Şimdi Ara

Abisi olanlar, abinizle ilişkiniz nasıl? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
2
Favori
1.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hem abim var hemde kız kardesim var,kardesimle bazen tartişsakta birbirimizen ayri kalamayiz,ama abimle zamaninda cok kavga ettik simdi şukur olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DISCOVERY SCIENCE -- 31 Mayıs 2014; 12:36:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: IceSLayer

Hem ablam var hem de abim.Ablamla aram ne kadar kötüyse abimlede o kadar iyi yani dertleşiriz filan.Belki görür bakalım mesajımı

• İyi degil. Kucukligumden beri sorunlarim yuzunden annem benle daha fazla ilgilendi ve babam abime biraz fazla sert davrandi

Bu yuzden abim surekli yasadiklarinin hirsini benden cikarir. Tabi olgunlasmasiyla daha az kotu davraniyor.

Tabi bunu anlayisla karsiliyorum. Sonucta ben daha fazla ilgi gordum. Bir de ustune derslerimde iyi olunca bunlari yasamam normal hale geliyor.

Orijinalden alıntı: Call Me Maybe

efsane

• quote:

Orijinalden alıntı: alakurt79

quote:

Orijinalden alıntı: Call Me Maybe

efsane

Alıntıları Göster
    Oldukça iyi kavga ettiğimizi hatırlamam

• quote:

Orijinalden alıntı: Olur Öyle Şeyler

Alıntıları Göster
    20 yaşındayım, 23 yaşında bi abim var. Şu dünyada tek ortak noktamız ikimizinde sigara içmesi, başka ortak nokta yok. Kendisi hukuktan mezun olacak bu sene, ben bilgisayar mühteyim. Sürekli kongrelere seminerlere gider, kendilerinin kurduğu bi grup var etkinlik düzenliyolar falan, bi kere abilik yaptı çağırdı benide, gittim 2-3 saatlik can sıkıntısı ardından eve geldim, bidaha da gitmedim.

Abimle olan geçmişimiz sürekli kavgalı gürültülüdür. En son ben 17 yaşındayken en sağlam kavgamızı yaptık, birbirimizin bi tarafına koyduk o derece, ondan sonra aylarca konuşmadık ve aynı odada kalıyoruz.

Küçüklüğümden beridir abimle hiç ortak noktamız olmadı, sadece bi dönem ikimizde knight oynardık bilgisayardan, onda da ben oynıcam kavgası olurdu, ben küçük olduğum için dayağı yerdim abim oynardı.

Yani abinizin olması çok önemli değil, abinizle aynı kafa yapısında olmanız önemli. Bazen düşünüyorum abim evlenip gitse yanına gider miyim ziyarete, evde aynı oda da kaldığımız halde konuşacak bişeyimiz yok, o zaman ne diye gidecem. Garip geliyor banada ama böyle gelmiş böyle gidiyor işte.

(⌐■_■)

Intel i5 8400 | MSI Z370-A PRO | Asus Geforce GTX1080 ROG Strix Gaming | VENGEANCE 2x8 GB DDR4-3000Mhz | ASUS 24" VG248QE 1ms 144Hz Full HD | Seagate 1TB HDD | OCZ 240GB TL100 SSD | Cooler Master MasterKeys Lite L Combo RGB LED | PHANTEKS P400 Black | FSP HD600 Hydro 600W 80+ BRONZE

• quote:

Orijinalden alıntı: Dave Mustaine

İyi degil. Kucukligumden beri sorunlarim yuzunden annem benle daha fazla ilgilendi ve babam abime biraz fazla sert davrandi

Bu yuzden abim surekli yasadiklarinin hirsini benden cikarir. Tabi olgunlasmasiyla daha az kotu davraniyor.

Tabi bunu anlayisla karsiliyorum. Sonucta ben daha fazla ilgi gordum. Bir de ustune derslerimde iyi olunca bunlari yasamam normal hale geliyor.

Bazı kısımlar hariç aynı yaş farkınız kaç hocam?

Orijinalden alıntı: sibumii

quote:

Orijinalden alıntı: Dave Mustaine

İyi degil. Kucukligumden beri sorunlarim yuzunden annem benle daha fazla ilgilendi ve babam abime biraz fazla sert davrandi

Bazı kısımlar hariç aynı yaş farkınız kaç hocam?

Alıntıları Göster
    Küçükken çok fena döverdi beni arada 6 yaş fark var az değil gücüm de yetmiyor ayıya

Ama ben de fenaydım döveceğini bile bile sataşırdım hep. Mesela bir kere bisikletle yokuş aşağı gidiyordu yandan koşa koşa gelip bisiklete tekme attım yerde sürüklenmişti daha 4-5 yaşında mı neydim. O olaydan dolayı abimin burnu yamulmuştu hala öyle

8 yaşındayken çok kızdırmıştım onu kafamı tutup sertçe pencerenin camına vurmuştu. Allahtan cam parçalanmadı sadece çatlamıştı yoksa halim duman olurdu

Bunun gibi bir sürü olay var şuan aklıma gelenler bunlar. Tabi eskiden böyleydi şimdi daha iyi anlaşıyoruz ama kavgamız da yine eksik olmuyor değil. Abi güzeldir ya o olmasa evde uğraşacak biri olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mX-L4S3R

Küçükken çok fena döverdi beni arada 6 yaş fark var az değil gücüm de yetmiyor ayıya

Ama ben de fenaydım döveceğini bile bile sataşırdım hep. Mesela bir kere bisikletle yokuş aşağı gidiyordu yandan koşa koşa gelip bisiklete tekme attım yerde sürüklenmişti daha 4-5 yaşında mı neydim. O olaydan dolayı abimin burnu yamulmuştu hala öyle

8 yaşındayken çok kızdırmıştım onu kafamı tutup sertçe pencerenin camına vurmuştu. Allahtan cam parçalanmadı sadece çatlamıştı yoksa halim duman olurdu

Bunun gibi bir sürü olay var şuan aklıma gelenler bunlar. Tabi eskiden böyleydi şimdi daha iyi anlaşıyoruz ama kavgamız da yine eksik olmuyor değil. Abi güzeldir ya o olmasa evde uğraşacak biri olmuyor

Alıntıları Göster
    Abi çok ayrıdır be.Hiç bir akrabaya benzemez anne baba vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: ezequiel1

Bu mesaj silindi.
    Bir abimle 6 diğeriyle 10 yaş farkımız var kanka gibiyiz tabi hepsi okulunu vs. bitirdi biz sürünüyoruz o ayrı. Çalışan abin varsa evde baban yerine ondan dilenebiliyosun olay güzel.

Orijinalden alıntı: fungsclup

Bir abimle 6 diğeriyle 10 yaş farkımız var kanka gibiyiz tabi hepsi okulunu vs. bitirdi biz sürünüyoruz o ayrı. Çalışan abin varsa evde baban yerine ondan dilenebiliyosun olay güzel.

Alıntıları Göster
    abim iyidir ya atarlıdır ama katlanıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ingvar

Abi çok ayrıdır be.Hiç bir akrabaya benzemez anne baba vs.

birde kardeşinin karısına yan gözle bakmasa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Nimotech

İyi arada bir onun a7'yi alıp gezerim
    kardeşim var, foruma üye hatta, çok iyiyiz arkadaş gibiyiz hatta yarın balık tutmaya gideceğiz iyi ki var çok seviyorum

ŞAMPİYONLUK ŞARKISI BÖYLE YARIM KALMAYACAK,O KUPA BİR GÜN ELLERİNİZ DE KALKACAK!
  • İyiyiz yani abimle küfürleşiyoruz şakasına felan :D gelip ensesine patlatıyorum ama tersi çok pistir :D yapıştırdımı tam yatıştırır her bir mokumu bilir :D

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.