Şimdi Ara

ABD ve Alman şirketlerinden Türkiye'ye ambargo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türkiye'nin ABD ve Almanya ile yaşadığı silah krizinde son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Milli Savunma Bakanı Canikli, "Bugün birçok Amerikan ve Alman firması, savunma ürünlerinde kullandığımız yedek parçaları örtülü bir şekilde ambargo uygulayarak Türkiye'ye vermiyorlar, geciktiriyorlar" dedi.http://www.hurriyet.com.tr/abd-ve-alman-sirketlerinden-turkiyeye-ambargo-40584025

    Ecevit zamanında da ambargo yemiştik ama o zaman hiç olmazsa Kıbrıs Barış Harekatı yaparak Kıbrıs'ı kurtarmıştık. Şimdi ise tek bir kişi yüzünden bütün dünya karşımızda. Üstüne üstlük topraklarımız da tehdit altında. Bilmiyorum Hollanda ile bizden başka arası bozuk ülke var mıdır mesela?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otodr -- 19 Eylül 2017; 18:1:31 >







  • boş verin iyi bir gelişme bu daha az kazık yeriz. ABD ve Almanya zaten pahalıya satıyordu ve teknoloji tranferine izin vermiyordular.
    biz de gider Rusya dan,Çin den alırız ne alacaksak çok da fifi.
  • Yuzumuze gulup, altimizi oyanlarin hic sucu yok yani.

    Hepsi rte yuzunden.

    Adamlar kimin basbakan olacagini bile belirlerken iyiydik simdi kotu. Oyle mi?

    Ulke eskisi gibi, onlara agam pasam modunda olsaydi, ortadoguda uygulanan plan coktan bizi yemisti. Muhtemelen ortada Turkiye bile kalmamisti. Haberiniz yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu bunları inanarak yazıyorsanız yazık. İnanmadığınız halde böyle yazıyorsanız daha da yazık. Hiç bir dünya markamız yok .Enerji kaynağımız yok. Ara malı ithal edemezsek üretimimiz tamamen durur. Dışa bağımlılığımız had safhada. Siz hiç ambargo yaşamamışsınız yaşınız tutmuyor herhalde. o yağ kuyruğu, gaz kuyruğu, dönemini ben bizzat yaşadım. Siz de yaşayın görün o zaman bakalım neler oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otodr -- 19 Eylül 2017; 18:29:57 >
  • otodr O kullanıcısına yanıt
    1974 lü yıllarda değiliz. Ayruca o yıllarda biz SSCB bloguğa katılsaydık ABD ambargosu bize bi şey yapamazdı. tüm petrol ve doğalgazı Ruslardan karşılardık.
  • Daha otomobil yapamadık. Altay tankı deniyordu. Gövde var motor yok ortada. Sadece hamaset var. Laf var. Fakat icraat yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.