ark.lar abyys blessin nerden düşer ve bende varda satın aldım üstünde ingilizcem pek yeterli değil ama anladığım kadarıyla 60 sn boyunca 3600 hp veriyomuş doğrumu ve doğruysa çok az değilmi x sw en aşşa 90mdan satılıyo değermi sizce ve bi sorum daha varki 1500 buffla berabermi kullanılır yoksa buff yokkenmi basmak gerekir şimdiden teşk.ler
aga bunlarla ugraşma git trenat kes ondan da bir kagıt cıkıyo o daha iyi ve buff kagıdı istiyosan ya preminyum al ya da moradonda satıyolardır kesin
quote:
Orjinalden alıntı: SLMVER
ark.lar abyys blessin nerden düşer ve bende varda satın aldım üstünde ingilizcem pek yeterli değil ama anladığım kadarıyla 60 sn boyunca 3600 hp veriyomuş doğrumu ve doğruysa çok az değilmi x sw en aşşa 90mdan satılıyo değermi sizce ve bi sorum daha varki 1500 buffla berabermi kullanılır yoksa buff yokkenmi basmak gerekir şimdiden teşk.ler
abyss blessing lvl 50 den sonra yapabileceğin fallen angel görevi için gerekli bu görevde abyss in 19. katındaki Fallen Angel (harpy nin buff lısı ) kesip içinden abyss blessing i düşürüyosun.. onu lufersonda veya elmorad castleda priest miverva ya veriyosun o da sana 10m exp veriyo... O item o yüzden pahalıdır...
ayrıca onu nerde buldun diesdeysen sat bana
quote:
Orjinalden alıntı: fortumorrov
quote:
abyss blessing lvl 50 den sonra yapabileceğin fallen angel görevi için gerekli bu görevde abyss in 19. katındaki Fallen Angel (harpy nin buff lısı ) kesip içinden abyss blessing i düşürüyosun.. onu lufersonda veya elmorad castleda priest miverva ya veriyosun o da sana 10m exp veriyo... O item o yüzden pahalıdır...
ya ark.lar siz anlamıyosunuz biliyorum 10m exp verdiğini ben bastım 10m exp aldımda şimdi o üzerindeki yazıyı diyorum 60sn boyunca 3600 hp mi veriyo bunu öğrenmek istiyorum ben ve buffla berabermi basmak gerek yoksa buff yokkenmi basılcak ben x de oynuyorum
arkadasım ewet dogru 60 sanıye boyunca 3600 hp werıyo.abyss blessıng basacaksanız 61 lvlden sonra basın...
bak ilk bastigin anda 3600 hp ni dolduruyor !!!!! dogru bu daha sonra bi 3600 hp daha dolduruyor o yazan sure icinde yani bi tank war icin olumden dondurecek tek pot diyebiliriz ama kullanilmayacak kadar degerlidir !!!! o gorevde 10m exp az deil ki aresde 150-200m 60 sn lik bi heves icin degmez iyi para :)
quote:
YA KARDEŞ 50= ÜSTÜYSEn git ver onu hani elmorad ve luferson castle larda kaptan kurnabala benzeyen bi adam varya yanın da priest bilmem bi şe var hani 30 görevi alıyosun ya o adamın bulunduğu sıradaki iki kadından birine veriyosun 10 mil exp gelio
iyide o adam zaten onu yapmis iyi okuyunsana yaw :D sadece ogrenmek istio 3600 hp veriomu die yeteri kadar cevapta aldi sanirim aldin demi :?
olm gorevını yap onun
quote:
Orjinalden alıntı: voker_boy
olm gorevını yap onun
konuyu okudun mu??
adam görevi yaptım dio yanlız üstünde bi yazı war
onun ne anlama geldiini örenmek istio
Bunun görevini tam olarak açıklayabilirmisin nası yapıldığı hakkında ve herhangi bi lvl kısıtlaması varmı?
quote:
Orjinalden alıntı: fortumorrov
quote:
aga görevi nerden alcaz ? ben göremedim o görevi biraz açarmısın snaa zahmet ??
evt yeterli cvbı aldım teşk.ler ark.lar ben görevinide yaptım kullandımda yani 10m exp de aldım bu arada lvl 61im yani 50+ diyenler için sadece üstündeki yazıyı merak ediyodum onuda söleyen ark.lara teşk.ler
onu bascana git seri reaper kes(warrior we 1920 healer olmadan gitmenizi tavsiye etmem) 1440 hp pot düşür
quote:
Orjinalden alıntı: metal__king
aga bunlarla ugraşma git [color=#FF0000]trenat kes ondan da bir kagıt cıkıyo o daha iyi ve buff kagıdı istiyosan ya preminyum al ya da moradonda satıyolardır kesin
trenat ne yaw ilk defa duydum
+reaperde ilk defa duydum bunlar ne ve nerde bulunuyo :D
beyler ciddisiniz inşallah akşam gitcem alcam ex gelmezse burda bulıuşalım
quote:
Orjinalden alıntı: warlock013
arkadaşım bu görevi biz yazmıoruz quest lere bakarsan orada ismi Fallen Angel olarak zaten göreceksin.
LEVEL 50 üsttünde mi ?
ben bi buff la gömerimde kesin çıkıomu ?
quote:
Orjinalden alıntı: BLacK_SuNRiSe
quote:
Orjinalden alıntı: warlock013
arkadaşım bu görevi biz yazmıoruz quest lere bakarsan orada ismi Fallen Angel olarak zaten göreceksin.
Bana fallen angel 1983 vurmustu 960 buffla daldım 2017 canım wardı!55 LWL MAGE İKEN DALDIM YATTIM DOĞAL OLARAK UZAKTAN VURUYO YAWSLATIPDA KESİLMİYO :(