Şimdi Ara

ABD'den dost ateşi! 30 asker öldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerinin Irak'ın Felluce kentine düzenlediği hava saldırısında en az 30 Irak askeri öldü.

Irak Parlamentosu Güvenlik ve Savunma Komitesi Başkanı Hekim el-Zamili, ABD öncülüğündeki koalisyon güçleri tarafından düzenlenen hava saldırısında ilk belirlemelere göre Irak ordusunun 55'inci tugayına bağlı 30 askerin öldüğünü, 20'sinin ise yaralandığını açıkladı.
    Ssaldırının Felluce kentindeki el-Naimiye kasabasına düzenlendiğini belirtildi.
    ABD tarafından henüz konuya ilişkin bir açıklama gelmedi.

http://www.haber7.com/ortadogu/haber/1709796-abdden-dost-atesi-30-asker-oldu

• Friendly Fire Will Not Be Tolerated.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesin bir pislik vardır. Hata olduğunu sanmıyorum.
  • Şu Amerika nin Rusya dan da rezil bir sey oldugunu bu sagcilar ne zaman anlayacak ?

1950 lerden beri yaranma pesindeler Amerika istedigi seyi menfaati icin yapar senin benim menfaatime degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hata filan yok abd ve öncülük yaptığı malum ülkeler kıyım yapıyor ortadoğu da.

• Patron kölelerini vurmuş. Ama yine de yazık olmuş. Özür diler geçiştirirler; ağlayan Iraklılar olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Şu Amerika nin Rusya dan da rezil bir sey oldugunu bu sagcilar ne zaman anlayacak ?

1950 lerden beri yaranma pesindeler Amerika istedigi seyi menfaati icin yapar senin benim menfaatime degil

Sadece biz de değil dünya genelinde amerika dehşet şekilde propaganda yapıyor, özellikle hollywood yöntemiyle. Millet amerikayı dünyanın koruyucusu, teröristlerin azılı düşmanı olarak görüyor.

Bizim bademler eskiden nefret ederlerdi ama şimdi liderleri amerikancı olunca sevmekten başka çareleri kalmadı. Uzun adam yapıyorsa bi bildiği vardır diyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara'da korkunç saldırı! +18
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Senin deyiminle sağcıyım gözümde amerikanın rusyadan farkı yok.İkiside dünyadaki en büyük teröristler.

• quote:

Şu Amerika nin Rusya dan da rezil bir sey oldugunu bu sagcilar ne zaman anlayacak ?

solculuk adına putinin itip kakacağı bir ülke olmak istiyorsun ozaman git moskovaya be işin var burda
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydarkarapuar

quote:

solculuk adına putinin itip kakacağı bir ülke olmak istiyorsun ozaman git moskovaya be işin var burda

Yav niye böyle anlam çıkartıyorsunuz ??

Rusya'ya şu an küfür ediyorsunuz ama ABD 'nin de bir farkı yok . İki ülke de bloklarına ülke çekip kullanma amacında . 2 Dünya SAvaşı oldu soğuk savaş oldu , daha kaç tane savaş lazım anlamanız için ??
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: haydarkarapuar

quote:

Yav niye böyle anlam çıkartıyorsunuz ??

Rusya'ya şu an küfür ediyorsunuz ama ABD 'nin de bir farkı yok . İki ülke de bloklarına ülke çekip kullanma amacında . 2 Dünya SAvaşı oldu soğuk savaş oldu , daha kaç tane savaş lazım anlamanız için ??

her ikisinede düşman olursan ıraka afganistana döneriz çin ne yaptı izlemediniz mi ticarette amarikaya savunmada rusya ile yürüdü bakın süper güçüm diyor posta koyuyor şimdi

• Onlar dost değil, köledir. ABD onları dost diye kandırmış, vah garibanlar!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlığı düzeltin lutfen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.