Şimdi Ara

AC: Revelations'ta S.Süleyman'dan Yardım Alacağız (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
12.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tarih bilgimiz zayıf anladık : Peki wikipedia da mı yok ? Prof.Dr.İlber Ortaylı Hoca bile İstanbul isminin ne zaman kullanılmaya başladığını TRT'de bir belgeselde açıkladı.
    "Kostantiniyye" olarak Türkler tarafından uzunca zamanda kullanılmıştır.
    > Şimdi gelelim işin şekil kısmından Asıl konuya İstanbul Batı dünyasına yada başka bir deyim ile Hristiyan Dünyasına atılmış muazzam bir kazıktır ki, hala uğraşıyorlar. 1453 de ne yazık ki Mezhep farkı yüzünden şehre Hristiyan Dünyasında yeteri kadar değer verilmemiştir. Yardım için Venedik ve Ceneviz gemileri geldi. Türklerin batıya ilerleyişindeki en büyük engellerden biri kalktı, Viyanaya kadar. Dünyanın en önemli toprağıdır.
  • Türkçe dublaj olabilir çünkü 1. oyunda vardı hatırlarsınız kudüste Türk askerlerini. 2. ve 3. oyunda da italyanca olduğunu da göz önüne alırsak Türkçe dublaj olma ihtimali var
  • Bu bilgileri yayınladığınız kaynağı facebookta bulamıyorum, biri adresi buraya yazabilir mi? Birçok adrese tıkladım ama hepsinde de facebook anasayfasıyla karşılaştım...
  • ezio osmanlıda ne kadar dayanacak merak ediyorum:D
  • Süper olacak yeni assassin's creed
  • 1923'te Ankara'nın Türkiye Cumhuriyeti'nin başkenti ilan edilmesiyle İstanbul, M.S. 330'dan beri sürdürdüğü 2500 yıllık başkentlik özelliğini kaybetmiştir. Şehir Atatürk'ün 1930 yılında yaptığı dil reformu esnasında ismi değiştirilerek İstanbul adını almıştır. Konstantinopolis (Kostantiniyye) adı tamamen yürürlükten kaldırılmıştır.
    ee oyun 1500 yıllarında geçtiğine göre istanbulun isminin Konstantinopolis olması normal.
  • arkadaşlar ubisoft un istanbul'u Konstantinapolis diye andıktan sonra türkçe umudum gitti ama yinede bekliyorum :) bu arada künyedeki resim oyuna hiç uymuyor.
  • brotherhood 2. oyunun üstüne bisi koymadığı icin sevmemistim Bu oyunu kesin alcam :D madem istanbulda geçiyor Bide türkçe olsun .
  • Hürrem olcak mı ?
  • bilgilerin doğruluğunu sorgulamak için değil ama bilirsiniz vikipedi'nin ünlü bir sözü vardir:
    (kaynak belirtilmemiş).

ben nette bulamadım da.
  • eğer gerçekten Suleiman the Magnificent arkandaysa, Ezio olmana gerek yok.Dönemin en güçlü insanından bahsediyoruz ve bir oyun karakteri değil:)
  • Tek temennim şanlı tarihimizin yanlış tanıtılmaması.
  • evet herkes ubisofta mesaj atsın oyun türkçe çıksın diye çokluğu görürlerse türkçe yaparlar herkes şu linke giriphttp://www.facebook.com/topic.php?topic=18919&uid=6119163067
    yanıt olarak yes, yes please gibi şeyler yazın mail atma adresi bozukmuş galiba
  • bence matrakçı yada EN ÖNEMLİSİ PİRİ REİS i koymaları gerekir hem piri reis dünya haritasını uzaydan görünene çok yakın bi şekilde çizmiş...
  • güzel templer olmayacagız demek
  • asc brotherhood'da ve diğer oyununda davinci vardı yaptığı projeler oyunda hayata geçiyodu en azından bu oyunda mimar sinan geçse iyi olmazmı birde en kötü bize türkçe altyazı yapsalar iyi olur. türkçe dublaj ise daha iyi olur ama 6 ay kaldı ama bize süpriz yaparsın ubi bu arada oyun beyazıtda da geçiyomuş hemen ordan ezio ile altair'e laleli'ye doğru gelsinler bi hatun ayarlarız hemen xD ...!
  • Çok takıldınız bence Konstantinapolis-İstanbul meselesine...Baydı artık.
  • süper olucak fazla ayrıntısına takılmaya gerek yok biz gereken bilgileri öğrentik oyunu beklemek kalıyor geriye .
  • ''yanıt olarak yes, yes please gibi şeyler yazın''

Tam teşekküllü bir organizasyon...
  • Bence fazla söze gerek yok.
    '' Bomba Gibi Bir Oyun Geliyor ''
    Türkçe dil seçeneğide olursa tadından yenmez :F
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.