Şimdi Ara

Aç karnına koşu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar amacım sadece kilo vermek. Sabah aç karnına 4-5 km koşup yürüyorum ve diyet yapıyorum kahvaltıda 2 dilim kepekli ekmek 1 haşlanmış yumurta domates salatalık 1 dilim peynir. Öğlen kepekli bisküvi akşam yemeğinde ise ekmeksiz ne yemek varsa onu yiyorum gecede yoğurt kürü yapıyorum. 10 günde 4 kilo verdim fakat bazı arkadaşlar aç karna koşu kas eritir diyorlar ne yapmam lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ciddi bir kas kütleniz yoksa kas kaybı çok da önemli değil? Kas kaybını %15 yağ oranının altına düşmeye çalışırken dert etmek lazım.

Kas kaybını düşünüyorum derseniz bcaa desteği alabilirsiniz ya da koşu öncesi sadece protein kaynaklı bir öğün alabilirsiniz.

• InvisibleLord kullanıcısına yanıt
    Kas kaybını önemsiyorum sınav öncesi vucut geliştiriyordum ygs lys olduğu için bıraktım ve baya kilo aldım o kiloları vermem gerek. Gıda takviyesi alamam sabah ne yememi önerirsiniz

• Kilo vermek için önerilen yöntemdir,Aç karına kardiyo koşu, ama sağlığa dikkat edelim

Gereken kiloyu. Verdikten sonra eğer bb yapılacaksa beslenme ve antremanın değişmesi lazım

• darkshine666 D kullanıcısına yanıt
    Bb nedir hocam

• Fatalay kullanıcısına yanıt
    Bodybuilding

• Şekerin düşüpte bayılma koşarken. Hafif bir kahvaltı yap 1-2 saat sonra koş.bare.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigara ve Koşu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yaptığın şey yanlış sen ister aç karnına koş istersen tok karnına koş, eğer günlük aldığın kalori alman gereken kaloriden fazlaysa kilo alırsın bu olay basit ama uygulaması zor.

Bu arada yağ yakmak için en verimli antrenman metodu ağırlık çalışmaktır. Kardiyo 2. sırada gelir.

Bu videolardaki hocayı dikkatle dinle hatta kanaldaki diğer videolarıda izle aradığın şeylerin cevaplarını bulacaksın.

• Tarık-16 kullanıcısına yanıt
    Hocam önceden nerdeyse evi yiyordum şimdi hiçbişey yemiyorum 10 günde 4 kg verdim koşuyla

• Fatalay kullanıcısına yanıt
    Yemezsen her gün koşarsan tabiyki kilo verirsin ama yemek yemeyerek verdiğin kilolar ne kadar sağlıklı olur? Kas kaybı da yaşıyorsun bu arada. Olaya sadece kilo vermek olarak bakma.
  • Tarık-16 kullanıcısına yanıt
    Hocam yiyyorum tabikide hafif yiyyorum mesela ekmek yemem kahvaltıda normal insan gibi yiyorum.Sınav dönemi tüm masayı ben yiyyordum şuan göbek kalmadı bende çok fazlaydı

• Kilo vermek için aç karnına kardiyo yapmanız çok isabetli hocam. Ama ekmek ve bisküvi tüketmeniz için aynı şeyi söylemem mümkün değil.
    Yulaf ezmesi, bulgur pilavı ve her türlü et odaklı bir beslenme çizelgesi ayarlayın kendinize. Bisküvi, ekmek falan, bunlar şişko itemleri hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rurounius -- 11 Temmuz 2017; 15:16:11 >
  • Rurounius kullanıcısına yanıt
    Ekmeği kahvaltıda 2 dilim yiyorum sadece o kadar

• Ac karnina kosu yag yakmak acisindan faydali olabilir ancak sekerin ani düşmesi durumu da var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.