Şimdi Ara

abi bu ne??? artık oyun cd si bulamıyorum hepsi dvd

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya ben bugün favori oyun satıcıma gidip eee ne var yeni dedim herzamanki gibi adam bunlar var dedi ve onlar

prince of persia 2 dvd ve moh pasific assult dvd bende de dvd yok ama aldım ark.lardan dvd alacam artık :)

daha önce aynı yerden farcry dvd almıştım sordum ee bari hl2 dvd side vardır sende yok dedi ama bulacam felan dedi dvd 7 milyon
    merak ettim ist. ve ank. da da öyle mi????????? ben antepteyim

• Oyunların kapasiteleri arttıkça kullanılan cdr miktarıda artıyor.
    Dvd kapasite bakımından daha iyi ve pratik.
  • ticari oyundan başka birşey deyil kopya oyunlar için diyorum.orjinal oyunda garantisinden tut kitapçığına ve kutusuna kadar kaliteli ama atıyorum kopya bir oyun düşünelim 1.5 gb olsun çift yada 3 cd yapacağına 1 dvd yapıyor 750 tl lik dvd ye 10 milyon bayılıyoruz.öbür taraftan 3 cd de aynı fiyata geliyo tabi.
  • Valla dışarıda ne varsa buraya o geliyor. Yani bizi bağlayan yurt dışı. Çünkü satıcılar bunları yabancı sitelerden indiriyor.

Zaten artık oyun oynanan her eve en azından bir dvdrom girmeli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cool2hate

...felan dedi dvd 7 milyon
    merak ettim ist. ve ank. da da öyle mi????????? ben antepteyim

ben ank.lıyım burda 12 ile 9 milyon arası sen gene iyisin walla
  • bu dvd olayından daha iyi kazanırlar dms dvd 4x lerin 25 tanesi 15ytl yani tanesi 60 ykrş hemde 15 dak. da 6 cd lik bi oyunu yazabiliyolar
  • oO Güsel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • walla yakında bende mi bu işe girsem .
  • istanbuldada aynı sonuçta bu işi yapan şerefsiz şebeke heryere dağıtıyorlar...... çok pahalı iyi para kırıyorlar maliyeti 1milyon ise 7 milyona sattığı hermaldan 6 melyon cepte .........
  • Bi arkadaş ankarada 5 milyona satıyordu. Ama şimdi işe girdi bırakmıştır belki.
  • o arkadaşı bi bulsak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cNYs -- 10 Aralık 2004, 11:51:29 >
  • Siz onu bırakın da, ben artık Istanbul'da adam akıllı oyun alabileceğim biryer bulamıyorum. Alıyorsun, evde bi bakıyorsun, ya install sırasında hata veriyor, ya tamamen bozuk çıkıyor, ya da bi bakıyorsun Fransızca veya Ispanyolca oluyor oyun. Istanbul'da PM olarak bozuk olmayan oyun alabileceğim yerler tavsiye edebilirmisiniz? Taksim civarı olursa süper olur.
  • wallaha abicim ole diyosan ewine yakin bi yer bul cd satan bozuk ciktimi goturursun sen ole diyon adam akilli cd satan yer diye abi kopya cd nin adam akillsi olurmu allahkina dvd daha iyi bence cd dolabim azina kadar doldu bide bi oyunun atiyorum 4 cd bi cd si bozuldumu at gitsin yada kaynoldu ara derdi dvd iyidir abi dvd alin bence
  • dvdrw yaygınlastı artık.dvd olarak maliyet daha düsük
  • son dönem oyunlar 1.5-2 gb'tan aşağı değil ki,adamlar uyanık.bir de dvd'nin karizması var.
  • 1 yıldır oyun almıyorum hepsini netten indirdim n güzel şeymiş bu adsl ya
  • evet dışardan özellikle yazıcıoğlundan aldığımız oyunlar çoğunluğu bozuk çıkıyo.fiyatları ucuz ama insan güvenemiyo.bir ara bir arkdaş bu işi film dükkanında yapıyodu kaçak olarak.oyunlarda adam gibi ucuz ve kaliteliydi.herifin ortağı kazık atınca adam kapadı gitti.şimdi kaldık yazıcıoğlunun yanındaki handa satılan oyunlara.ama netten indirmekte bir fikir ama bazen koskoca bir dosya indiriyorsunuz bir yerinde arıza çıkıveriyor hayda olayları yani.....kısaca şu lisanslı oyunları ucuzlatsalarada herkes adam gibi alabilse .....
  • tezgahlardan oyun al sonra kabız ol benim sloganımm bu
  • Oyunu internet cafeden alacaksın crackine kadar herşey hazır hatta yama falan da alabiliyorsun.Bu arada izmitte de oyun dvd 7 kağıda cd 1,5 ytlden.
  • Biz cahil kaldık Hala cd ile oynuyoz yakında ekran kartını alayım (9800 Pro) sonra ilk hedefim DVD RW almak olcak....
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.