Şimdi Ara

Abisi olanlar, abinizle ilişkiniz nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
2
Favori
1.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezequiel1 -- 10 Temmuz 2016; 16:06:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ezequiel1

Bu mesaj silindi.
    Ben bir abiyim

Orijinalden alıntı: Harunk1994

Ben bir abiyim

Alıntıları Göster
    Benden 8 yaş küçük erkek kardeşim var 3.sınıfta.Yaş farkına göre değişir

Orijinalden alıntı: Katafort

Benden 8 yaş küçük erkek kardeşim var 3.sınıfta.Yaş farkına göre değişir

Alıntıları Göster
    abi özlemi çeken çok insan var

ablam yerine keşke abim olsaydı diyorum bazen :)) her şeyi anlatırsın , para alırsın , arada dayak yersin abinden ama çevreye karşı seni korur.... ne biliyim abinin gözü yerimde çok farklı.. en basitinden onun yaptığı hataları yapmamaya çalışırsın...

ama kızlarla erkekler aynı olmuyo işte... (kardeşim de olsaydı iyi olurdu :D)

Yaşasın vatan, yaşasın Türk Milleti! -OSMAN PAMUKOĞLU
    LG G4

• iyidir, severim keretayı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

abi özlemi çeken çok insan var

ablam yerine keşke abim olsaydı diyorum bazen :)) her şeyi anlatırsın , para alırsın , arada dayak yersin abinden ama çevreye karşı seni korur.... ne biliyim abinin gözü yerimde çok farklı.. en basitinden onun yaptığı hataları yapmamaya çalışırsın...

ama kızlarla erkekler aynı olmuyo işte... (kardeşim de olsaydı iyi olurdu :D)

Alıntıları Göster
    benim ablam ve kardeşim var ablam beni dövüyor ben kardeşimi dövme derken takılıyorum ama ablam harbi harbi dövüyor beni 14 yaşında kardeşim 3 yaş küçük benden çok güzel bir his kardeşinin olması zırt pırt beni gezdir diyip duruyor gezdirmem genellikle onun dışında kardeşimle çok iyi anlaşıyoruz

Birini sevmeyi ögrendiginde, nefret etme riskini de göze almalisin. Uchiha MADARA

Eger birinin acisini paylasmazsan, onu anlayamazsin. Ama sadece onlari anladin diye, onlarla ayni fikirde de olamazsin. Pain

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hem abim var hem abiyim.En samimi,her derdini anlatabileceğin arkadaşın gibi.Ama tabi yaş farkı da etkileyebilir.

Katılım Zamanı 29 Mart 2006 Saygılar.
  • Abimi göremiyorum ki.

||Ryzen 5 3600X || MSI B450 Gaming Plus Max || 2x Corsair Vengeance 8gb 3000mhz || Gigabyte Geforce RTX 2070 Super || Xpg SX6000 Pro 1TB || Sandisk SSD Plus 480GB || James Donkey JD240 || Corsair RM750 80+ Gold ||
    Corsair Carbide Spec-05 || MSI MAG 241CR || Logitech G413 || Razer Deathadder Chroma || AKG K7XX Massdrop ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

Abimi göremiyorum ki.
    bizim mahallede sucu necmi abi var sayılırmı

Abimi göremiyorum ki.
    3 yaş fark var abimle.(22-19) yeri geliyor arkadaş gibi takılıyoruz yeri geliyor fena kavga ediyoruz. (o başlatıyo ama kavgayı gıcık )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samilton -- 31 Mayıs 2014; 11:48:39 >

Abimi göremiyorum ki.
    Abim yok ama abiyim 2 kardeşim var soruları alayım

Orijinalden alıntı: A.S.I.

Abim yok ama abiyim 2 kardeşim var soruları alayım

Alıntıları Göster
    abiyim ben 18 yaşındayım kardeşim 6 yaşında benden sonra bir kararsızlık yaşamışlar

Orijinalden alıntı: Zack Ryder

keşke benimde abim veya erkek kardeşim olsaydı

Orijinalden alıntı: Jungian_Shadow

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    8 tane erkek kardesiz, gecenlerde van damme in kan sporu isimli filmini izledik gaza gelip ceyrek final seklinde olumcul turnuva yaptik. hepsi oldu finalde abime ucan tekme attim kendisi guney koreliydi. tek cocuk kaldim. Turnuvanin ismini tek cocuk olum dovusuydu.

Orijinalden alıntı: inonu88

8 tane erkek kardesiz, gecenlerde van damme in kan sporu isimli filmini izledik gaza gelip ceyrek final seklinde olumcul turnuva yaptik. hepsi oldu finalde abime ucan tekme attim kendisi guney koreliydi. tek cocuk kaldim. Turnuvanin ismini tek cocuk olum dovusuydu.

Alıntıları Göster
    Benden 4 yaş büyük abim var bazen seviyorum ama şu final ve vize zamanlarında kafasını koparasım geliyor

• Benim kardesim var ama arada 18 ay var.Kucukken iyiydide buyuyunce baya kuvvetlendi.Hergun kavga dovus.Sonra barisiyoruz ama.En zevklisini sona biraktim.Birlikte bir cocugun agzini burnunu kirmistik.Abi kardeslere sesleniyom hayatimda en zevk aldigim olaylardan biriydi.Mutlaka yapin

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.