Şimdi Ara

abyys blessing (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
13.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: daswet

quote:

Orjinalden alıntı: BLacK_SuNRiSe

quote:

Orjinalden alıntı: warlock013

beyler ciddisiniz inşallah akşam gitcem alcam ex gelmezse burda bulıuşalım

arkadaşım bu görevi biz yazmıoruz quest lere bakarsan orada ismi Fallen Angel olarak zaten göreceksin.

Bana fallen angel 1983 vurmustu 960 buffla daldım 2017 canım wardı!55 LWL MAGE İKEN DALDIM YATTIM DOĞAL OLARAK UZAKTAN VURUYO YAWSLATIPDA KESİLMİYO :(

Warirorla çok rahat kesiliyor ama düşmedi 10 tane kesmişdim sonra sıkıldım

• beyler peki bu görevi lvl 61de alabiliyormuyuz?ayrıca mage carda fark edermi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SLMVER

quote:

Orjinalden alıntı: fortumorrov

quote:

Orjinalden alıntı: SLMVER

ark.lar abyys blessin nerden düşer ve bende varda satın aldım üstünde ingilizcem pek yeterli değil ama anladığım kadarıyla 60 sn boyunca 3600 hp veriyomuş doğrumu ve doğruysa çok az değilmi x sw en aşşa 90mdan satılıyo değermi sizce ve bi sorum daha varki 1500 buffla berabermi kullanılır yoksa buff yokkenmi basmak gerekir şimdiden teşk.ler

abyss blessing lvl 50 den sonra yapabileceğin fallen angel görevi için gerekli bu görevde abyss in 19. katındaki Fallen Angel (harpy nin buff lısı ) kesip içinden abyss blessing i düşürüyosun.. onu lufersonda veya elmorad castleda priest miverva ya veriyosun o da sana 10m exp veriyo... O item o yüzden pahalıdır...

ayrıca onu nerde buldun diesdeysen sat bana

ya ark.lar siz anlamıyosunuz biliyorum 10m exp verdiğini ben bastım 10m exp aldımda şimdi o üzerindeki yazıyı diyorum 60sn boyunca 3600 hp mi veriyo bunu öğrenmek istiyorum ben ve buffla berabermi basmak gerek yoksa buff yokkenmi basılcak ben x de oynuyorum

ben x de oynuorum lvl kac konusuruz biraz benim biler asagıda nickimden bul beni

• bana yaptıracak BİRİSİ VARMI diesten :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeke -- 2 Mart 2006; 10:00:20 >
  • yaw bu yaratığı kesmek için 19. kata çıkmak gerekiyo yazıyo,yanlış bilmiyosam bunun içinde 10. kat anahtarı lazım,yani 9 kat dungeon keyle çıkacağız doğrumu???????
  • biz dün clanca çıkıyoduk ama savaş çıktı gidemedik öncelikle yapmamız gereken
    1-hell anahtarı almak
    2-hell anahtarı ile hell katına çıkacaz
    3-ordan hell in en üst katına çıkabildiğimiz kadar çıkmak
    4-çıktığımız katta deugen key çıkartıp 1 üst kata çıkacaz
    5-her katta mutlaka deugen key çıkartmamız lazım
    6-zaten bu şekilde çıkarsınız
    çünkü biz böle çıktık DH dan NIGHT^DEVIL le 1 tane kestik kesene kadar
    da bittik çünkü defans yoktu arkadaşda
  • hayır hell anahtarı deil key off abbys ile 13. kattan sonrasına çıkacaksın yani hiç denemedim ama hell anahtarı başka bir yere götürüo
  • quote:

Orjinalden alıntı: RentzusuKen

biz dün clanca çıkıyoduk ama savaş çıktı gidemedik öncelikle yapmamız gereken
    1-hell anahtarı almak
    2-hell anahtarı ile hell katına çıkacaz
    3-ordan hell in en üst katına çıkabildiğimiz kadar çıkmak
    4-çıktığımız katta deugen key çıkartıp 1 üst kata çıkacaz
    5-her katta mutlaka deugen key çıkartmamız lazım
    6-zaten bu şekilde çıkarsınız
    çünkü biz böle çıktık DH dan NIGHT^DEVIL le 1 tane kestik kesene kadar
    da bittik çünkü defans yoktu arkadaşda

(Abyss Dungeon'da katlara çıkılmaz, İNİLİR)
    Arkadaşım 2 yerde yanılıyorsun.

1- Fallen angel hell'de değildir, normal abyss dungeon'un 19. katındadır

2- Tek başına ineceksen dediğinde haklısın ama parti ile inecekseniz çok zorlanırsınız.
    Parti ile inecekseniz, normal dungeon key'lerini bi arkadaşınıza verirsiniz. Tüm keyler onda durur. Her key isteyen kata gelindiğinde o arkadaşınız parti liderine 1 key verir. Lider alt kata iner (o inince tüm parti yanına ışınlanır)

• eheh yokmu diesten bi babayiğit vıın vıın :D
  • x teysen bana ver param yok bari 1 lvl atlayayım :)

• eheh ben satın almayacam zorla alcamda yatarım :D
  • abi 53 lvl im görev sadece 50 de mi oluyo priest minecraa gittim yok görevi vermediğime de eminim
  • 55 % 50 de açılıyor o görev .
  • ilk bastığında 3000 hp doldurur tam olarak ardından 3600 hp yi 60 sn içinde sana geri getirir olan bu potta. Bunu PvP oynayanlarda bilirler.
  • Bende az önce level 55 oldum. KO yu ilk oynayışım tek level 53 te zorlandım görev olmadığı için :)
    19.kat falan diyorsunuz ama birşey anlamadım :) Neyse takılırsam sorarım cevap veren olur inşallah :D
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:32:38 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.