Şimdi Ara

ABİT AB 9 PRO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • önceki asus p 5 b yi ses problemleri yüzünden realtek ses çipli abit ab 9 proya geçtim .fakat sistem ms config vs... ne denediysem çok geç açılıyor . 2 gb 800 mhz ram takmama rağmen hiç bir değişiklik yok eski amd 3000 939 lu sistem bile çok daha hızlı açılıyor ....

tavsiyesi olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler .............

• Nerde ne zamna abit kart kullanan gördüysem hep aynı problemler çok enteresan nedendir acaba.
    Benim bir arkadaşımda senin gibi problemler yaşadı değiştirdi asus la öve öve yere göğe sığdırmazdı abiti şimdi yerden yere vuruyor

Bu arada sistemin hızını nedne msconfigle falan deniyosun birde tam sistemi yazarmısın yani işlemcin ne ram ne ?

• ne zaman asus alsam bir türlü şansım gitmedi .... o yüzden abiti tercih ettim ...gigabyte yi mi deneseydim ?

sistemim 2 x 1gb 800 mhz kingst. abit ab 9 pro ,core duo 2 6400 ,ati 1650 pro , thermaltake 460 w ps ., nec dvd rw , com aparatı ,çoklu kart okuyucu ....lg 1960tr .creative g - 500 5+1 ,sata 2 250gb 16 mb cache seagate.............

sanki seleronmuş gibi geç açılıyor .başlangıcı tamamen temizlesemde nafile .1dk ya yakın sürüyor tam olarak açılmas ,ondan sonra coşuyor ama eski amd sistemimi aratıyor. şu an sadece codink -encodink te gördüğüm bi fark var .gerisi tısss. o kadar reklam ettiler core 2 duoyu ama bu paraya bir x2 amd toplasaydım keşke. arkadaşlara x2 4200 ,4800 topluyorum hepsi mükemmel ......

neler önerirsiniz arkdaşlar ??????????????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telenor -- 26 Ağustos 2007; 22:55:14 >
  • Ben Realtek ses kartı kadar kötü bir kart daha görmedim

ADI AD1986A da aldığım sesi hiçbir realtek chipsetinde alamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Technics SA-DX 940 ve 5+1
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.