Şimdi Ara

Abdullah avcı'yı tebrik ederim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bu kadar kamuoyu, medya tepkisine rağmen dünkü maçta selçuk inanı gene yedek soyundurması oldukça cesur ve yürekli bir davranıştır. son dönemde medyanın karşısında bu kadar dik durabilen , inandığını yapan bir teknik adam görmedim. eski dönemlerde spor medyasının kurduğu takımları çok gördük ama dünkü maçta abdullah avcı açıkça şunu diyor: "bu takımı medya değil ben yaparım "

bana göre de selçuk inan türkiyenin en iyi orta saha oyuncusu ama bir oyuncu üzerinden de bu kadar tartışma yaratmak , ortalığı ayağa kaldırmak , teknik ekibin seçimine ve diğer oyuncuların emeğine haksızlıktır. milli takımın teknik sorumlusu abdullah avcıysa kendi inandığı doğrular neyse herkes ona saygı gösterecek bütün medya, spor yazarları artık bıraksınlar kadro seçmeyi, şu oynar, bu oynamaz nutuklarını. maalesef bunlar bizde alışkanlık olmuş eskiden beri özellikle kaybedilen maçlarda sonra hep aynı muhabbet ediliyor. artık sıktınız.

golden sonra selçuk inanın tavırlarına de anlam vermek mümkün değil, selçuğun profosyenel görevi, görev verildiği zaman çıkıp normal futbolunu oynamaktır, oyundayken kimseye tavır koyamaz.

• Selçuk'u oynatacağı varsa da basından dolayı oynatmadı zaten.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.