quote:Orijinalden alıntı: Banzai! grup üyeleri kısmında neden Bon Scott yok Şuan grup üyeleri arasında yok. quote:Orijinalden alıntı: Ekulac Benide ekliyebilirmisin hergun dinliyorum acdc
Beyler imza kodunu direkt olarak yapistircaz degilmi imza kismina? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:Orijinalden alıntı: Ekulac Beyler imza kodunu direkt olarak yapistircaz degilmi imza kismina? Evet.
quote:Orijinalden alıntı: yokedici_destroyer ac/dc olacakta orada olunmayacak eklersen sevinirim ekledim ama bişeyde anlamadım
quote:Orijinalden alıntı: emreaydins quote:Orijinalden alıntı: yokedici_destroyer ac/dc olacakta orada olunmayacak eklersen sevinirim ekledim ama bişeyde anlamadım yani ac/dc yi çok severim manasında demek istedim üstüne tanımam hergüne mutlaka back in black ve back in business la başlarım
quote:Orijinalden alıntı: yokedici_destroyer quote:Orijinalden alıntı: emreaydins quote:Orijinalden alıntı: yokedici_destroyer ac/dc olacakta orada olunmayacak eklersen sevinirim ekledim ama bişeyde anlamadım yani ac/dc yi çok severim manasında demek istedim üstüne tanımam hergüne mutlaka back in black ve back in business la başlarım şimdi anladım
Lise 1deyken cok iyi hatirliyorum back in black dinlerken duck walk yapmaya calisiyordum bir kiza cok fena carpmistim :D
quote:Orijinalden alıntı: emreaydins Yeni imzalar geldi beyler Yeni imzalar süper ellerine saglik kardes
öyle böyle değil baya güzel şarkılar yapıyo adamlar ya.ulan bi gelmediler ki gidelim.şu angus'un duck walk ını canlı görmek var