Şimdi Ara

ABD den iphone 4 alıcam, Yardım lütfen.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kuzenim yarın ABD ye gidiyor ve 7 gün sonra geri gelecek, lütfen bana yardım edebilir misiniz? ABD de iphone almak için ne yapmak gerek neasıl hareket etmek gerek? Nerden almak gerek?

1. ABD vatandaşı olmadığı için iphone 4 satın alabilir mi?

2. Net fiyatı nedir?

3. Unlocklu alabilir mi? Alamazsa burda unlock yapabilmek için ne yapmamız gerekir? (AT&T kartı mı alması gerekiyor)

4. Yalnızca 1 tane mi getirebilir yoksa daha fazla alabilir mi? Gümrükte sorun çıkar mı yani? (Kendine de almayı düşünüyor 1 tane de)

5. Alıp gelince burda çalışmama durumu var mıdır? çalışmazsa ipod olarak mı kullanacağız yani?

bu soruları yanıtlayabilirseniz memnun kalırım. Teşekkür ederim.

• 1-tabikide alınabilir.
    2-499ş kdv ile 650 ş
    3-isterseniz simkilitsiz alırsınız isterseniz simkilitli simkilitsiz alırsanız unlock yapmanıza gerek kalmaz.
    4-2 taneden fazlası sorun cıkarır diye biliyorum.
    5-bilmiyorum
  • 1) Sorun olmaz alabilir.
    2) Apple Storelarda 16gb 599$+tax, 32gb 699$+tax.
    3) Unlocklu alamaz (Kanada'dan getirilen falan bulursa ayri), Unlock etmek icin jb+unlock beklemeniz gerekir, AT&T Kart olayi telefonun aktivasyonu icindir sadece.
    4) 1'den fazla sayida getirebilir.
    5) Telefon ozelliginin garantisini kimse veremez. JB ve Unlock cikmazsa pahali bir ipod touch'iniz olur. Su an ben de ayni durumdayim

Not: Pasaport kaydi da gerekecek bu telefonlara aklinizda bulunsun.
  • AT&T kart gerekli midir bu konuyu anlayamadım. Yani aktivasyon derken ne aktivasyonudur bu? Bu aktivasyonu turkiye hattı ile yapamaz mıyız ki?
  • att kart telefonun içinden çıkıyor zaten... Ana menüyü açması için o kart gerekli onun sayesindede activate olacak sonra jb ve unlock yapacaksın.
  • 1) kaçak yaşıyor olsan bile alabilirsin kontratsız iPhone satışlarında kimliğe bakmıyorlar

2) geçen sene ki iPhone 3Gs ile aynı fiyata satılacaktı ve geçen seneki iPhone 3Gs fiyatlarına göre şimdiki fiyatlar

iPhone 3Gs 8 GB 499 dolar + tax (vergi) ile 550 dolar civarı

iPhone 4 16 GB 599 dolar + tax ile 650 dolar civarı

iPhone 4 32 GB 699 dolar + tax ile 750 dolar civarı olacaktır muhtemelen

3) factory unlocked şekilde satan bi mağaza yok fakat internetteki satış sitelerinden bulabilirsin.. unlock yapmak için at&t kartına gerek yok fakat cihazın aktivasyonu için at&t kartın olması gerekir ve bu at&t kartı da genellikle iPhone kutusunun içinden çıkıyor..

4) 2 tane olursa gümrük de sorun çıkacağını zannetmiyorum ama birini kabından çıkartıp cebine koyarsa (biri benim kullandığım iPhone diğerini de hediye aldım hesabı) daha garanti olur

5) eğer donanımsal bir sorunu yoksa ve kayıt yaptırmışsan çalışır fakat cihazın iOS versiyonunun jb si ve unlock u çıkmış olmalı.. zaten aldığın zaman cihazın iOS versiyonunun jb si ve unlock u çıkmadıysa bile 3 ay gibi bi süre içinde çıkıyor genelde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 20 Eylül 2010; 0:05:59 >

• herkese çok teşekkür ederim yanıtları için.
    bu durumda telefonu alıyorum ABD den ve gelecek telefonun versiyonu büyük ihtimalle 4.1 olacaktır. yani JB ve unlock u bekleyeceğim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gecen sene applestore daki adam bana hicbir sekilde alamazsin demisti.. Eski camlari kirilmis 3Glerden buldum evde 200 dolara sifiriyla degistirdilar :)

yakinlarda apple store varsa gideyim sorayim yarin :)

Edit: Istanbuldan gumruge girilicekse istersen 10 tane iphone la gir ancak bavulunda olmasin bunlar. 1.si kontrolde calinabilir. 2.si gumrukte yakalanirsin.. Ama iphonelar el bagajinda olursa kopegin koklayacak hali yok. Seni x-ray den gecirmiyorlar cikarken.. Elini kolunu sallaya sallaya cikarsin... Cunku istanbul cok kalabalik..

Ama benim duydugum Gaziantepten giriceksen butun bavullari cikarken x-ray den geciriyorlarmis... Bu diger kucuk sehirler icinde gecerli olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DKaNTr -- 21 Eylül 2010; 6:33:36 >

• Merhaba,

şu an US deyim, bu akşam apple store'a gittim ve oradaki görevli, kontratsız iphone 4 alabileceğimi, Avrupa'da problemsiz çalışacağını söyledi.
    Yani sadece US'de AT&T den başka oprator ile çalıştırmak sorun olur muş. Ama içime sinmedi. Bu konuda net bilgisi olan varsa sevinirim..

Selamlar
  • yok kardeş kullanamazsın. unlock yapman gerek o telefonu. ve şu anda satın alacağın telefonun versiyonu için (4.0.2 veya 4.1) unlock henüz çıkmadı. 2-3 ay beklemek zorunda kalabilirsin. ben beklemeyi göze aldım. tercih senin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drg0n

Merhaba,

şu an US deyim, bu akşam apple store'a gittim ve oradaki görevli, kontratsız iphone 4 alabileceğimi, Avrupa'da problemsiz çalışacağını söyledi.
    Yani sadece US'de AT&T den başka oprator ile çalıştırmak sorun olur muş. Ama içime sinmedi. Bu konuda net bilgisi olan varsa sevinirim..

Selamlar

Dostum hangi şehirdesin nerdeki apple store da bu onayı verdiler gideceğim alacağım 3-5 tane bütün aile iphone istiyor :) Unlock yapmakta hiçbir şey yok artık
    Apple'ın resmi sitesinde kontratsız iphone alamazsınız diyor...
  • kontratsız alabilirsin.. ama unlock henüz çıkmadı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: drg0n

Merhaba,

Selamlar

sim kililtsiz satmaları imkansız.. ya adam yanlış biliyor ya da sen adamın söylediklerini yanlış anladın.. amerika da apple at&t ile anlaştığı için mağazalarda satılan bütün iPhone larda at&t kilidi var.. yani eğer unlocked şekilde satmaya başladılarsa süper bi şey olur bu ama sanmıyorum..
  • napcan abd den iphonu.bak yarın çıkıyor piyasaya burada.alsana abici.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.