Şimdi Ara

Abdullah Çatlı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çatlı Reisin yaptıkları kendısı gıbı unutulmaya baslandı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• küçük katillere tarihte yer yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -banderas

küçük katillere tarihte yer yok

Böyle diyenlerin çoğunun Lenin, Stalin gibi en vahşi katilleri baş tacı etmesi çok ironik.

• quote:

Orijinalden alıntı: -RUHSUZ

quote:

küçük katillere tarihte yer yok

Böyle diyenlerin çoğunun Lenin, Stalin gibi en vahşi katilleri baş tacı etmesi çok ironik.

Bunu diyen Kürt zaten

@banderas

Sen önce bi kendi tarihinden söz et kendi liderlerini söylede ondan sonra bizimkilere laf at.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezar312 -- 8 Kasım 2014; 22:33:02 >
  • -RUHSUZ kullanıcısına yanıt
    stalin kadar nefret ettiğim katil yok yeryüzünde

• sezar312 kullanıcısına yanıt
    bu forumda tek yaptığın şey sidik yarışı lider dediğin adamı ne kadar tanıyorsun diye sorsam yüz yüze ilk okul çocuğu gibi susarsın şimdi elinin altındaki interneti kullan ve farklı birkaç kaynağa göz at

• quote:

bu forumda tek yaptığın şey sidik yarışı lider dediğin adamı ne kadar tanıyorsun diye sorsam yüz yüze ilk okul çocuğu gibi susarsın şimdi elinin altındaki interneti kullan ve farklı birkaç kaynağa göz at

Tanıyorum ben merak etme.5 Bin yıllık tarihinden söz et biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezar312 -- 8 Kasım 2014; 23:53:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Selman Kahya fetöcü mü?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sezar312 kullanıcısına yanıt
    dedi meraklı yavru kurt

• -banderas kullanıcısına yanıt
    dedi azgın eşek
    Küçük katil demişsin senin küçük katil dediğin adam bir kahramandı ve devlet görevlisiydi. susurlukta uzerınde yeşıl pasaport oldugundan bahsederdim ama kahve sohbetlerınden ılerı gıtmez Çatlı hakkında bilginiz.
    internetten okuyan mı var. biz çatlıyı ınternet okusak haın cani katil bilirdik. biz çatlıyı kıtaplardan, insanların yasanmış hikayelerini okurken ögrendik.

Klavye alimini oynamanız hem komik hem aptalca.
  • Ben doğru dürüst hatırlamıyorum.
  • Forumda hiç büyüğümüz yoqmu 40-50 yaslarda takilanlar onlar anlatsin. ama benim bildigim zamaninda devlete calismis cok buyuk ve temiz isler yapmis . Ardinda devlet onuda cöpe atinca pis işlere başlamiş dir... Yanlişim varsa af olsun.

• isterse Muhammedin oğlu olsun insan öldürmeye kimsenin hakkı yok insan hayatından bahsediyorum hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Centilmen.4444

Forumda hiç büyüğümüz yoqmu 40-50 yaslarda takilanlar onlar anlatsin. ama benim bildigim zamaninda devlete calismis cok buyuk ve temiz isler yapmis . Ardinda devlet onuda cöpe atinca pis işlere başlamiş dir... Yanlişim varsa af olsun.

o yılları yaşadım desem inanmıyorsunuz ki :)

benim bildiğim kadarıyla sağ-sol olayları sırasında ülkücü olarak çok olaya katılmış ve 12 Eylül de yakalanıp tutuklanmış ,lakin sonrasında Asalayı yok etsin diye devlet tarafından gizli görevle salıverilmiştir

o ve ekibi göreve başlamadan önce çok sayıda ataşemiz şehit edilmişti , onlar göreve başladıktan sonra suikastler bıçak gibi kesildi ve Asala örgütü tarihe karıştı

ancak ondan sonrası sır olarak kaldı ,Susurluk kazası sonrası çok tuhaf bir şey ortaya çıktı ,normalde birbirine düşman olması gereken şahıslar nasıl olduysa aynı araçta kaza geçirmiş şekilde bulundu

yani Çatlı sırlarla dolu bir hayat yaşamış ,kimisi için kahraman -kimisi için cani katil olarak hafızalarda yer etmiştir

işin gerçeği bunu tam bilen sayısı çok azdır ve onlar da bugüne kadar konuşmadı

• KB minik ülkücülerin yeni göz bebeği oldu galiba.
  • kemal1414 kullanıcısına yanıt
    Aynen Hocam bende öyle biliyorum...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.