Şimdi Ara

ABD vizesi almak !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar work and travel yada dil okulu için yurt dışına çıkmayı düşünüyorum bu yaz.Biliyorum biraz geç oldu ama abd yada ingilitere vizesi almam kaç gün sürer ? Daha önce alan var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Alttan1Tire

ingiltere vizesi 3 günde çıktı benim + work & travel olayı hikaye kaptırmayın kendinizi

nasıl aldın hocam

ingiltere vizesi 3 günde çıktı benim + work & travel olayı hikaye kaptırmayın kendinizi

Hocam sence work and travel mi yoksa ingilterede 1 aylık dil okulumu ? Avantajları dezavantajları filan yazabilirmisin ?

Orijinalden alıntı: Prooptik

quote:

nasıl aldın hocam

EF isimli dil okulu ile gittim onların evrakları + kendi turizm acentamızın tanınmışlığı sayesinde 3 gün gibi bir sürede çıktı vizem

Orijinalden alıntı: niquel

quote:

Hocam sence work and travel mi yoksa ingilterede 1 aylık dil okulumu ? Avantajları dezavantajları filan yazabilirmisin ?

work & travel'dan memnun olan 1 kişi ya bana denk gelmedi yada büyük bir çoğunluğu memnun değil.Kendi fikrim, 1 aylık dil okuluda az bir süre ben 6 hafta kaldım tanıştığım kişilerin içinde en az süreli olan kurs benimkiydi, insanlar en az 3 ay kalıyorlar.Şöyle dersen ki, durumum 1 aylığa yeter tabiki 1 ayda da öğrenilir dil ama bu senin kendi çalışma/konuşma olayına da kalıyor tabiki.

Ek olarak : İngiltere'de öğrenci + part time iş bulurum düşüncesini unutun,İngiliz yasalarına aykırı olduğu için okulunuzdaki ders saatleri 1 gün sabahçı 1 gün öğlenci düzeni şeklindedir

• quote:

Şimdiden günü gününe planlamam imkansız ama 2013 yazında bende Santa Barbara'ya gitmek istiyorum EF ile.Ama Londra olarak da değişebilir fikrim.

Orada geçirdiğin süreyi blog tarzı bir sitede yazmayı düşünüyorsan siteyi verebilir misin şimdiden ? Her tecrübe önemli yurt dışı konusunda.

WaT konusunda tamamen katılıyorum sana.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kanada vizesi hakkında!
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Şimdiden günü gününe planlamam imkansız ama 2013 yazında bende Santa Barbara'ya gitmek istiyorum EF ile.Ama Londra olarak da değişebilir fikrim.

Orada geçirdiğin süreyi blog tarzı bir sitede yazmayı düşünüyorsan siteyi verebilir misin şimdiden ? Her tecrübe önemli yurt dışı konusunda.

Londra'ya bende gitmek istiyordum ancak EF Londra'daki yurtta tuvalet-banyo aynı odada olmadığı için seçmedim,bir tek Cambridge'deki yurtta tuvalet-banyo odamda olabiliyordu bende Cambridge'ı seçtim. Geçirdiğim zamanı blog olarak yazmayı düşünmüyorum kusura bakma.

Önemli birkaç tavsiye olarak,Cambridge'de 1 haftalık otobüs kartı almak(bizdeki akbilin 1 haftalık versiyonu) 12,50£/nüfusu üniversite öğrencileri ve dil okulu öğrencileri katılmazsa 110,000 civarı/insanların %60 veya %70'lik kısmı bisiklet kullanıyor/p.tesi-cuma arası bütün mağazalar(yemek restorantı değil) 17.30 cumartesi 18.00 pazar günü 17.00'da kapanıyor/market yemekleri ucuz,güzel,kampanyalı kısaca akşamki yemeklerimin geneli marketten aldığım hazır veya konserve yiyeceklerdi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Londra'ya bende gitmek istiyordum ancak EF Londra'daki yurtta tuvalet-banyo aynı odada olmadığı için seçmedim,bir tek Cambridge'deki yurtta tuvalet-banyo odamda olabiliyordu bende Cambridge'ı seçtim. Geçirdiğim zamanı blog olarak yazmayı düşünmüyorum kusura bakma.

Önemli birkaç tavsiye olarak,Cambridge'de 1 haftalık otobüs kartı almak(bizdeki akbilin 1 haftalık versiyonu) 12,50£/nüfusu üniversite öğrencileri ve dil okulu öğrencileri katılmazsa 110,000 civarı/insanların %60 veya %70'lik kısmı bisiklet kullanıyor/p.tesi-cuma arası bütün mağazalar(yemek restorantı değil) 17.30 cumartesi 18.00 pazar günü 17.00'da kapanıyor/market yemekleri ucuz,güzel,kampanyalı kısaca akşamki yemeklerimin geneli marketten aldığım hazır veya konserve yiyeceklerdi

Yanlış okumuşum gitmişsin zaten.Çok uykuluyum yok yahu ne kusuru sorayım dedim.

Evet, bunları geçen yaz giden arkadaşlarımda söylemişti.Ama onlar EF ile gitmemişti, kaç defa söylediler de hep unutuyorum okulun ismini.Giden arkadaşların orada kalacak yeri vardı rahatlardı o yüzden ama ben gidince yurt olacak malum.Şirketleri araştırıyorum ufak ufak.Yeri gelince de soruyorum işte forumda.

Teşekkürler cevap için.

• Denizci olduğum için sürekli denize çıkıyorum benden size tavsiye 1 ay dil mil öğrenemezsiniz en az 2 3 ay örn 90 günlük vize veren ülkelervar oraya çalışmaya gidin sürekli insanlarla birebir muhattap olucağın için 2 ayda işi çözersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikmet41 -- 28 Nisan 2012; 13:05:59 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.