Şimdi Ara

ABERCROMBIE & FITCH severlere :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_21528039/tm.htm

şu ilana bi bakarmısınız arkadaşlar orda kimse bakmıyor yaa

fiyat iyimidir sizce

• Gereğinden fazla ucuz.Büyük ihtimalle sahte.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ata

Gereğinden fazla ucuz.Büyük ihtimalle sahte.

evet orjinalleri 150 lira falan zaten.1. sınıf çakma ürün.kaliteli gayet dikişleri falan
  • Bide şunu bulsak

• quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

Bide şunu bulsak

ooo manyak bişiymiş yazın tatilde acayip karizma olur
  • Anlaşılan yakında "Herkes Converse giyiyor" konuları yerine "Herkes Abercrombie & Fitch" giyiyor konuları açılacak.
  • giyimde yaşamın bi parçası yaşam tarzı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim bi yakınım gemide çalışıyor made in peru yazan bi kaç tane getirmişti bana ama arkadaşlar böyle bir kalite böyle bir karizma yokk sokakta yürürken millet dönüp bi daha bakııyor yanaklarımı pufpuflu yakasına sürtmekten mutluluk duyuyordum baya bi giydim 3 sene felan sonra sıkıldım hala ilk günkü gibi duruyor o başka tabi...gittigidiyordan orjinalllll diye bas bas bağıran birinden bi tane aber aldım ama benim kullandıklarımla uzaktan yakından alakası yok tamma kaliteli olabilir ama asla GERÇEK afn değiller...bizzat yaşadım 220 ytl lik yediğim kazıkta hala içimde duruyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: vaynett

Benim bi yakınım gemide çalışıyor made in peru yazan bi kaç tane getirmişti bana ama arkadaşlar böyle bir kalite böyle bir karizma yokk sokakta yürürken millet dönüp bi daha bakııyor yanaklarımı pufpuflu yakasına sürtmekten mutluluk duyuyordum baya bi giydim 3 sene felan sonra sıkıldım hala ilk günkü gibi duruyor o başka tabi...gittigidiyordan orjinalllll diye bas bas bağıran birinden bi tane aber aldım ama benim kullandıklarımla uzaktan yakından alakası yok tamma kaliteli olabilir ama asla GERÇEK afn değiller...bizzat yaşadım 220 ytl lik yediğim kazıkta hala içimde duruyor

evet şuan sattığımdan bende giyiyorum o dediğin varya yanakları puf puflu çok harika bişi bundada var gerçekten çok hoş insanın boynuna gerçekten güzel geliyor masaj gibi

• quote:

Orjinalden alıntı: kedimi kestim

quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

Bide şunu bulsak

ooo manyak bişiymiş yazın tatilde acayip karizma olur

• çok bela bişi yaa diesel en son favorimdi ama son zamanlarda abercombie bomba gerçekten çokta ürününü sattım
  • quote:

çok bela bişi yaa diesel en son favorimdi ama son zamanlarda abercombie bomba gerçekten çokta ürününü sattım

Yapma yaa dostum markalardan bişey anlamadığın belli oluyor diesel nereeeee Abercrombie neree!!!!Yıllrdan beri Diesel Aberin olsa olsa anca astarı olur....tabi ki abercrombie yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: vaynett

quote:

çok bela bişi yaa diesel en son favorimdi ama son zamanlarda abercombie bomba gerçekten çokta ürününü sattım

Yapma yaa dostum markalardan bişey anlamadığın belli oluyor diesel nereeeee Abercrombie neree!!!!Yıllrdan beri Diesel Aberin olsa olsa anca astarı olur....tabi ki abercrombie yani

zevkler ve renkler tartışılmaz derler diesel bende 2. sırada

• quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_21528039/tm.htm

şu ilana bi bakarmısınız arkadaşlar orda kimse bakmıyor yaa

fiyat iyimidir sizce

şu an üstümde aynı modelin,kapşon içi yeşil ve yazıları mavi/yeşil el yazısı şeklinde olanı var
    not: ben 20 ytl'e almıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterWhite00 -- 29 Şubat 2008; 21:24:20 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.