Genç, istekli,kendini ispatlamaya yönelik bir oyuncu
    Hatta opsiyonu kullanarak satın alınabilir. Hadi bakalım inş olur.

• Bu kadar genç olmasını beklemiyordum.
  • burda aynı formatta sercan vardı aslına. .
  • robinho robinho denildi gene rodrigo çıktı
    ama insallah olur sonucta genç
  • quote:

Orijinalden alıntı: doctac60

burda aynı formatta sercan vardı aslına. .

dünakşam kaçırdığı golleri gördükten sonra "evlerden ırak" derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkaN

quote:

Orijinalden alıntı: doctac60

burda aynı formatta sercan vardı aslına. .

dünakşam kaçırdığı golleri gördükten sonra "evlerden ırak" derim

ben izlemedim dostum ama o çocuk da daha nbaya genç hani bobyu bekledik kaç sene onu da bekleriz alsak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sorun olurmu acaba?
    10 yıl önce açıldı
    SUPERSU NEDİR BİLEN VAR MI ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.