Şimdi Ara

Abdullah avcı'yı tebrik ederim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu kadar kamuoyu, medya tepkisine rağmen dünkü maçta selçuk inanı gene yedek soyundurması oldukça cesur ve yürekli bir davranıştır. son dönemde medyanın karşısında bu kadar dik durabilen , inandığını yapan bir teknik adam görmedim. eski dönemlerde spor medyasının kurduğu takımları çok gördük ama dünkü maçta abdullah avcı açıkça şunu diyor: "bu takımı medya değil ben yaparım "

bana göre de selçuk inan türkiyenin en iyi orta saha oyuncusu ama bir oyuncu üzerinden de bu kadar tartışma yaratmak , ortalığı ayağa kaldırmak , teknik ekibin seçimine ve diğer oyuncuların emeğine haksızlıktır. milli takımın teknik sorumlusu abdullah avcıysa kendi inandığı doğrular neyse herkes ona saygı gösterecek bütün medya, spor yazarları artık bıraksınlar kadro seçmeyi, şu oynar, bu oynamaz nutuklarını. maalesef bunlar bizde alışkanlık olmuş eskiden beri özellikle kaybedilen maçlarda sonra hep aynı muhabbet ediliyor. artık sıktınız.

golden sonra selçuk inanın tavırlarına de anlam vermek mümkün değil, selçuğun profosyenel görevi, görev verildiği zaman çıkıp normal futbolunu oynamaktır, oyundayken ve özellikle milli forma altında kimseye tavır koyamaz. milli forma kimsenin tapulu malı değildir.

• Selcuk ve hamit ayip etti. Akilli olsunlar kimsenin yeri garanti degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söylediklerine hemen hemen katılıyorum. Golden sonra sevincini çılgınlar gibi kutlaması bence daha abes olurdu. Oynadığımız takım estonya ve 70 dk 1 kişi eksik oynamışlar. Aynı zamanda atığı gol 3. gol yani formalite bir gol. Tepki amaçlı yaptıysa bile bence haklı. Patronun sana 3 ay maaş vermesin ve 4. ay çıkarıp yarım maaş versin ne yaparsın? Para aldığına biraz sevinirsin ama coşmazsın değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

Söylediklerine hemen hemen katılıyorum. Golden sonra sevincini çılgınlar gibi kutlaması bence daha abes olurdu. Oynadığımız takım estonya ve 70 dk 1 kişi eksik oynamışlar. Aynı zamanda atığı gol 3. gol yani formalite bir gol. Tepki amaçlı yaptıysa bile bence haklı. Patronun sana 3 ay maaş vermesin ve 4. ay çıkarıp yarım maaş versin ne yaparsın? Para aldığına biraz sevinirsin ama coşmazsın değil mi?

Ne alaka o nasıl bir örnek öyle?
  • quote:

Söylediklerine hemen hemen katılıyorum. Golden sonra sevincini çılgınlar gibi kutlaması bence daha abes olurdu. Oynadığımız takım estonya ve 70 dk 1 kişi eksik oynamışlar. Aynı zamanda atığı gol 3. gol yani formalite bir gol. Tepki amaçlı yaptıysa bile bence haklı. Patronun sana 3 ay maaş vermesin ve 4. ay çıkarıp yarım maaş versin ne yaparsın? Para aldığına biraz sevinirsin ama coşmazsın değil mi?

Ornege bak.

• Rakip Estonya olmasaydı sıkardı o cesaret...

Kurtardı paçayı ama Selçukta verdi cevabı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam yanlışları var fakat takım top oynuyor. Hiddink zamanında resmen utançtan maçı izleyemiyordum. En azından bir şeyler yapmaya çalışan bi takım var. Her hocaya aynı muameleyi yapmayın artık bi sabredin ya. Türkiye bu Estonya gibi takımları yenemeyecek haldeydi 1-2 sene önce.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arda Turan için Süper İddia
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janti

Rakip Estonya olmasaydı sıkardı o cesaret...

Kurtardı paçayı ama Selçukta verdi cevabı.

Cumle bile kuramiyosun yaaa.
    Selcuk neyin cevabini verdi ? Ayagina gelen topa vurarak mi. Maci izlemeyen biri, bizi ipten aldi sanacak :D

• quote:

Örneğe bak ne alakası var şimdi ? Haklıymış bende Selçuk'un oynaması gerektiğini düşünüyodum ama hoca o oynatır oynatmaz
  • quote:

Örneğe bak ne alakası var ya
  • mükemmel bir örnek muhteşemsin
  • Selçuk'u yedek bırakmasının sebebi tepkilere gelemem kararlıyım diye düşündü.Estonya keklik tabii.Sağlam bir takım olsaydı görürdü o egosunu sıvardı iyice.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

şimdi patronun maaşı sana hayrına vermiyo, hepsini ödemek zorunda yarım marım diye bişey yok mahkemeye.....

amaaan neyse ya niye ben açıklıyorum ki ?
  • Peki Hollanda maçında neden oynatmadığını defalarca açıklamak zorunda olmasına ne demeli? Adam resmen ezildi bu durum karşısında.
    Selçuk'a karşı 1-0 geriye düştü.

Hele ilk geldiği zaman Volkan ve Emre'yi kadroya almamıştı. Adam günler boyu yok ben Emre ve Volkan'la konuştum sorun demekten yoruldu.

Hiç bir vasfı yokken belediye antrenörünü milli takıma getirirsen oyuncularına karşı hep 1-0 geriye düşer.

Bir teknik direktörün başına gelecek en kötü olay oyuncusuna karşı geriye düşmektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

Peki Hollanda maçında neden oynatmadığını defalarca açıklamak zorunda olmasına ne demeli? Adam resmen ezildi bu durum karşısında.

Hele ilk geldiği zaman Volkan ve Emre'yi kadroya almamıştı. Adam günler boyu yok ben Emre ve Volkan'la konuştum sorun demekten yoruldu.

Hiç bir vasfı yokken belediye antrenörünü milli takıma getirirsen oyuncularına karşı hep 1-0 geriye düşer.

Bir teknik direktörün başına gelecek en kötü olay oyuncusuna karşı geriye düşmektir.

Hiç bir vasfı yokken ?

Daha fazla futbol hakkında yorum yapma .
  • quote:

Peki Hollanda maçında neden oynatmadığını defalarca açıklamak zorunda olmasına ne demeli? Adam resmen ezildi bu durum karşısında.

Abdullah Avcı'yı pek sevdiğim söylenemez. Ama adama hakaret etmeyin. Ne demek hiçbir vasfı yok. Kısıtlı kadro ile U-17 Milli Takımla Avrupa Şampiyonluğu var. İBB ile 4 büyüklere bildiğin kök söktürdü. Anlayacağın dünkü teknik direktör değil.

Bence bu Selçuk mevzusu çok uzadı. Bana kalırsa Selçuk oynasın, gayet formda bir oyuncu. Ama kimse hocanın ne düşündüğü sormuyor. Herkesin sanki zilyon tane teknik direktörlük sertifikası var da Avcı'dan daha iyi biliyor. Zamanında Ersun Yanal'ın başını, Hakan Şükür diye yediniz şimdi sıra Avcı'da mı? Yine aynı zihniyet Şenol Güneş'in karizması yok diye adamı tek başarısız bir sonuçta gönderdi. (GS'li arkadaşları töhmet altında bırakmıyorum, sadece zihniyete örnek verdim). Yapmayın biraz yapıcı yorumlar yapın. Sürekli yerli hoca diyoruz ama destek sıfır.

• Abdullah Avcı'nın ne başarısı var? Takımını 5-6 sene boyunca ilk 10'a sokması mı başarıdır? Yoksa büyük takımları yendiği için mi başarılı?

Bu gibi adamlar ancak bu ülkede futbolda mevki sahibi olurlar. Bu yüzden de Türk futbolu böyle batık durumdadır.

Ligde amacı olmayan, taraftarı olmayan, yönetim kurulunun bile amacını bilmediği bir takımı 5-6 sene yönetip, ilk 10'a soktuğu için adam futbol profesörü oldu. Adam seneler boyunca takımına kontratak oynattı. Hedef maçlarda oyuncularını daha iyi konsantre edip puanları aldı. Almasa kimse niye alamadın demek. Alınca büyük teknik direktör olup, milli takıma getiriliyor.

Hollanda mili takımının bu kadrosunu görünce bu gruptan yenilgisiz lider olmamız gerektiğini söylemiştim. Gruptaki liderliği belirleyecek maçta Tunay denen ne idüğü belirsiz adamla başladık. Sonraki maçta ilk oyuna alınan adam yine Tunay oldu.

Abdullah Avcı milli takım teknik direktörlüğüne elde ettiği başarılarla gelmiş bir adam değil, atanmış adamdır.

• bu kadar kamuoyu, medya tepkisine rağmen dünkü maçta selçuk inanı gene yedek soyundurması oldukça cesur ve yürekli bir davranıştır.

Sadece şu cümleni okudum ve buna dair sana şunu deyim; inadından mı yaptı, yoksa cidden taktiksel planlarında yer almıyor mu? Öncelikle bunu bilmemiz şart. Taktiksel planlarında yer almayıp, oynatmamışsa; sana katılabilirim. Fakat inadından yapmışsa eğer, bu ilerde başımıza çok büyük zararlar açabilir.
  • quote:

Söylediklerine hemen hemen katılıyorum. Golden sonra sevincini çılgınlar gibi kutlaması bence daha abes olurdu. Oynadığımız takım estonya ve 70 dk 1 kişi eksik oynamışlar. Aynı zamanda atığı gol 3. gol yani formalite bir gol. Tepki amaçlı yaptıysa bile bence haklı. Annen sana hadi kalk şu pis çöpleri dök dediğinde 3 poşet değilde 1 poşet olduğunu söylerse biraz sevinirsin ama coşmazsın değil mi?

Verdiğin örnek işte bu kadar saçma..

• quote:

Orijinalden alıntı: S R T

quote:

Abdullah Avcı'yı pek sevdiğim söylenemez. Ama adama hakaret etmeyin. Ne demek hiçbir vasfı yok. Kısıtlı kadro ile U-17 Milli Takımla Avrupa Şampiyonluğu var. İBB ile 4 büyüklere bildiğin kök söktürdü. Anlayacağın dünkü teknik direktör değil.

Bence bu Selçuk mevzusu çok uzadı. Bana kalırsa Selçuk oynasın, gayet formda bir oyuncu. Ama kimse hocanın ne düşündüğü sormuyor. Herkesin sanki zilyon tane teknik direktörlük sertifikası var da Avcı'dan daha iyi biliyor. Zamanında Ersun Yanal'ın başını, Hakan Şükür diye yediniz şimdi sıra Avcı'da mı? Yine aynı zihniyet Şenol Güneş'in karizması yok diye adamı tek başarısız bir sonuçta gönderdi. (GS'li arkadaşları töhmet altında bırakmıyorum, sadece zihniyete örnek verdim). Yapmayın biraz yapıcı yorumlar yapın. Sürekli yerli hoca diyoruz ama destek sıfır.

+

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.