Şimdi Ara

ABD, PKK'ya yeni zırhlı araçlar gönderdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ABD, PKK'ya 10'a yakın M2A3 Bradley zırhlı araç gönderdi. DEAŞ'a karşı üstünlük sağladığı bahanesiyle PKK'ya gönderilen "yarı tank" olarak adlandırılan zırhlı araçları muharebeye hazır hale getiriliyor.

Suriye'nin Haseke şehrinde en az 500 mahkumun DEAŞ'lı diye öldürüldüğü kanlı cezaevi tiyatrosunun altından, terör örgütü PKK'ya yeni destek çıktı. ABD öncülüğündeki koalisyon güçleri, cezaevi baskınında DEAŞ'a karşı üstünlük sağladığı gerekçesiyle PKK'nın hizmetine sunduğu M2A3 Bradley zırhlı araçların sayısını arttırma kararı aldı.

10'A YAKIN PALETLİ ZIRHLI ARAÇ GÖNDERİLDİ

Bu kapsamda ilk sevkiyat önceki gün yapıldı. PKK'nın işgali altındaki bölgeye "yarı tank" olarak da adlandırılan 10'a yakın paletli zırhlı araç gönderildi.

DEAŞ BAHANESİNE SIĞINDILAR

Sevkiyata ilişkin görüntüler sözde DEAŞ karşıtı koalisyon tarafından yayınlandı. Görüntülerde ABD askerlerinin çok sayıda zırhlı aracı muharebeye hazır hale getirmek için çalışmalar yaptığı görüldü. Sevkiyata ilişkin sözde koalisyonun komutanlarından Yarbay Dan Leard da açıklama yaptı. Leard, bölgeye gönderilen zırhlı araçların, DEAŞ'ı kalıcı olarak alt etme arzusunun göstergesi olduğunu iddia etti.

"DEAŞ'A KARŞI MÜCADELEDE ORTAKLARIMIZA BÜYÜK GÜVEN VERİYOR"

Daha önceden gönderilen zırhlı araçların Haseke'deki cezaevi çatışmaları sırasında çok caydırıcı görevler üstlendiğini öne süren Yarbay Leard, "Bradleylere karşı koyabilecek hiçbir şey yok. DEAŞ'a karşı mücadelede ortaklarımıza büyük güven veriyor" dedi.

SDG'Yİ DESTEKLEMEK İÇİN GÖNDERMİŞLER

Yeni Şafak'ın haberine göre zırhlıların, PKK'lı teröristlerden oluşan SDG'yi desteklemek için gönderildiğini aktaran Leard, "Bu yetenek, ortak güçlerimize tehdide karşı açık bir avantaj sağlayan hayati derecede korunan ateş gücü sağlıyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak :https://www.sondakika.com/amp/haber-abd-pkk-ya-yeni-zirhli-araclar-gonderdi-14745825/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 22 Şubat 2022; 7:15:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• BOP-Büyük Ortadoğu Projesi kapsamında Türkiye dahil 11 ülkenin sınırları değişecek denmişti hatırlarsanız.

BOP'un eş başkanı kim burada bir kez daha söylemeye gerek yok. Türkiye'nin sınırları askeri yöntemle değiştirilemez. ancak ülke yüksek bir borca batırılıp üstüne demografik yapısı değiştirilir ise ve dışarda uygulanan saçma politikalar ile yalnızlaşırsa daha "demokratik" yollardan bölünebilir.

• onun bunun çocukları paraya da mı acımıyosunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör
  • plakalar alınımıştır abde elindeki stokları tüketiyor.. 

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

BOP'un eş başkanı kim burada bir kez daha söylemeye gerek yok. Türkiye'nin sınırları askeri yöntemle değiştirilemez. ancak ülke yüksek bir borca batırılıp üstüne demografik yapısı değiştirilir ise ve dışarda uygulanan saçma politikalar ile yalnızlaşırsa daha "demokratik" yollardan bölünebilir.

Dün sultanlara taptığı zannolunan bu millet, milli mevcudiyetini tehlikede görünce bir kumandanın emri altına girmiş, hayatını ortaya atarak istiklalini ve istikbalini kazanmıştır.''İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.''
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu tarz seyler Turk ordusuna karsi artik ise yaramaz. IHA ve SIHA teknolojisi Rusyayi bile rezili rusvan etti uzaktan tek vurusta parcasi kalmaz o araclarin. Tank durdurabilen SIHA lar uretiliyor en azindan birkac atista tek atis olmasa bile.

Yemin et. Kaç PKK'lı öldürdün? Elinde gerçekten sana ait böyle silahın varsa SENCE BİLE SANA GÖRE BİLE özellikle de PKK'nın üst düzet teröristlerinin burnunu ininden dışarıya çıkartamaması gerekmiyor mu?

Öldürülen pkk li teröristleri görmüyormusun?

Kaç tane öldürülmüş? PKK kırk yıldır var. İ;ha, siha çıkmadan önce atıyorum yılda ortalama 10 PKK'lı öldürülürken şimdi 13 PKK2lı öldürülüyor diyebiliyor musun? Evlat Allah herkese akıl vermiş, vermemiş mi? Vermedi mi sana? Bak yazdığım gayet açık. Atıyorum uydudan veya direk siha ile Murat Karayılan denen haini izlersin. Mağaradan dışarı çıktığı an siha ile saldırırsın. Adam neredeyse tüm dünya tarafından törör örgütü kabul edilmiş PKK'nın üst düzey teröristi, kimse de sana kalkıp niye yaptın demez. Bunu yapmıyor musun yapamıyor musun? Yapmıyorsan niye yapmıyorsun? Yapamıyorsan niye yapamıyorsun? Dediğim gibi Allah sana da akıl vermiş. Kullanmayıp kendini rezil etmek neden? Toprağından bereket fışkıran ülkede kendine yetecek buğdayı üretemiyorsun. Sihayı nasıl üreteceksin?

Yavrum ne istiyorsun? Ne yapabilirim senin için? Keşke elimden gelse de kafanın çalışması için bir şeyler yapabilsem.

Bak bulabildiğim kaynak.

https://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/nedim-sener/pkknin-kanli-bilancosu-41602798

Adam 43000 PKKlı öldürüldü demiş. 2020 1984 arası demiş. 2020-1984= 36. 43000'i 36'ya bölsek (UMARIM MATEMATİK DİYE TOPLAMA ÇIKARTMA DİYE BİR ŞEYLER DUYMUŞSUNDUR) 1194 çıkıyor. Yani 1984 2020 arası yılda ortalama 1194 PKK'lı öldürülmüş. Senin verdiğin linkte 809 PKK'lı öldürülmüş diyor. Peki ben ne sordum? Atıyorum iha, siha yapılmadan yılda ortalama 10 PKK'lı öldürülüyordu da şimdi 15 PKK'lı mı öldürülüyor diye sordum. Neyini anlamıyorsun? Tekrar soruyorum Yüce Allah herkese akıl vermedi mi? Herkese verdiği aklı sana da vermedi mi? Niye kullanmıyorsun? Niye kendini rezil etmekte ısrar ediyorsun?

Haberde yazmış mesela Türkiye içindeki PKK'lı terörist sayısı 156'ya düştü diye. kendince diyemiyor musun bu adamlar şu an Suriye'nin kuzeyinde devlet kurmak ile meşgul. Dağdaki çapulcu ovaya indi, bey olmaya çalışıyor. Türkiye'de eskisi kadar etkin olmamalarının nedeni güçsüzlükleri mi yoksa Suriye'deki faaliyetleri mi? Aslında Allah'a sığınsan, bana akıl fikir ver desen. Gözüme vurduğun mührü kaldır desen bu sorunun cevabını kendin de bulacaksın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.