< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
One short sleep past,
We wake eternally, And Death shall be no more, Death, thou shalt die! |
Sebep radyasyondan degil yanlis bilgi vermissiniz, uzay mekiginde de kullanilan hipergolik yakitlardan dolayi. Hipergolik yakitlar oldukca zehirli ve asindirici oldugundan bu tur giysiler gerekli oluyor diye biliyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() The Power of The Dark Side |
pardon hocam, başka bir bilgiyle karıştırdım sanırım |
![]() |Ryzen R7 5800X3D(artık yok satmak zorunda kaldım)|Gigabyte X370 G5||Crucial Ballistix 2X8 RGB|XFX 6900XT MERC319|Corsair RM750x|Bitfenix Pandora|JM Donkey 512GB M2| WD Blue1TB|CM Seidon 240[4 SP 120]| Lucy
|
Amd R9 5950X 3.40GHz Turbo Boost 4.90GHz - DeepCool LE720 ARGB 360 mm /// ASUS TUF GAMING B550M PLUS /// Gskill Ripjaws (8x4) 32GB 3600MHz /// ASUS RTX 5070 Prime OC Edition /// Seagate Barracuda 2TB - KIOXIA M2 SSD 1TB - CRUCIAL 500GB SSD ///COOLER MASTER HAF X /// Thermaltake Toughpower GT 850W Gold /// MONSTER Aryond A32 v2 32" 180hz qhd/// Windows 11 ///
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 23 Kasım 2022; 10:39:42 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
EMP diyince sıkıntı oluyor gibi, ElectroMagnetic Pulse ile karışıyor. EP diyelim. Veya SEP. Bu tarz iticiler sürtünme olmayan ortamlarda, çok uzun zamanlarda sürekli itki ile bir işe yarıyor, bir ara da dünyadan gönderilen lazerin uzay aracının bir nevi yelkenine çarptırılması ile ivmelenmesi meselesi var idi. [mention]Blitz.[/mention] in dediği gibi, hazmatlar yakıt ile alakalı bir şey demek ki. Nasıl bir madde ise (sıvı) hazmat giyinmesini gerektiriyor. Floroantimonik asit geldi aklıma. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 23 Kasım 2022; 12:18:11 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bir Anadolu insanı gibi yorum yazayım Bunlar yalan yeenim hepsi montaj uzaya felan kimse gidemedi daha amarika bizi kandırıyor Anadolu insanı aslında burada demek istiyor ki ; ben köy kahvesinde oturup sigara içerken uzaya gidemiyorum bari gideni kakalayım onu kendi yanıma çekeyim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|