Bildirim
ABİ VAR MI BÖYLE KARİZMA? (SS'li)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aynen, başına da Özbek kalpağı takmış Atamız.
_____________________________ -
Başlığı görünce wolverine atasım geldi ama konuya girip Atarürk'ü görünce vazgeçtim.
https://onedio.com/haber/o-her-haliyle-yakisikli-atamizin-daima-ve-her-kosulda-cok-karizmatik-oldugunun-15-kaniti-738844
Burada da pek çok karizma fotoğrafı var. Her haliyle karizma ama burada daha bi güzel durmuş._____________________________ Bir ada değildir insan, bütün hiç değildir bir başına; anakaranın bir parçasıdır, bir damladır okyanusta; bir toprak tanesini alıp götürse deniz, küçülür Avrupa, sanki yiten bir burunmuş, dostlarının ya da senin bir yurtluğunmuş gibi, ölünce bir insan eksilirim ben, çünkü insanoğlunun bir parçasıyım; işte bundandır ki çanlar kimin için çalıyor diye sorma; çanlar senin için çalıyor. -
Bunun kalitelisi yok mu duvar kağıdı yapardık _____________________________ Daha az değer verseydin istekleri de daha az olurdu -
quote:
Orijinalden alıntı: HarveyBullock
Bunun kalitelisi yok mu duvar kağıdı yapardık
Maalesef bulamadım.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bu Trablusgarb resimlerinde karizmanın kitabını yazmış Atam. Büyüğünü bulsam duvarımı kaplıycam. O kadar gereksiz işler yapan ressam var şu resimleri büyütüp tekrar yapmıyor. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler