Şimdi Ara

Abone Haftalık Vodemnet Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler 4 gün önce abone haftalık vodemnet yazıp 3636 yolladım haftalık ücret 12 lira diye gözüküyor yalnız benim kota 20 gb olmuş ek ücret hızda düşme falan olur mu ?

Saatlik, günlük ve haftalık Vodemnet Paketleri
    Saatlik, günlük ve haftalık Vodemnet Paketlerinden tüm bireysel ve kurumsal faturalı aboneler faydalanabilir.
    Saatlik, Günlük ve Haftalık Mobil Internet (Vodemnet) Paketlerinin geçerlilik süreleri onay SMS'inin gelmesinin ardından başlar. Tüm vergiler(KDV, ÖİV)dahil fiyatlar sırasıyla, 1 Saat boyunca 0,99 TL, 1 gün boyunca 4 TL ve 1 Hafta boyunca 12 TL'dir.
    Saatlik, Günlük ve Haftalık Vodemnet Paketlerinin bağlantı hızı 3G altyapısında 7.2 Mbps'ye kadardır.Adil kullanım hakları ise Saatlik için 100MB, Günlük için 350 MB ve haftalık için 1GB'dır. Adil kullanım haklarına eriştikten sonra internet bağlantı hızları 128Kbps'ye kadar olacaktır, Bu paketlerin süre sınırları dolana kadar yapılacak kullanımlar için ilave ücretlendirme yapılmaz.
    Paketinizdeki adil kullanım hakkına eriştikten sonra hızınızı yükseltmek için yeni bir paket almanız gerekmektedir.Bu paketi kullanmaya başlamadan önce internet bağlantısını keserek yeni bir bağlantı kurunuz.Hızınız , kurmuş olduğunuz yeni bağlantı ile birlikte devreye girecektir.

http://vodafone.com.tr/Internet/faturali-vodemnet.php?default_id=bireysel-faturali-vodemnet-paketleri
    Paketlerin süre sınırları dolduğunda başka bir paket aboneliği yoksa, standart internet tarifesinden ücretlendirilerek internet bağlantısı devam eder.

Senin Açtığın Yerde OnYedi Yürek Karanlığa Gömülür

• Hız gayet iyi düşme falan olmadı ama torrentten dosya çekerken 10dk'da bir bağlantı düşüyor.

Orijinalden alıntı: TheDarkElf

Hız gayet iyi düşme falan olmadı ama torrentten dosya çekerken 10dk'da bir bağlantı düşüyor.

aynen öyle bende çok sıkıntı çekiyorum vodafone da yüksek hızda bağlantı kesiliyor downloadta. 700kb 720kb sınırında

Senin Açtığın Yerde OnYedi Yürek Karanlığa Gömülür
  • geçen sene 14 günlüktü bu sene düşürmüşler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.