Şimdi Ara

Ac3 Filter ve Bsplayer uyumlu nasıl çalışır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hemen hemen herkeste olduğu gibi bende de uzun zamandır Bsplayer yüklü ve ayrıca tabii ki K-Lite Mega Codec Pack v3.30 yüklü.

Şimdi bu codec paketler ffdshow,ac3 gibi filter yüklüyorlar.Bsplayer'ın bu ayarlarla etkin çalışabilmesi yani daha iyi ses (Winamp'ta Enchancer'la yapılan gibi) ve daha iyi görüntü alma imkanı var mıdır?

Bakıyorum Torrent'den indirdiğim filmlere ve dikkat ediyorum tabii ki Ac3 olmasına,ama ne işe yarıyor.Yani codec otomatik olarak görüyor mu bunu ben mesela Bsplayer'da Sağ tuş özellikler
    Anlatmak istediğim bunu statik olarak nasıl çalıştırabiliriz.Yani Bsplayer ve Codec Pack'i...

İNŞALLAH ANLATABİLMİŞİMDİR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyupsultan -- 27 Temmuz 2007; 14:15:48 >

• Normalde BS Player otomatikl olarak filter ı tanır ama bazen sorun yaratabilir.

BsPlayer Açıkken CTRL+P kombinasyonunu kullanarak seçenekleri açın, Ses sekmesinde "Ac3 Kodlaması" bölümünü kullandığınız ac3 filtresiyle değiştirin.

Ardından "Başlat/Programlar/AC3Filter/AC3Filter Config"e tıklayın

Ve resimlerdeki ayarları yapın:

Kolay gelsin.

• Teşekkür ederim ama bu şekilde Master ve Gain sesi yükseltilirse bir zararı olmaz mı?

Diğer arkadaşların yorumlarını bekliyorum...

Ayrıca resimlerde verdiğin ayarları yapınca seste inanılmaz bozulmalar oluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyupsultan -- 27 Temmuz 2007; 14:36:58 >
  • Olacağını zannetmiyorum. Ben uzun süredir bu kombinasyonu kullanıyorum 5+1 Sony ses sistemimle. Default ayarlardan daha fazla kaliteye çıktım. Her sistemde çalışmaması mümkün olabilir.
  • AC3 formatında (5+1) ses' e sahip bir video BS Player gibi bir oynatıcı ile açıldığında AC3 Filter otomatik devreye girer (yüklü ise). AC3 ses dosyasına sahip olmayan videolarda Sadece Mixer kullanılmalıdır (isteğe bağlı). Sahip olduğunuz filmdeki AC3 sesin yeteri kadar yüksek olmaması durumunda AC3 Filter, Mixer bölümündeki Gain kısmından yükseltilebilir tabiki. Ancak, aşırı yükseltmek (eğer ses çok çok düşük değilse) ses de çatlama ve boğulmaya sesbep olabiliyor (genellikle kulaklık ile). +20 db yükseltmek yerine eğer bir ses sistemi kullanıyorsanız bu sistemden sesi yükseltmek daha temiz ses almanızı sağlar.

Not: Ben kulaklık kullanmaktayım. Ses sistemim yok. Yorumumu buna göre yaptım. Herkez de farklı sonuç alınacağı kanaatindeyim.

Düzeltme: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANUBIS -- 27 Temmuz 2007; 16:55:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.