Şimdi Ara

ABD'den Kuzey Kore'ye rest.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ABD, nükleer silahları havada vurabilecek füzelerinin test atışını yaptı. ABD Savunma Bakanlığı'nda üst düzey yetkililer Kuzey Kore'nin nükleer hamlelerine yönelik endişelerini dile getirdiler. Savunma Bakanı yardımcısı Robert Work ve Amiral Cecil Haney, ABD füze savunmasının Kuzey Kore'den gelecek nükleer tahdide karşı dayanıklılığından emin olduklarını kaydettiler. ABD füze savunma alanlarını gezerken konuşan Haney, "Savunma sistemimiz Kuzey Kore gibi problemler için tasarlandı, bunu başaracak kapasitede olduğundan çok eminim" dedi. Work ise perşembe günü test atışı gerçekleştirilen Minutemen III adlı füzenin Rusya ve Kuzey Kore gibi nükleer rakiplere karşı ABD'nin nükleer silah potansiyelini gösterdiğini kaydetti. Füze savunma sistemlerine düzenlen bu ziyaret geçtiğimiz günlerde ABD'nin endişelerine rağmen nükleer deneme yapan Kuzey Kore'ye bir gönderme olarak değerlendirildi. ABD nükleer silahları havada tespit edip yok edebilecek 30 füze sistemine sahip. Ülke 2017 yılının sonuna kadar 14 füze sistemi daha geliştirmeyi hedefliyor.

http://www.haberturkoz.com/abd-den-kuzey-kore-ye-rest/43867/

Bu haberi haberturk milliyet ensonhaber bu üçünden birinde daha okumuştum ama şimdi bulamadım. Bu sitede buldum doğruluğundan emin olmamakla birlikte sizinle paylaşıyorum. İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psdsisyagghcao -- 27 Şubat 2016; 17:18:38 >

• Gelde Amerika'da yasamak isteme. Adamlarda Teknolojı var. Bizimse daha yarinimiz belli degıl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laf Kuzey Kore ye ama gittiği yer Rusya ve Çin...

• Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla gibi bir olay. Bence hepsine bir göz dağı var.

• Nükleer füzeyi havada vursan sanki sorun çözülecek. Onun radyasyonu yeter.
  • Merhaba.
    Minuteman füze sistemleri ilk çıktığı 60' lı yıllarda zamanın 50 yıl ilerisindeki teknolojiyi kullandığından efsanedir.
    Watchman çizgi romanının bu efsaneden doğduğu anlatılır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • abd önce sı*ıp sıvamaya çalıştığı suriyeyi bi halletsin sonra koreye falan sıra gelir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.