Bildirim
Aboooov saat 7!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Günaydın
_____________________________ -
Okula gitcem birazdan 4 e kadar ordayim hic uyumadim napcam gunaydin bu arada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ köpektir zevk alan sayyad-ı bi-insafa hizmetten
TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR -
Günaydın
_____________________________ Eğer Dünya’yı değiştirmeyi amaçlıyorsan önce kendini değiştir. -
günaydın
staj beni bekler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Telefonu bilgisayarından hızlı olan adam -
Tutturamamışsın süreyi ama günaydın
Ben de tutturamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genjuro -- 12 Şubat 2014; 7:05:31 >_____________________________ -
-
Yeni kalktım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ bu üye potansiyel cezalıdır
-
uyumadık
ben de 5.30-6 gibi yattım, şimdi kalktım. 9 u bekliyorum spor için
Staja gidiyorum
Bu arada günaydın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
günaydın
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ yok -
sanada günaydın bugünde staja gidemicem 3 gün oldu kovacaklar sonunda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Alex Mason -- 12 Şubat 2014; 7:16:58 >_____________________________ -
Alısamadım, uyku duzenım altust oldu en erkenı 2 den once yatamıyorum.gunaydın bu arada söverek kalktım yıne okula.
quote:
Orijinalden alıntı: Cpt. Alex Mason
sanada günaydın bugünde staja gidemicem 3 gün oldu kovacaklar sonunda
Neden gidemedin hocam?
Günaydin _____________________________ ''Kişilikli olmak kimse görmediği zaman da doğru olani yapmaktir.''J.C. WattsAklim başimda değil ki sebebini bilmiyorum. -
hocam uyku düzenini hala devreye sokamadım hala ayaktayım
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
PSN ID DjarumBlack-
PS5 PRO | AMD Ryzen 7 5800X3D | ASUS TUF GAMING B550M-E AMD | INNO3D GeForce RTX4080 ICHILL x3 -
Günaydın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ” DÜNYAYI DEĞİŞTİRMEK İSTEMİŞTİK AMA PERİŞANCA YENİLDİK, ŞİMDİYSE DEĞİŞMEMEK İÇİN BEN DÜNYAYA DİRENİYORUM''
Benzer içerikler
- akrep ilacı
- dolorex günde kaç kez kullanılır
- atari oyunları
- xraydan telefon nasıl geçer
- en ucuz oda bölme
- yeşil nasim
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- elektrikli bebek arabası
- en iyi deprem uygulaması
- modern combat 4
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler