Şimdi Ara

Abd İphone 3gs ve 4G Fiyatları nelerdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadalşlar bu 2 telefonun fıyatı nedır tanıdık gıttıde ona gore getırdıcem kesın bı bılgı yazarmısınız ?

• gümrükten nasıl geçireceksiniz ?
    pek bilgim yok fakat 200 € üstü hediyeler veya eşyalar gümrükten geçemiyor diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

gümrükten nasıl geçireceksiniz ?
    pek bilgim yok fakat 200 € üstü hediyeler veya eşyalar gümrükten geçemiyor diye biliyorum.

kisi yanında iki adet iPhone getirebilir fakat birini açıp cebine koyması lazım (kendi cihazım der yakalandığı zaman) zaten gümrükte kimseyi çevirdiklerini görmedim.. 3 iPhone u da sorunsuz getirmiştim geçen yıl

bu arada iPhone fiyatlarıda

iPhone 3Gs 8 GB 499 + tax (vergi) ile birlikte 550 dolar
    iPhone 4 16 GB 599 + tax 650 dolar
    iPhone 4 32 GB + tax 750 dolar gibi bi fiyatı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 7 Ekim 2010; 0:19:50 >

• i4=5mp kamera ve iki taraftada i4 olma aynı zamanda iki taraftada wifi olması şartıyla görüntülü konuşma

3gs:3.2 kamera görüntülü konuşmasız 3g

tek farkları bunlar bence i4 daha karizma sadece

not:farkları anlamışım ama olsun yazdık artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paralel Williams -- 7 Ekim 2010; 0:19:55 >
  • okadar pahalımı arkadasşlar abdde bu telefonlar yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: Irun_Each_Team

i4=5mp kamera ve iki taraftada i4 olma aynı zamanda iki taraftada wifi olması şartıyla görüntülü konuşma

3gs:3.2 kamera görüntülü konuşmasız 3g

tek farkları bunlar bence i4 daha karizma sadece

not:farkları anlamışım ama olsun yazdık artık

En büyük farkı unutmuşsun. Retina ekranı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 7 Ekim 2010; 0:24:51 >
  • iphone 3g 399

3gs 499

4g 699 dolar 1 hafta once miamiden geldim new yorktaki fiyatları soylemek bile istemiyorum

tanıdığın nereye hangi eyalete gitti fiyat feci değişir bi kamera sordum miamide 500 dolardı new yorkta 750

bu arada bu telefonları getirticeksen gümrükte pasaporta işletmelisin ve pasaport sahibi 1 ay içinde en az 1 kere amerikaya giriş çıkış yapmış olmalı

not:yazdığım fiyatlar apple storeda gördüğüm fiyatlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Label Society -- 7 Ekim 2010; 0:31:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @ chuck billy

genelde bütün eyaletlerde fiyatlar aynı ilk iki cihazı aldığım yer las vegas diğer cihazı aldığım yer de new york ve fiyatları aynı.. belki bazı eyaletlerde vergi oranları değişiyor olabilir ama çok büyük bi fiyat farkı oluşturacak kadar değişeceğini zannetmiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 7 Ekim 2010; 0:45:34 >
  • iphne 4g diye bi telefon yok şunu öğrenin artık
  • newyourk a gitti tanıdıgım fiyatlar bu yanı anladım
  • iphone 4g yok , iphone 4ün sim kilidini açamayabilirsin belli bir versiyondan sonra sıkıntı var.
  • @fashion
    ben miamideyken sordum almayacaktım sadece meraktan sordum yukardaki fiyatları verdiler new yorkta da sordum aynı kamerayı çok farklı fiyat verdiler belki ny'ta yaşam daha pahalı olduğu için fiyatlar da etkileniyodur bu arada çok fark yok diyosun ama ohio'da bi paket sigara 6.75 new yorkta 12.45ti

@slapert
    havaalanında iki türkle karşılaştık iphone4 almış o da versiyon 4.02 mi ne onla unlock ettim kullanıyorum şu an dedi o an yıkıldım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.