Şimdi Ara

Abi niye türkçe kaynaklarda hiçbir şey yok ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu millet aklına takılanı niye sormuyor çekingenlikten mi utangaçlıktan mı sormamışlar da bu kadar boş türkçe kaynaklar? Ne aratırsam aratayım çıkmıyor aynısını ingilizce aratıyorum aynı başlığı 100 tane paylaşmış elin yabancıları ve farklı farklı detaylı şekilde açıklanmış. Delirecem ya sorun abi aklınıza takılanları forum sitelerine sağa sola da benim gibiler googleye aratınca boş dönmesinler

• Oyunlarda da böyle

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sorunca da google a yaz bulursun diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • internette niye çekingenlik olsun ki ya? belki üşengeçlik olabilir foruma üye olmaya uğraşmak istemiyordur falan. Bi ara bi forumda, yabancı forumlardaki konuları türkçeye çevirip kendi forumlarında açıyorlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozukparacorci -- 23 Aralık 2021; 23:27:21 >
  • Valla aynı dertten yanıyorum. Discord redditte buluyorsun onlarda ingilizce bir şey anlamıyoruz. Mecbur öğrenmek lazım anadil gibi ingilizceyi başka çare yok. Maalesef toplumumu tüketimi seven bir toplum instagramda vakit geçirmek daha cazip geliyor. Forum kültürü ise öldü bitti son kalanları biziz işte.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.