|
Abone sayısında ikinci sıraya yükselen Türk Telekom’dan tüm müşterilere 20 GB internet hediye!
-
-
vodafonu 6 yıldan sonra çıkan astromik fiyatından dolayı terk ettim. Şirketler neden elinde ki aboneyi tutmuyorlarda hat değiştirene daha iyi kampanya veriyorlar hiçbir fikrim yok.
-
İki günlüğüne 20 gb vermiş, şu hediye bile ne kadar aciz olduklarını gösteriyor, zaten onuda çekmediklerini bildiklerinden vermişlerdir
-
Bu adam bir de TT Ceo'su mu olmuş 🤦
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Vatansever -
Telekomu bırakalı ortalama üç sene oluyor. Türkceli de pek sevdiğim söylenemez fakat alıştık artık
-
ordan oraya gidiyorum 4 hattımla ne yapacagımı sasırdım artık her yıl operatör değiş 10 gb tarifeye turkcell 600₺ fiyat cekti turktelekoma gectim 170₺ sonra vodafone 2 ay hediye etti 150₺ bende anlamadım böyle
-
Ben de Vodafone ve TT arasında git gel yapıyorum öyle daha avantajlı oluyor. Hepsi de ilk yıldan sonra kazıklamaya çalışıyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Fiyat uçuk olmadıkça hangisi iyi çekiyorsa onu kullanırım bu saatten sonra. Zamanında Türk telekom evde çekmiyordu Turkcell e geçtim o daha iyi ama o da çok iyi değil. Dünya paralar veriyoruz yurtdışındaki sınırsız paket fiyatlarına kotalı paketler kullanıyoruz.
Operatörler arası git gel olayları da tam bir eziyet. Yeni kullanıcıya indirim yapıyorlar eski kullanıcıyı düşünmüyorlar. Belki de başka şeyler vardır bilemiyorum artık. Yeni müşteri kazanırken eldekini kaybetmek bana saçma geliyor ama demek ki mantıklı bir olayı var onlar için.
Ev internetleri de iyi değil. Superonline iyidir diye geçtim. Fc26 oyununda superonline 45 ping veriyor. Türknetliler 35 alıyor. Sorunsuz hizmet almak zor gerçekten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FallenSpirit -- 21 Ocak 2026; 17:17:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: RunYobazRun
vodafonu 6 yıldan sonra çıkan astromik fiyatından dolayı terk ettim. Şirketler neden elinde ki aboneyi tutmuyorlarda hat değiştirene daha iyi kampanya veriyorlar hiçbir fikrim yok.O yıl "şu kadar abone kazandık" gibi bir rapor sunmanın onlara bir avantajı var herhalde. BTK tarafıyla buna benzer bir iletişim şekli olabilir. Bir avantaj, teşvik vs vs. Sadece tahmin.
_____________________________ -
Çünkü taşıma yapanlar azınlık.
-
15 yıl sonra Turkcell'i bırakacağım ben de. En düşük paket 2000 diyor hesabıma. Yuh a.... Yıllık 24.000 TL telefon hattına mı verilir, kafayı yemişler.
-
Telekom kullanıyorum geçen sene 155 TL 20 GB paketi var. 20 GB hediye diyor ama hafta sonu hafta içi vereydi bir faydası olurdu. Hafta sonu zaten evdeyiz Fiber var. Olmadı.
Çarşamba 06:00'dan önce sil süpür yapmama rağmen 20 GB verdiye. Sil süpür hakkımı da yenilemedi TT. Hep çakallık hep çakallık.
-
Turk Telekomun ikincisine yükselmesi:
1) ucuz tarifeler sunması diğer operatörlere göre
2) 4.5G de aldigi frekanslar ile verdiği hizlar
Vodafonenin üçüncülüğe düşmesi:
1) Turk Telekoma göre yüksek tarifeleri olmasi
2) 4.5G de aldığı en dusuk frekanslar ile verdiği dusuk hizlar .
Bundan sonra Vodafone üçüncü olduğu icin daha ucuz tarifeler sunacaktir.
5G diğer operatörlere göre dusuk frekanslar aldı ama 1 Nisanda kullanılacak olan 5G ile makul fiyatta sinirsiz internet verirse ( şimdiki sinirsiz internet tarifeleri var ama fiyatlar çok pahali ) tekrar ikinci olabilir .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Tekrarım yok iyi seyirler -
Bu churn işine gıcık olmaya başladım.
Operatörler sadakata önem vermezken puanlarımız da düşmek zorunda kalıyor yaptığımız taşımalar yüzünden. Ben neden bir operatörde 15 20 sene kalamıyorum ki? Buna neden engel olunuyor bilerek istenerek?
Trabzonluyum Trabzon için konuşacaksak ; il ilçe köylerde butun operatörler çekimleri aynı, yaylar da diger operatorlerin yillardir cekipte Türk Telekom çekmediği yerlerde geçen sene itibari ile çekmeye başladı.bazi yaylalarda Sadece Turkcellin çektiği yerler hala var .
Buda benim tespitlerim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Tekrarım yok iyi seyirler -
Yükselir tabi vodefone Çankaya'da çekmiyor
Bu konu da çok haklısın bunu gündem yapıp Btknin önüne atmamız gerekir .biz 1 yil da bir operator değiştiriyoruz. Bu sistemin değişmesi gerekir .konar göçebe gibi 1 yılda bir oparotör değiştiriyoruz. Bunun suçlusu operatörler degil hükumettir Btk dır.
Eskiden hangisi iyi çekiyorsa onu kullanıyordum. VoWiFi çıktığından beri (7-8 sene falan olmuştur, emin değilim) hangisi ucuzsa onu kullanıyorum. Turkcell'i aralıksız 13 yıl kullandıktan sonra çok pis sövüp bir daha dönmemek üzere ayrıldım. O günden beri bir Vodafone bir Türk Telekom. Hangisinde aradığım tarife daha ucuzsa oradayım. Zaten tüm müşterilerimde WiFi var. Hepsini ben kurduğum için telefonumda tanımlı. Hiç çekmiyor derdim olmuyor.
Bursa, Eskişehir, Ankara, İstanbul, İzmir, Muğla genelinde de yolda çekmiyor dediğim yer çok az oluyor. Çekmediğini de podcastler takılınca fark ediyorum. Artık operatörler genel olarak ilk zamanları gibi değil. Turkcell denilen firmanın ilk müşterilerinden biriyim. Sizin hiç mi sadık müşteri ile yeni müşteriniz arasında fark olmuyor? Neden biz pahalı ödüyoruz deyip bırakmıştım.
-
operatörler vergiden muzdarip yeni abonelere daha avantaj sağlıyor olabilir mi?
|
vodafonu 6 yıldan sonra çıkan astromik fiyatından dolayı terk ettim. Şirketler neden elinde ki aboneyi tutmuyorlarda hat değiştirene daha iyi kampanya veriyorlar hiçbir fikrim yok.
|
|
Ben de Vodafone ve TT arasında git gel yapıyorum öyle daha avantajlı oluyor. Hepsi de ilk yıldan sonra kazıklamaya çalışıyorlar.
|
|
ordan oraya gidiyorum 4 hattımla ne yapacagımı sasırdım artık her yıl operatör değiş 10 gb tarifeye turkcell 600₺ fiyat cekti turktelekoma gectim 170₺ sonra vodafone 2 ay hediye etti 150₺ bende anlamadım böyle
|
|
15 yıl sonra Turkcell'i bırakacağım ben de. En düşük paket 2000 diyor hesabıma. Yuh a.... Yıllık 24.000 TL telefon hattına mı verilir, kafayı yemişler.
|
|
Eskiden hangisi iyi çekiyorsa onu kullanıyordum. VoWiFi çıktığından beri (7-8 sene falan olmuştur, emin değilim) hangisi ucuzsa onu kullanıyorum. Turkcell'i aralıksız 13 yıl kullandıktan sonra çok pis sövüp bir daha dönmemek üzere ayrıldım. O günden beri bir Vodafone bir Türk Telekom. Hangisinde aradığım tarife daha ucuzsa oradayım. Zaten tüm müşterilerimde WiFi var. Hepsini ben kurduğum için telefonumda tanımlı. Hiç çekmiyor derdim olmuyor.
Bursa, Eskişehir, Ankara, İstanbul, İzmir, Muğla genelinde de yolda çekmiyor dediğim yer çok az oluyor. Çekmediğini de podcastler takılınca fark ediyorum. Artık operatörler genel olarak ilk zamanları gibi değil. Turkcell denilen firmanın ilk müşterilerinden biriyim. Sizin hiç mi sadık müşteri ile yeni müşteriniz arasında fark olmuyor? Neden biz pahalı ödüyoruz deyip bırakmıştım. |
Benzer içerikler
- instagram hesap çalma
- whatsapp plus
- whatsapp bilinmeyen numaraları engelleme
- instagram koyu tema
- whatsapp hd fotoğraf gönderme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt