Şimdi Ara

Abi bu nedir ya? Resmen adamı bunalıma sokar bu görüntü... (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
8
Favori
22.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Charlie mi tipsiz? Neye göre? Kime göre? Ben büyük bi Dominic Mogathan fanıyım. Ona laf konduramam.
  • @Betonaoturmaüsütürsün

İlk foto kötü de diğerleri güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fαirytαle

Charlie mi tipsiz? Neye göre? Kime göre? Ben büyük bi Dominic Mogathan fanıyım. Ona laf konduramam.

Hayran olacak başka adam yok muydu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Betonaoturmaüsütürsün

quote:

Orijinalden alıntı: Fαirytαle

Charlie mi tipsiz? Neye göre? Kime göre? Ben büyük bi Dominic Mogathan fanıyım. Ona laf konduramam.

Hayran olacak başka adam yok muydu?

Var da ona da olmamam için bi sebep yok. Ben sırf o öldü diye 3. sezondan sonra Lost'u bıraktım, tadı kalmamıştı.
  • Çarli çok karizma adamdır, dizide ukala ergen rolünü oynuyordu, o yüzden size kötü geliyor adam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UrbanBoy

@Betonaoturmaüsütürsün

İlk foto kötü de diğerleri güzel

eyvallah bu 35 kg vermiş halim. Onu da belirteyim yani
  • ulan charlinin nesi tipsiz,herif hayvan gibi yakışıklı idda ediyorum şu dh de değil ondan yakışıklı ,yanına yaklaşıcak bir tane adam yoktur.
    Yakın fotoğrafta yada sinemada fotojenik olmak çok zordur biz koysak suratımız patates gibi çıkar.Ayrıca beğenmediğiniz charlie o köylü güzelini çoktan tert etti şu an fıstık gibi bir hatunla çıkıyor.
    o patates suratlarınızı koyup daha fazla rezil olmayınhe şaka yapıyorsanız o başka.
  • he birde şu adriana lima jaric olayı var,adam abarttığınız kadar çirkin değil ayrıca bakalım hanginizde onunki kadar malafat var.

sakın nerden biliyosun ,denedinmi esprisi ile gelmeyin.
  • Ohoo siz asıl olayı kaçırmışınız

Abi bu nedir ya? Resmen adamı bunalıma sokar bu görüntü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Léviathan

quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

quote:

Orijinalden alıntı: maviturk

quote:

Orijinalden alıntı: strify

Lost'takilerde var bi gariplik.

belkide kimyası güzeldir

Bir şey deilde josh da akıl yok mu bilmiyorum en sexy erkek felan seçildi evli olduğu kadına bak

Bence adamdaki ufak. Kız da beni terkedersen herkese söylerim diye tehdit ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xenom

quote:

quote:

quote:

quote:

belkide kimyası güzeldir

Bir şey deilde josh da akıl yok mu bilmiyorum en sexy erkek felan seçildi evli olduğu kadına bak

Bence adamdaki ufak. Kız da beni terkedersen herkese söylerim diye tehdit ediyor

aynen dostum bunu diyecektim unuttum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekoya81

quote:

Orijinalden alıntı: Xenom

quote:

quote:

quote:

quote:

belkide kimyası güzeldir

aynen dostum bunu diyecektim unuttum.

bence kızın muamelesi iyi karçırmak istemiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: áshtráy

quote:

Orijinalden alıntı: Vikernes

Allah günah yazmasın da adam paintte çizilmiş gibi.

Sen yağlı boya mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekoya81

ulan charlinin nesi tipsiz,herif hayvan gibi yakışıklı idda ediyorum şu dh de değil ondan yakışıklı ,yanına yaklaşıcak bir tane adam yoktur.
    Yakın fotoğrafta yada sinemada fotojenik olmak çok zordur biz koysak suratımız patates gibi çıkar.Ayrıca beğenmediğiniz charlie o köylü güzelini çoktan tert etti şu an fıstık gibi bir hatunla çıkıyor.
    o patates suratlarınızı koyup daha fazla rezil olmayınhe şaka yapıyorsanız o başka.

Abicim sen ne içtin de bu kadar cesaretlendin? Burda binlerce DH üyesini patates suratlı olmakla itham ediyorsun Sen kendi fotonu koyda objektif yorumları görelim karar verelim, çarli mi patates? sen mi? ben mi? diğerleri mi?
  • Beyler şu fotoları alıntı yapmayın lan. Aşağı indirmeye üşeniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wrigoo

Şu anki sevgilisi. Hamile kendisi. Birlikte mutlularsa size giren çıkan ne anlamıyorum. Anca dövünürsünüz burda. Kişilik olarak tanımıyoruz sonuçta. Russell Brand, Katy Perry'nin sevgilisi misal, çok yakışıklı değil belki ama acayip komik adamdır. Stand-upları falan ödüllüdür hep. Kendisinde ikiz kulelerin bombalanmasının ertesi günü usama bin ladin kıyafeti giyecek g.t vardır ayrıca. Klavyeden sallayın tabii. Yazın yazın artık Katy Perry üstünüze atlayacak kocasına tipsiz diyince. Hey allahım ya.

Adamın zoruna gitmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 4 Haziran 2011; 1:16:58 >
  • konu amma tuttu ha
  • quote:

Orijinalden alıntı: carl johnson

konu amma tuttu ha

Bu kadar ilgi olacağını hiç ummamıştım Ama DH halkı da dolmuş benim gibi "tipsiz erkek,güzel kadın" konusu hakkında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Betonaoturmaüsütürsün

quote:

Orijinalden alıntı: carl johnson

konu amma tuttu ha

Bu kadar ilgi olacağını hiç ummamıştım Ama DH halkı da dolmuş benim gibi "tipsiz erkek,güzel kadın" konusu hakkında

hadi iyisin köpek
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.