Şimdi Ara

Aç kurtlar Kangalı Yedi (SS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
2
Favori
4.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Suşehri ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle dağda aç kalan kurt sürüsü Suşehri'ni bastı. Aç kurtlar, Kemalpaşa Mahallesi Tarım Sokak'ta bir vatandaşa ait olan Kangal çoban köpeğini parçaladı. Sabah saatlerinde köpeklerinin huysuzlandığını belirten Hayrettin Algül, köpeklerini serbest bıraktığını ve onları takip ettiğini söyledi. Köpeklerini takip eden Algül, komşusuna ait olan Kangal köpeğinin parçalanmış halde iskeletiyle karşılaştı. Köpeğin sadece kafasının kaldığını söyleyen Algül, gördüğü manzara karşısında hayretler içerisinde kaldığını belirtti. Dağda aç kalan kurtların köpeğini yediğini dile getiren Algül, "Hafta sonu Kemalpaşa Mahallesi Tarım Sokak'ta bulunan bahçeli evimizi kontrole gelmiştim. İki tane köpeğimin aşırı derecede huysuzlandığını fark ettim. Köpeklerimi serbest bıraktığımda evimin 100 metre aşağısında başı ve iskeleti kalmış komşumuzun çoban köpeğini gördüm. Çok şaşırdım ve korktum. Çünkü aşırı kar yağışı sonucu dağda aç kalan kurtlar buraya kadar gelip köpeği parçalayarak yemişler" ifadelerini kullandı. Hayrettin Algül ayrıca, kurtların kendi köpeklerine saldırmamaları için evinin etrafını tel örgülerle çevirdiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Sabah

•  Aç kurtlar Kangalı Yedi (SS)
  • 2. ps olmamış pek
  • Traşşşş, bu kadar kötü ps de olmaz artık. Ayaklarını, kuyruğunu kemikleriyle beraber mi yemişler yoksa hatıra olarak yanlarına mı almışlar?

Kangalın kafasında hiç yara yok, ağzı kanlı değil. Tepsiye uzanıp: "biyroooon, yiyin beni" demiş gibi....

edit: kaburga kemiklerinin de bir miktarını yemişler galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABABA2307 -- 7 Şubat 2012; 10:27:15 >
  • Kangal alır

Napoliten mastiff alır beyler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekmekten böcek çıktı (SS'li)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bana cok saçma geliyor. köpeğin kafasında 1 damla bile kan yok. bence ölmüş bi köpeği bir cani bu hale getirdi ve kurtlar yaptı diye ortalıga cıktı
  • En az 3-4 iri kurt çökmüştür tepesine bu köpeğin,demek ki kurtlar o kadar aç ve çaresiz ki gözleri ne kadar döndü ise bu hale getirmişler köpeği;tek başına ne yapacaktı ki?Boynunu parçalamışlardır akabinde ölmüştür.

O kadar aç hayvan ne yediğini de bilmez,reflektif olarak yer sadece.

Yıllar önce köyde sabah 6 suları arkadaşlarla renk olsun diye harman için kayalık bayırlarsa dolaşıyorduk,300 mt ilerde 3-5 adet kurt görmüştüm,siyah kahve felandı,aradan 20 yıl geçmiş hala aklımda o sahne Oradan bir kaçtık o kaçış,köyün mezarlığının sote bir yerine saklanıp 2 saat çıkamamıştık.

• Hani kangal alırdı
  • Çok büyütüyorsunuz bu kangalları madem okadar zeki çevik vs vs hala alman kurdu niye kullanıyor ülkemiz ha burnu uzun olayındansa eyw ama çok büyütülüyor çook. Çoban köpeği sonuçta
  • kangal değilmiş o sokak köpeği diye geçiyor şimdi hepiniz dağılın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mozturkgss

Hani kangal alırdı

demekki saf kangal değildi
  • verildi.
  • Kangal sağ kalmış olsaydı alırdı.
  • Eğer kangalsa gece çok pis bi kapışma olmuş
  • büyük ihtimal uyurken saldırdılar kurtlar çok sessiz yaklaşırlar ve bir anda boynuna saldırırlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: heatblast

quote:

Orijinalden alıntı: mozturkgss

Hani kangal alırdı

demekki saf kangal değildi

Kangal alır her türlü.Ölümü kendi seçmiştir
  • Resmen sıyırmışlar,bir dirhem et kalmamış.
  • 2. resimdeki kafa direk painttenmi eklenmiş benmi öle görüyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.