Şimdi Ara

ABD'li astronottan müthiş iddia

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ay'a inen Apollo 14 uzay aracının astronotu Edgar Mitchell, uzaylıların insanlarla çeşitli defalar temas kurduğunu, ancak hükümetlerin bu gerçeği 60 yıl boyunca gizlediğini iddia etti.

Dr. Mitchell, NASA'da çalıştığı dönemde Dünya'ya birçok UFO ziyareti yapıldığından da haberdar olduğunu, ancak bunların da üstünün örtüldüğünü bildirdi. Mitchell, 1947'de New Mexico'nun Roswell bölgesine UFO düşmesi olayının da gerçek olduğunu söyledi.

(Roswell Kazası,1947)

Mitchell, "Bu olayların üstü hükümetlerimiz tarafından son 60 yıldır çok iyi bir şekilde örtüldü, ancak yavaş yavaş dışarı sızdı ve bazılarımız bunların bir kısmı hakkında bilgi edinme ayrıcalığına sahip olduk" dedi.

1971'de Ay'daki en uzun yürüyüşü yapan Mitchell, bir radyoya verdiği mülakatta, NASA'da uzaylılarla temas kuran kaynakların, uzaylıları "bize acayip gelen küçük insanlar" diye tarif ettiklerini anlattı.

Mitchell, muhtemelen bu "hakiki ET'lerin" geleneksel koca kafalı, büyük gözlü uzaylı imajına uyduğunu söyledi.

Dünyalıların teknolojisinin uzaylılarınki kadar karmaşık olmadığını belirten Mitchell, "Uzaylılar bize düşman olsalardı, şimdiye kadar mahvolmuş olurduk" dedi.

NASA ise Mitchell'in iddialarını yalanlamakta gecikmedi. Bir NASA sözcüsü, uzay kurumunun UFO'ları izlemediğini, gerek dünyada, gerekse kainatın başka bir yerindeki uzyalıların varlığını gizleme yoluna gitmediğini söyledi.

Mitchell, Apollo 14'ün komutanı Alan Shepard ile birlikte Ay üzerinde 9 saat 17 dakika yürüyerek en uzun yürüyüşü yapmıştı.

The Daily Mirror (Türkçe Kaynak:Hürriyet)

• Roswell olayının düzmece olduğu belgelerle kanıtlanmıştı.

Orjinalden alıntı: Challenger

Roswell olayının düzmece olduğu belgelerle kanıtlanmıştı.

O belgeleri paylaşarsan sevinirim...Hem birçok arkadaşıda bilgilendirmiş olursunuz...

Orjinalden alıntı: Shady
    O belgeleri paylaşarsan sevinirim...Hem birçok arkadaşıda bilgilendirmiş olursunuz...

Söz konusu belgeler 1997 yılının bir Bilim ve Teknik dergisinde sunulmuştu. Bu nedenle çabucak bir kaynak gösteremeyeceğim. Konuyla ilgili bir araştırma yapıp bulabildiklerimi iletirim.

Türkler uzaylıymış!

Türk medeniyetinin uzaylılar tarafından kurulduğunu, Göktürkler’in de uzaylı olduğu ileri sürdü

DIŞ HABERLER
    --------------------------------------------------------------------------------

ABD’deki UFO konferansında konuşan “Türk UFO bilimci” Farah Yurdözü, Türk medeniyetinin uzaylılar tarafından kurulduğunu, Göktürkler’in de uzaylı olduğu ileri sürdü. Yurdözü’ne göre uzaylılar Türkler’le ortak bir ırk kurdu...

Tüm dünyadan binlerce uzay ve UFO meraklısını Los Angeles’ta bir araya getiren Uluslararası UFO Konferansı’nın en çok merak edilen konuşmacılarının başında “Türk UFO bilimci” Farah Yurdözü geliyor. Türkiye topraklarındaki medeniyetlerin 5 bin yıl önce dünya dışından gelen varlıklar tarafından kurulduğunu iddia ettiği “Bir Türk Ufoloğun İtirafları” adlı kitabıyla ses getiren Yurdözü, bu iddiasını yarın yapacağı konuşmada katılımcılara anlatacak. Yurdözü’nün kitapta savunduğu iddialardan bazıları şöyle:

Nemrut heykelleri uzaylıların eseri

Başka gezegenlerden gelen ziyaretçiler Türkiye’nin gizemli yerlerine inerek, gelecek nesillere kalacak ölümsüz eserler yaptı. Bunlardan biri de Nemrut Dağı’nda yer alan heykeller.

Yeni bir ırk yarattılar

Uzaylılar şu an Tükriye dediğimiz bölgede yaşayan Türk medeniyetiyle ilişkiye girerek “melez” bir ırk yarattı. Bugün hala Türkiye’ye ilgileri devam ediyor.

Göktürkler uzaylıydı

Türk medeniyeti için UFO tarihi 5 bin yıl önce başladı. İsimlerinden de belli olduğu gibi Göktürkler uzaylıydı. Gökten gelen insanlar olarak biliniyorlardı.

Kapadokya da onların

Uzaylılar Anadolu’nun birçok noktasına yer altı şehirleri kurdu.
    Bunların en önemlileri Kapadokya’da yer alıyor.
    Böyle 20’den fazla şehir var.

Hala dünyayı karıştırıyorlar

Dünya dışı yaratıklar hala insanları gözlemliyor ve istediklerinde kargaşa yaratabiliyorlar. Bunun en iyi örneği Ortadoğu.

ABD’de UFO’yu anlatacak

Konferansın 1 Mart programında ise bir diğer Türk UFO bilimci Haktan Akdoğan, Kumburgaz’da çekildiği öne sürülen 20 dakikalık UFO görüntüleri eşliğinde bir konuşma yapacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akın48 -- 24 Temmuz 2008; 18:41:03 >

• Uzaylı denilen vralıklara inanıyorum.Çünkü Rab binlerce alem yaratmış, olanaklı bir olay fakat bazıları bu ''Uzaylı'' ve ''Ufo''ları çok sansasyonel hale getirmekten zevk alıyor, o ilgincime gidiyor...

alıntı:CMYLMZ
  • Şok! Şok

Ufo Gören Masum Köylü

''No coment''

______

Veeee....
    Köylü Gören Masum Ufo

• adam kaç yaşındaymış
    hani 70 felansa
    belki tırlatmıştır
    yada yıllardır aranıp sorulmadığı yeni nesilin kendisini bilmediği için dikkat çekmeye çalışmış olabilir

Kim ki, kendinden bir canavar yaratır,o zaman insan olmanın acısından kurtulur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

Niyeyse hep bu UFOlar Amerika-Meksika dolaylarına düşüyor. Çok sevmişler.

Dimi ya, valla öyle.Senaryo yazma yetenekleri çok yüksek bu amerikalıların.

Elcezeri, köylü gören masum uzaylı kısmına bittim.Aklıma goradan bir sahne geldi

640509040147

------------------------------------------------
    When You Kill For Money, There Are No Rules...
    (The Psychology of the Assasin)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Red Kit

Uzaylı denilen vralıklara inanıyorum.Çünkü Rab binlerce alem yaratmış, olanaklı bir olay fakat bazıları bu ''Uzaylı'' ve ''Ufo''ları çok sansasyonel hale getirmekten zevk alıyor, o ilgincime gidiyor...

Benim düşüncem şudur; uzay bize göre sonsuz ve akıl almaz büyüklüktedir.
    Neden?
    İnsanlar bu akıl almaz yapıyı görsünler incelesinler...
    İnceledikçe ne kadar karmaşık ve mükemmel bir yapı olduğunu anlasınlar.
    Hayrete düşsünler...
    Ve bunu yaratan gücün büyüklüğünü anlasınlar.

"O yüzden bu evren boyutunda sadece biz varız" diye düşünüyorum.

Evreni yaratan güç için evren küçücük bir şey olabilir!

Belki diğer canlı türlerini başka bir evren de yarattı...???

Ama bu yaşadğımız evren sadece insanlık için yaratıldı!

İbret olsun diye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalok -- 24 Temmuz 2008; 20:23:28 >

• Sallamış Yaaa
    -Çünkü dünya uzayda.
    İşte cevap bu uzaklarda aramaya gerek yok
    SHOGUN
  •  ABD'li astronottan müthiş iddia

• Birincisi gazetede yazılanlara fazla inanmıyorum. Doğru olsa bile, öyle demiş olsa bile, neden demiş, ne amaçla demiş demiş, nasıl bir ruh hali ile demiş orası tartışılır. Ayrıca bunları söyleyen astronot değil de astronom olsa idi benim için daha inandırıcı olurdu.

Madem uzaylılar var ise neden böyle sansasyonel çıkışlardan ibaret kalıyor. Neden ciddi bir kurumdan tatmin edici bir açıklama gelmiyor.

Uzaylıların olmaması benim çıkarıma değil. Keşke olsalar (gelmiş olsalar). Ama eğer gelselerdi bir yerlerden tatmin edici kanıtlar gelirdi. Ama yok, yok.

Uzaylıların olduğu şimdiye kadar çok kişi tarafından iddia edildi. Ama hep iddia, hep sansasyon hepsi bu. Elle tutulur somut birşey yok.
  • sirius mystery-sirius gizemi

5000 yil önce uzaylilarla kontak kurulduguna dair yeni bilimsel kanitlar (kitabin basligi idi)

Download

http://raapidshare.com/files/130929385/sirius_www.softarchive.net.rar

tek a olacak;)

• quote:

Orjinalden alıntı: *Bozkır*

Güzelufo gören masum köylü
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.