Şimdi Ara

Abime Büyü Yapılmış Olabilir Mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Büyü yok diyenler neye dayanarak söylüyor bunu gayet de vardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gözleri kızarıyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Allah şifa versin. Vitamin eksikliğinden de olabilir yukarıdaki arkadaşın dediği gibi kaslarda gevşeme vs. de olabilir. Aslında vitamin eksikliği daha muhtemel çünkü geniş bi süreç değil ani vurup kısa sürüyormuş herhalde. Farklı bir doktora götürün kardeşim.

Büyü diye bir olay var. Büyü yapanın cehennemin en dibinde yanacağı hadislerle bildirilmiştir.

Çok teşekkür ederim abi. Vitamin eksikliği için aylardır ilaç kullanıyor düzelirdi diye tahmin ediyorum şimdiye kadar, yine de daha iyi bi doktora tekrar göstericez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guuwa chi-mu

gözleri kızarıyormu ?

kızarıklığa dikkat etmedim ama gözleri kısılıyor ve bayık bayık bakıyor böyle gecenin ortasında uykudan uyanmış gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

quote:

gözleri kızarıyormu ?

kızarıklığa dikkat etmedim ama gözleri kısılıyor ve bayık bayık bakıyor böyle gecenin ortasında uykudan uyanmış gibi

kardeşim abin sigara içiyomu ?
  • quote:

quote:

quote:

gözleri kızarıyormu ?

Evet içiyor.

Eklemeyi unuttum bu durumu yaşadığında gözleri bazen de fal taşı gibi açılıyor öyle şaşkın şaşkın bakıyor etrafa, ama genelde kısık ve bayık
  • quote:

quote:

quote:

quote:

gözleri kızarıyormu ?

Evet içiyor.

Eklemeyi unuttum bu durumu yaşadığında gözleri bazen de fal taşı gibi açılıyor öyle şaşkın şaşkın bakıyor etrafa, ama genelde kısık ve bayık

kardeşim abinin cüzdanına ve sigara paketini gizlice iyice karıştır her yerine bak

bonzai içiyo olabilir sigaranin ucuna koyup

• Büyü diye bir şey yok mu ? güldüm açıkçası. Neyse tartışmaya girmiyim.

Kardeşim dört dörtlük bir müslüman değilim hatta dindar bile değilim ama büyü musallat o tarz şeylere inanırım inancım gereği. Çok basit gelebilir ama ''Felak,Nas'' büyü için var veya musallat olma durumları için. Çok öyle bir düşüncen varsa yanında oku veya ona ver o okusun çok kısa zaten birde öyle dene için rahat etsin birde ihlas oku. Bizim bir abimiz vardı onun sözü geldi aklıma şimdi Felas ve Nas korur İhlas def eder diye
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.