Şimdi Ara

ABD'de Seçimler Sonuçlandı! Gözler Trump Karşıtı Ünlülerde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüm dünyanın merakla beklediği Amerika'daki başkanlık seçimlerinde Donald Trump ipi göğüsleyen isim oldu. Bu zafer sonrası tüm gözler Trump karşıtı ünlülere çevrildi.

ABD'de Seçimler Sonuçlandı! Gözler Trump Karşıtı Ünlülerde

Amerika seçim sonuçları amerika başkanı kim oldu sorusunun yanıtı belli oldu. Donald Trump, Amerika'nın 45. başkanı oldu. Peki Donald Trump'a tepki gösteren ünlüler ne yapacak?

İşte Trump hakkında sınırları zorlayan açıklamalarda bulunan ünlü isimler;

MILEY CYRUS;

Trump'ın olası başkanlığı henüz 23 yaşında olan Miley Cyrus'ın hayatıyla ilgili radikal kararlar almasına neden olacağa benziyor: "Trump seçilirse başka bir ülkeye taşınmak zorunda kalacağım."

JENNIFER LAWRENCE;

26 yaşındaki ünlü oyuncu "Eğer Trump seçilirse dünyanın sonu gelmiş demektir." diyor.

ROBERT DE NIRO;

13 ABD başkanı görmüş bir isim Robert De Niro. Hilary Clinton'ı desteklediğini de açıkça söyleyen De Niro, çareyi dua etmekte buluyor: "İnsanların Donald Trump'ı seviyor olması çılgınca. Tanrı bize yardım etsin."

STEPHEN KING;

68 yaşındaki yazar Stephen King ise bir twitinde şöyle demişti: "Tebrikler, Cumhuriyetçiler! 3 yaşında bir çocuğun ılımlılığına sahip hassas bir ırkçıyı aday göstermek üzeresiniz."

CHER;

70 yaşındaki şarkıcı ve oyuncu Cher ise Trump başkan olursa çareyi Jüpiter'e taşınmakta bulacağını söylüyor.

BEN STILLER;

Ben Stiller, Donald Trump'ı "Naked Gun" filmindeki kötü adama benzetiyor ve şöyle ekliyor: "Ben onu ciddiye almıyorum ama bazı insanların onu ciddiye aldığını görüyorum. Bu çok çılgınca geliyor."

JOHNNY DEPP;

Bu yılın başında Donald Trump'ın hayatını hicveden bir filmde onu canlandıran Johnny Depp, Trump'ın aslında şımarık bir çocuk olduğunu söylüyor.

SHAKIRA;

39 yaşındaki Kolombiyalı şarkıcı Shakira da Trump'ın konuşmalarından rahatsızlık duyanlardan biri: "Bu nefret dolu ve ırkçı konuşmalar senelerdir çeşitliliğin ve demokrasinin olduğu ülkeyi bölmeye çalışmaktır."

RICKY MARTIN;

ABD vatandaşlığına sahip olan Porto Rikolu şarkıcı Ricky Martin de Trump'ın Latin halkı saygısızca taciz eden açıklamalarından rahatsız olduğunu, bunun kanına dokunduğunu söylüyor.

LILY ALLEN;

31 yaşındaki İngiliz şarkıcı Lily Allen'ın Trump'la ilgili hikayesi ise diğerlerinden biraz farklı. Trump'ın Brexit sonrası İskoçya ziyaretinde "İskoçlar Brexit'e evet diyerek ülkelerini geri aldılar" minvalindeki twitine "İskoçya kalmak için oy kullandı geri zekalı" diye cevap verdi.

STEPHEN HAWKİNG;

İngiliz fizikçi Stephan Hawking ise Trump gibi bir demagogun politikada nasıl bu kadar yükseldiğini anlayamadığını ve onun kötü bir insan olduğunu söylüyor.

SALMA HAYEK;

Meksika asıllı ABD'li Salma Hayek'in Trump'a bir hediyesi var. Hayek memnuniyetle U.S. History for Dummies kitabını kendisine hediye etmek istediğini dile getiriyor.

http://www.sondakika.com/haber/haber-abd-de-secimler-sonuclandi-gozler-trump-karsiti-8942584/

• Merak etmeyin hepsi kandırılmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Holywood yahudilerin elinde, bunlar yahudiler sayesinde bu yerlere geldi, diyetlerini ödüyorlar. Menfaat dünyası, algı oluşturmada medya ve holywood en güçlü silah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi actively -- 9 Kasım 2016; 12:20:49 >
  • Saçmalık tvdeki pankartlarda hispanics for trump yazılı bir sürü pankart vardı madem hakaret ediyor neden bu kadar seveni var sadece beyazların oyuyla başkan olamayacağına göre.Bu ünlüler default her yerde aynı zaten ''halk cahil yaaa'', '' ben bu ülkeyi terkediyorum''...''Ben çok zekiyim onlar aptal''
  • Bu karşıtlardan Trump yalakası çıkacak mı ben onu merak ediyorum en çok
  • Fazla abartmayın. ABD politikası değişmez. ABDDEKİLERİ bizim ülkemizdekiler gibi cahil mi sandınız? Seçim bitti: Herkes ABDnin menfaati için çalışacak. Trump da yerleşik düzene biat edip devam edecek. Tıpkı Obama gibi. Adam ilk demecinde ne demiş, bakalım:

Hillary çok uzun üzere ülkemiz için çalıştı bunun için kendisine teşekkür ediyorum. Artık bir araya gelme zamanı. Cumhuriyetçiler Demokratlar hepimizin bir araya gelme, birleşme zamanı. Her vatandaşıma şunun sözünü veriyorum. Bütün ABD’lilerin başkanı olacağım. Bu benim için çok önemli. Beni desteklemeyi tercih etmeyenlere gelince… Sizlerin yardımına başvuracağım ülkemize birlikte hizmet verelim diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • asau kullanıcısına yanıt
    Ulkenin politikasinda is yapma sekli sert bir bicimde degisir,

Isidle savasirken kurtleri mi yoksa muttefik ulkelerimi tercih edecek degisir.

Irana karsi tutum degisir.

Pasif sinsi bir sekilde is yurutme yerine dobra dobra yonetme seklinde degisir.

Kendinizi kandirmayin...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bunların başına rteyi gönderseydik nolurdu acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KortX

Bu karşıtlardan Trump yalakası çıkacak mı ben onu merak ediyorum en çok

Ömrü vefa eder de reyiz 2. dönemde de seçilirse kesin çıkar. Şu ABD seçimleri nedense bana çok tanıdık geldi. Düşünüyor düşünüyor neden tanıdık geliyor acaba diyorum
  • Trump reis, Allahını kitabını seviyosan Jennifer Lawrence'i bana yolla talibim ona..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FarklıAkıl

Kendinizi kandirmayin...

Boş hayaller bunlar. Hiç bişi değişmeyecek. ABDnin menfaati her zaman ön plandadır. Bu da demektir ki mevcut durum devam edecek. Boşuna hayal kurmayın. Kürtleri desteklemek, İranla işbirliği Abd menfaatinedir. ABDnin makro politikaları 50 yıllıktır. Öyle kişiye göre değişmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • asau kullanıcısına yanıt
    Birseyler ezberlemissiniz sirgupama 0 !!!

Amerikan tarhini okursan liderlerin ulkelerin talihini nasil ddgistirdigini gorursun.

Reagan iktidara geldiginde uyguladigi sert politikalarla Rusya nin nasil cokertildigini.

Veya buhran ve zayiflik icindeki ingilterenin Thatcher in sert. Liberal koklu degisikligi ile nasil ayaga kalktigini hilmeyen insanlar boyle sacma bir yargida bulunabilir.

Biraz siyadi tarih okumanizi siddetle tavsiye ediyorum !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: asau

quote:

Kendinizi kandirmayin...

Boş hayaller bunlar. Hiç bişi değişmeyecek. ABDnin menfaati her zaman ön plandadır. Bu da demektir ki mevcut durum devam edecek. Boşuna hayal kurmayın. Kürtleri desteklemek, İranla işbirliği Abd menfaatinedir. ABDnin makro politikaları 50 yıllıktır. Öyle kişiye göre değişmez.

Clinton ve obama amerikan halkının değil bilakis israilin politikalarını yürüttüler, amerikan halkı koyun değil, Trump dürüst ve amerika için çalışacağı için halk oy verdi, israil için değil.

• actively kullanıcısına yanıt
    Obama ile israil arasindaki catismayi gormemek icin kor. Olmak. Gerek !!!

• quote:

Obama ile israil arasindaki catismayi gormemek icin kor. Olmak. Gerek !!!

Her halde yanlış kelimeler kullandın...

Obama nın Yahudilerin adamı olmadığını düşünüyorsan, hiç amerikan politikasını bilmiyorsun demek, cevap vermeye değmez...
    Obamanin tarihi israil ile catisma tarihidir,

Adam kendi davet etmeden israil basbakani zorla temsilciler. Meclisine. Geldi. Cumhuriyetcilerin davetiyle.

Obana daha filistin pkk gibi gruplarin yaninda. Durdu.

Ortadoguda pasif bir. Politika izledi.

Iranla baristi..

Cu,huriyetciler israil ile daha yakindir. Bu. Herzaman boyleydi.

• FarklıAkıl F kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım senin yanlışın var ben 10 sene amerikada yaşadım, yahudi amerikan politikalarını biraz araştır, ondan sonra cevap veriyim, medyadan duyduklarını değil, onlar algı için medyada karalamalar....
  • Trump, hillarye oy verecek olanlara saksafon dinletisi vaad eden Madonnanın ağzına acı biber sürmeli.

Distum tersine.

Isrille dusman olan herkesin nizim dostumuz olmasi gerekmiyor.

Obama ayni anda hem Turkiye ye hemde Israil e zarar vermistir.

Obama bolgedeki 3 muttefiki ile sorunlar yasamistir. Hem suudiler hem usrail hemde Turkiye obamadan memnun degildi.

Obana kisacasi batirdi sivadi dis politikayi.

• FarklıAkıl F kullanıcısına yanıt
    ABD’nin tanınmış Siyonist sözcüsü, eski kongre üyesi, federal yargıcı, Bill Clinton’ın Başkanlık döneminde Beyaz Saray Danışmanı ve Obama’nın erken destekçilerinden biri olan Abner Mikvner’e göre, “Barack Obama ilk Yahudi ABD Başkanıdır”.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.