Şimdi Ara

absolute şişesinden ışık (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
576
Cevap
82
Favori
83.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 355GTS

quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

quote:

quote:

Bunu yapmak için FaberCastell kalemleri ve UV Işığı yeterli mi ??

Blacklight nedir ??

Bu ürünleri nereden temin edeceğim bilgi istiyorum..

bir de şişe

blacklight siyah ışık/mor ötesi ışık yani para kontrol ışığıdır. para kontrollerindeki blacklight ampulü veya floresanı ufaktır, elektrikçilerde normal floresan boyutlarında olanlarından var. ufak elektrikçilerde olmaz ama biraz daha kapsamlı elektrik malzemesi satan yerlerde olur.

UV ışığımı almam lazım , Blacklight ışığı mı almam lazım ?

ultraviyole, blacklight, siyah ışık, para kontrol ışığı hepsi aynı şeydir şunlar işinizi görür:

absolute şişesinden ışık

absolute şişesinden ışık

Peki bunları nereden temin ediyoruz ?

Yalnız bunların iki uçunda değişik pinler var.. Bunu nereye takıcam ki ben ?? Direk tak fişe yansın olanlardan arıyorum. İnternete baktım hiç biryerde yok yahu..

• quote:

Yalnız bunların iki uçunda değişik pinler var.. Bunu nereye takıcam ki ben ?? Direk tak fişe yansın olanlardan arıyorum. İnternete baktım hiç biryerde yok yahu..

yerinizi bilmediğim için ben satın aldığım yeri tavsiye edeyim; istanbul eminönü mercan yokuşunda sgk müdürlüğüne dönülen dört yol ağzının köşesindeki elektrikçiden floresan olanından almıştım seneler önce. ne kadara aldığımı da unuttum

dediğim gibi kapsamlı elektrik malzemeleri satan elektrikçilerde vardır. sokak arası basit elektrikçilerde olmaz genelde.

eğer floresan olanından alacaksanız floresan duyu da almalısınız. o da şu:

absolute şişesinden ışık

floresan'ın takıldığı ekipman. onu da içinden kablı çekerek kablonun ucuna fiş takıp elektriğe takıyorsunuz

ondan sonra odanız bu havaya giriyor:

absolute şişesinden ışık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 10 Ocak 2013; 0:35:36 >

• arkadaşlar yarin 8 w mor ışık alacm(floresan).yeterli olurmu?

(alıntı yaparsanız iyi olur görmüyom yoksa :D)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

yerinizi bilmediğim için ben satın aldığım yeri tavsiye edeyim; istanbul eminönü mercan yokuşunda sgk müdürlüğüne dönülen dört yol ağzının köşesindeki elektrikçiden floresan olanından almıştım seneler önce. ne kadara aldığımı da unuttum

dediğim gibi kapsamlı elektrik malzemeleri satan elektrikçilerde vardır. sokak arası basit elektrikçilerde olmaz genelde.

eğer floresan olanından alacaksanız floresan duyu da almalısınız. o da şu:

absolute şişesinden ışık

floresan'ın takıldığı ekipman. onu da içinden kablı çekerek kablonun ucuna fiş takıp elektriğe takıyorsunuz

ondan sonra odanız bu havaya giriyor:

absolute şişesinden ışık

Bir balast , birde blacklight florasan lazım belli oldu bu..

Dur bakalım bulacam.. Şişe koleksiyonumu sergilerim bende..

Teşekkürler bilgi için.

•  absolute şişesinden ışık

Bende yapmaya çalıştım,Yeşil olan çok güzel oldu ama Jack Daniels şişesinin içindeki mavi hiç parlamıyor,neden böyle olmuş olabilir ? 2 sinide aynı türün farklı renkleri olan Faber Castel den yaptım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank08

absolute şişesinden ışık

Bende yapmaya çalıştım,Yeşil olan çok güzel oldu ama Jack Daniels şişesinin içindeki mavi hiç parlamıyor,neden böyle olmuş olabilir ? 2 sinide aynı türün farklı renkleri olan Faber Castel den yaptım..

Mavi olan Fosforlu değil o yüzden olmadi.. Sadece Sari Turuncu ve Yeşil renklerde parlama alabilirsin.. Faber Castell Sadece bu 3 rengin fosforlusunu çikardi..

Bende baya denedim En iyi sonuç Parlama olarak siralarsam Sari-Yeşil-Turuncu olur..

• Ama daha önceki sayfalarda Mavi olanlarda var ve baya parlıyor bildiğin =)
  • Bende 2 tane Votka şişesi var ama fosforlu kalemin süngerini atmak için kapağın altındaki o kısmı nasıl şişeden ayırıcam?
  • Buda benden olsun..

absolute şişesinden ışık
  • quote:

Buda benden olsun..

absolute şişesinden ışık

Süper olmuş

kalem faber castell mi kullanıyorsun ? ayrıca ışık benimkine göre baya bir kuvvetli gibi geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: .Tolga

quote:

Buda benden olsun..

absolute şişesinden ışık

Süper olmuş

kalem faber castell mi kullanıyorsun ? ayrıca ışık benimkine göre baya bir kuvvetli gibi geldi

Teşekkürler.. Faber Castell aynen.. 60 CM blacklight..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .Tolga

quote:

Buda benden olsun..

absolute şişesinden ışık

Süper olmuş

Teşekkürler.. Faber Castell aynen.. 60 CM blacklight..

En guzeli

• Senceru süper olmuş seninki cidden =)
  • mesajım bulunsun
  • elınde fazla varsa 4-5 tane absulute sısesı olan bana yollayabılırmı ? kargosunu karşılarım kac yıldır aklımda fakat şişesını bulamıyorum
  • Uygun fiyata sise alabilirim

• Uygun fiyata şişe alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

elınde fazla varsa 4-5 tane absulute sısesı olan bana yollayabılırmı ? kargosunu karşılarım kac yıldır aklımda fakat şişesını bulamıyorum

dostum barlara git sahil kenarlarında iste verirler galiba
  • odada normal ışık varken şişelerin tam arkasına koysan bu mor ışığı sadece onları parlatır mı

mutlaka karanlık oda mı lazım
  • bu uv isiklar zararli degil mi ?

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.