Şimdi Ara

Abime Büyü Yapılmış Olabilir Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ciddi bi konudur, lütfen bu sefer gırgır yapmayalım. Her şey bundan aylar önce eve sarhoş gelmesiyle başladı, alkol içtim dedi sorun etmedik. Ertesi gün de aynı şekilde geldi yine normal karşıladık, ertesi gün de evden çıkmamasına rağmen aynı şey olunca şüphelendik hastaneye götürdük. Buraya konusunu da açmıştım. Vitamin eksikliği dendi b12 takviyesi kullanmaya başladı abim ama ara sıra yine sarhoş gibi davranıyordu. Birkaç haftayı düzgün geçirdi ama son günlerde yine bir anda sarhoş gibi oluyor. Mesela arabayla 10 dk bi yere uğradık giderken gayet sağlıklıydı dönüşte bi anda ayyaş gibi oldu. Bildiğiniz ayyaş gibi oluyor bir anda. Az önce de duşa girdim, girmeden önce gayet normaldi duştan çıkınca bi baktım ayyaşlar gibi. Yorgunluk veya vitamin eksikliği falan değil bu, başka bi şey var. Bardağını mutfağa götüremiyor duvara çarpıp döküyor, gözünün önündeki telefonu göremiyor kaybettim diye evi arıyor. Böyle ayyaş gibi olunca arabanın farlarını falan kapatmayı unutup eve çıkıyor. Başına bi şey gelicek diye korkuyoruz. Doktor vitamin eksikliği deyip gönderiyor. Sizce büyü falan mı yapılmış buna ? Artık benim bile aklıma böyle şeyler gelmeye başladı

Not: Bu genelde akşamları oluyor gündüz olmuyor

• Büyü diye birşey yok.
  • Ne büyüsü yahu
    adam akıllı bi doktora götürün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin ailede genetik bir hastalık var ismini unuttum şimdi. Belirtiler gece iyi görememe kaslarda güçsüzlük gibi en iyisi bir dahiliye uzmanına git
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

Büyü diye birşey yok.

Bilmiyorum abi, doktor vitamin eksikliği deyip gönderiyor. Görseniz şok olursunuz, gayet normal davranıyorken bir anda ayyaşlar gibi oluyor. Hani bi şey içse yavaş yavaş olur ama birden kör kütük sarhoş hale geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: G. House

Sizin ailede genetik bir hastalık var ismini unuttum şimdi. Belirtiler gece iyi görememe kaslarda güçsüzlük gibi en iyisi bir dahiliye uzmanına git

Hatırlarsan yazabilir misin hocam araştırayım onu ? Dahiliyeye gittik ama daha iyi bi doktor ulup tekrar gidelim bakalım.

Bir de bu psikolojik olabilir mi ? Kız arkadaşıyla biraz sorunları var
  • abin dikkat çekmek için kasıtlı yapıyor olabilir mi,
    kesinlikle doktora gidin zaten gitmişsiniz de ama içiniz rahat etsin istiyorsanız denemekten zarar olmaz en azından alın karşınıza kuran okuyun veya mahalle imamına götürün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nedense son zamanlarda çok garip olaylar yaşıyorsun gözümden kaçtı sanma
  • quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

quote:

Sizin ailede genetik bir hastalık var ismini unuttum şimdi. Belirtiler gece iyi görememe kaslarda güçsüzlük gibi en iyisi bir dahiliye uzmanına git

Hatırlarsan yazabilir misin hocam araştırayım onu ? Dahiliyeye gittik ama daha iyi bi doktor ulup tekrar gidelim bakalım.

Ataxia telangictasia bu olabilir ama emin değilim
  • quote:

quote:

quote:

Ataxia telangictasia bu olabilir ama emin değilim

Nick mesaj uyumu

• quote:

quote:

Büyü diye birşey yok.

Bilmiyorum abi, doktor vitamin eksikliği deyip gönderiyor. Görseniz şok olursunuz, gayet normal davranıyorken bir anda ayyaşlar gibi oluyor. Hani bi şey içse yavaş yavaş olur ama birden kör kütük sarhoş hale geliyor.

Beyin MR'ı cektirin gecmis olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: straptezlo

quote:

quote:

Büyü diye birşey yok.

Beyin MR'ı cektirin gecmis olsun.

teşekkür ederim

• Siccin i izlet

• Magic resist kıyafet giydirin abinize bir yatsın kalksın hiçbir şeyi kalmaz.
    Büyünün ne ciddiyeti olabilir ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

Magic resist kıyafet giydirin abinize bir yatsın kalksın hiçbir şeyi kalmaz.
    Büyünün ne ciddiyeti olabilir ki?

ring of bash

• Uyuşturucu kullanıyor olabilir mi? Sigara içiyor mu? Sigara diye başka birşey içiyor olabilir yada hap olan uyuşturuculardan alabilir.

• Allah şifa versin. Vitamin eksikliğinden de olabilir yukarıdaki arkadaşın dediği gibi kaslarda gevşeme vs. de olabilir. Aslında vitamin eksikliği daha muhtemel çünkü geniş bi süreç değil ani vurup kısa sürüyormuş herhalde. Farklı bir doktora götürün kardeşim.

Büyü diye bir olay var. Büyü yapanın cehennemin en dibinde yanacağı hadislerle bildirilmiştir.

• Edit:Yanlıs okumusum hocam kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nobalis -- 5 Kasım 2014; 1:40:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayberk.

Uyuşturucu kullanıyor olabilir mi? Sigara içiyor mu? Sigara diye başka birşey içiyor olabilir yada hap olan uyuşturuculardan alabilir.

Sigara içiyor ama hap, ot.. hiç sanmıyorum öyle biri değil. Acaba sevgilisiyle arası kötü diye bir iki bira içiyor da bünyesi zayıf olduğu için mi bu kadar etki ediyor diye düşündük. Çünkü geçen hafta bi tane bira aldı içti hemen sarhoş oldu.

Ama bugün ben duştayken veya geçen gün ben arabadan 1 dakikalığına inmiştim o arada içmemiştir heralde. Aile büyükleri falan da konuştu bu konudai ilaç kullandığın süre içerisinde alkol içmeyeceksin dediler. Bilmiyorum ya kafam çok karışık acaba içiyo mu Yarın tüm ceplerini, arabasını falan kontrol edicem umarım bi şey bulurum da öğreniriz problemin kaynağını

• quote:

Büyü diye birşey yok.

Büyü vardır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.